Wiie

Långhelg väntar, hela 5 dagars ledighet efter en tung tjänsteresa är precis vad jag behöver! Och planerna flödar! Imorgon onsdag blir det en liten aw! Hem till mamma och pappa på torsdag, sen på fredag blir det först häng me Millan under dagen och på kvällen drar vi till Grönan och spanar in Petter & September! Sen ska jag träffa blivande brudparet för sista planeringarna på lördag! :) Hej och hå!

 Sen nästa vecka kommer en gammal kompis upp från Göteborg som jag bokat middag me! Myyyyys!!! :)

Bilder från Italien

Här kommer ett gäng bilder! Enjoy! :)



En salig blandning av mingelbilder, strandbilder, från en båttur, från den blodigt allvarliga fotbollsmatchen och självklart, en bild när vi kollade på Champions Leaguefinalen på storbildstv! :)

Ser i allmänhet glad ut på alla bilder och på vissa gör jag dessutom inte muppminen, fantastiskt va? :P Resan var grym! Träffat och lärt känna många människor och hade seperationsångest när det var dags att säga hejdå.. Konstigt att man kan komma helt främmande människor så pass nära på bara några dagar! Men man lever som i en bubbla där! :)

Hemma igen!

Vilken underbar resa jag precis kommit hem ifrån! Helt fantastiskt! Snittat på 3 timmars sömn per natt, men vad gör det?? :) Kommer lägga ut massa bilder, antingen ikväll eller nångång i veckan när jag får tid! Men nu är jag hemma så ni vet!

Italia

Jahapp! Sista timmarna hemma innan taxin hämtar mig imorgon bitti! Kommer vi inte iväg pga en vulkan som fick för sig att få utbrott så blir jag måttligt nöjd, men än sålänge ser det hyfsat ljust ut, *peppar peppar*! Får jag tillgång till internet skriver jag någon rad här så ni vet hur jag har det! :)

Puss & kram!

Packat och klart



Proppfull väska, men den väger endast 17,5 kilo! Jag har tom marginalerna på min sida! Hur ska jag förvalta dessa 2,5 kilo på bästa sett? Hmmm! :)

Bara inte det nya askmolnet gör så att allt måste ställas in, det vore typiskt!!

Foton från dagen

        

Där va lite bilder av dagens drabbning! Självklart var det jag som stod jag för "nakenchocken"! Det blev ett innerligt och högt FAAAAAAA-AAAN från min sida vid tillfället, men det var så jag kände! Perfekt timing vid kyrkan där allt är ska vara så heligt eller nåt! Klänningen lyftes iallafall upp och där stod jag som Marilyn Monroe och visade halva, om inte hela, röven! Aja, får väl bjuda på den!



AIK åkte på första hemmaförlusten idag, med 2-0, kan inte säga så mycket eftersom jag inte sett något av matchen än. Men vad jag förstått så var det två slarvmål vi åkte på. Himla kul att Dalbergs svit på 70 matcher utan mål sprack just idag, verkligen jätteskoj..

Bröllop



Så, då drar vi från Solna bort mot Norrtälje... Fredriks bror Daniel gifter sig med sin Alexandra idag!

Tyvärr så missar jag AIK-Gefle, min brors flickvän Elin får den stora äran att låna mitt säsongskort idag! Enjoy! :) Själv får jag följa matchen via Fredriks iphone..

:)



Kom hem i brevlådan idag! Oh happy days! :)

Yeey

Fääärdig! Inget mera spring i köpcetrum, nu får det vara nog! Nu ska det mesta vara inhandlat! Klännigarna har dessutom kommit! Någon av dessa som är bröllopsmaterial? Behåller båda iallafall! :)



Har äntligen hittat allt jag ska ha med mig till Italien också, och har t.o.m växlat pengar så no more stress, i´m ready to go! :)

Fredrik har också fått saker gjort idag, han har äntligen hittat sin gröna slips han ska ha på bröllopen! Eller strypsnara som han själv väljer att kalla det, himlans tjusig är den iallafall! Men han fick offra mycket för den, bla så hann vi inte med glassbilen! Osis!

Måste gratulera Lisa & Lumpan som troligtvis ska bli "mormor och morfar", som de själva uttrycker det! Deras katt Barbro verkar ha blivit på smällen! Himlans mys me små kattbebisar! :) Jag och Fredrik har dessutom fått äran att bli gudföräldrar till dom! I slutet av juni väntas de bli dags! Jag längtar! :)



Spännande väder idag - ösregn, sol, ösregn, sol osv osv, vilket resulterar i en sån här!

Alla hatar oss, vafan gör det?



Klacken hade x antal banderoller igår, här är ett av budskapen! Rättvisa? Och vissa säger att SvFF älskar AIK? Eller hur!

Känslosam kväll

Under hela dagen har jag mått dåligt över kvällens drabbning. Frågorna var många. Hur mycke förlorar vi med idag? Vilket sekel tog vi senast poäng mot Helsingborg? Hur mycke självförtroende har killarna efter 2 raka spelförluster och 1 förlust som avgjordes på ett skrivbord inne hos SvFF. Ångest är ett bra ord för att beskriva känslorna innan avspark!

Matchminut 19: 0-1 - Jahapp! Då börjar eländet tänkte jag..
Matchminut 24: 1-1 - Jaaa! Skönt, vi gjorde mål på dom iallafall!
Matchminut 28: Andra gula kortet på Nisse = utvisning - PANIIIIK!!
Matchminut 39: 2-1 - Lycka! Glädje! Va fan hände??

Paus! Känner hur paniken och stressen börjar komma till ytterligare en högre nivå! HUR ska vi hålla tätt i ytterligare 45 minuter + tillägg? Vilka byten görs? I vilka minuter? Orkar Tjernan och RÅP fortsätta kriga på mitten och vinna duellerna där?

Under hela andra halvlek stod jag och darrade som ett asplöv! De fick inte bli mål! AIK kämpade och slet som om det vore för liv och död! Trots utebliven straff och vissa domarbeslut emot oss så kämpade de som svin, de gav aldrig upp!

Matchminut 94: SLUT! Vinst med 2-1! Hur i hela friden lyckades vi?? :) Vilka kämpar!! Kände lycka och glädje igen men i dubbel bemärkelse! Det blev kramkalas på läktarn! Ojoj så underbart! Och rättvist! Trots att AIK var en gubbe mindre i mer än 60 minuters spel så var dom faktiskt det bättre laget! Vi klarade av att vinna mot Helsingborg med en gubbe mindre! Tänk om idioterna inte kastat in skit mot Syrianska, kanske hade vi vänt där också och haft ytterligare 3 poäng? Så, tack igen era puckon!

Kommer sova så gott! Först ska jag njuta av reprisen och se matchen i lugn och ro! :)

Söndag eftermiddag

Vart tog denna helg vägen undrar jag? Schwooppp sa det!

Igår var det Almunge för hela slanten! Idag var jag i Nacka Forum med mina snälla föräldrar som kom och hämtade mig och gjorde mig sällskap när Fredrik styrde kosan mot Norrköping för att titta på fotboll! Jag hittade en del välbehövliga saker, känns riktigt skönt! Håller på och stressar sönder mig pga att tiden inte räcker till, men det här var ett steg i rätt riktning! :) Sedan har jag även beställt 2 klänningar, hoppas att någon av dom är bröllopsmaterial.

Kvällen idag blir lugn, bla ska jag kolla på VM-finalen, det blev ju brons igår i melodifestivalen, minst silver idag, inte illa pinkat! :)

Jahaaaa! Snart är det ny vecka med nya möjligheter, låter väl positivt? :P Ska bla utbilda en ny på jobbet hela veckan! Annars är planerna att följande: imorn är det fotboll för min del, på onsdag/torsdag ska vi på bio, se nya Pirates-filmen! Mys!

Avdelning övrigt - Erik o Kriss är några snubbar jag ramlade över och deras låt Ölbrillor! Vilken sommarplåga det kommer bli tror jag, håller på att lyssna sönder den!

Fredag den 13:e

Ohhh, scary!

 Otroligt skönt med fredag! Även fast jag bara haft 4-dagarsvecka så är det ändå grymt att helgen är här! Idag efter jobbet ska vi försöka hinna hem till semifinalen i hockeyn, sen blir det storstädning av lägenheten! Tvätta fönster kanske vore nåt vi borde prioritera, snart ser vi inte ut känns det som.. Yaouks!

Planer för helgen? De vet ni att vi har, ingen lugn och ro här inte! Imorn blir det först ett snabbt födelsedagsfirande av svärmor, sen vidare till Almunge! Förhoppningsvis får jag min vilja igenom att se melodifestivalen på kvällen, heja Erik förresten! :) På söndag sedan ska jag försöka hetshoppa, Fredrik ska till Norrköping och se fotboll med sin bror, så jag ska ut och leta aset av mig efter diverse prylar som behövs!

En viss lycka

Det blev "bara" förlust med 3-0 och 150 000 kr i böter för skandalen! Skönt att vi slapp poängavdrag och spel inför tomma läktare iallafall! :)

Stress stress stress

Gillar inte mitt liv nu! Stressar till jobbet, stressar på jobbet och stressar efter jobbet! Plus att det är gnäll från alla håll och kanter hela tiden, orkar inte leka psykolog.... Jag kommer snart gå under................

Känner att jag inte känner speciellt mycke lust till saker och ting nu! Vill bara ha lite lugn och ro och inte ha några planer för varenda liten minut under min fritid! Är det för mycke begärt?

Får se om jag ens kommer orka gå på båda bröllopen, just nu är det bara för mycket känner jag helt ärligt!

Usch de här är inte jag!!



Till råga på allt får AIK sin dom idag från kaoset i Slöddertälje för några veckor sedan! Räknar med torsk med 3-0, minst 3 poängs avdrag och skyhöga böter.. FAN FAN FAN!! :(


Aja, om 1 ½ vecka sticker jag från de här skitlandet iallafall, alltid nåt!

Pictures




Insåg att kameren lyst med sin frånvaro, här är iallafall lite bilder från matchen! Ikväll var min tanke att direkt lägga mig och sova när jag kom hem, det uteblev! Fastnar såklart framför tv´n när AIK ska lira boll, och efter de ska jag plåga mig igenom schlager-kvalet! Sen blir det godnatt kan jag lova! :)

Homesweethome

Gick upp 4 imorse, för att vakna till liv efter gårdagens överstressiga dag! Huvudmålet med resa var såklart fotbollsmatchen mellan Göteborg-GAIS som spelades igårkväll. Men både jag och Fredrik är på ständig jakt efter kläder, skor, smycken, slips mm mm mm till bröllopen! Så igår morse, kl 10:00 när affärerna öppnade, var vi i Nordstan och plöjde igenom varenda affär, vissa besökte vi t.o.m 2 gånger för att vara säker på att vi inte missat något men BLÄÄÄ!! Hittade inte ett piss! Inte ens örhägen eller nåt sånt fjuttigt fick jag med mig hem! Kanske smartast att köpa klänning först, lättare att matcha är min tanke! Sen var det rena rama sommarvärmen där, tror ni vi hade rätt kläder på oss för det? Nope, knappast! Fötterna kokade och man kände sig allmänt kladdig och äcklig i stort sett hela dagen..

Matchen då? Jo det var bra drag, mycket folk, resultatet gick Göteborg´s väg så Fredrik var överlycklig! Så resan var tipp topp utöver den inplanerade shoppingen! :) Dock så kommer vi inte åka hem så tidigt nästa gång vi är där, den härliga frukostbuffén uteblev, vi fick istället nån privat liten frukost-time istället!

Bilder kommer senare ikväll! Nu ska jag försöka jobba av den här dagen...


Lördag

Idag har jag då spelat de där discogolf-grejen tillsammans med mina "arbetskamrater" från Skellefteåkontoret som va i stan på besök. Jag var knappast nån talang och hade säkert minst 3 gånger så många kast som grabbarna, men gjorde så gott jag kunde. Det var faktiskt rätt skoj, inget stresspel och man fick en skön promenad, jag kommer göra om det igen, Fredrik är redan nyfiken på vad det är för nåt! :)

Sen när jag kom hem fick jag se mitt kära AIK åka på torsk med 3-1 mot Häcken.. Bu! Men men, bara ta nya tag! Efter matchen åkte vi hem till mamma och pappa och grillade både lax och kött, smaskens! :)


Muuuuumms


Luftballonger i skyn på väg hem

I skrivandes stund sitter jag och skäms för att jag inte gör nån nytta alls, medans min andra hälft oljar in både utemöbler och trall! Så fint de ska bli! :)



Ha de fint allihopa, nu ska jag packa ner lite saker jag behöver me mig ner till Göteborg!


Fredriks tatuering!



"Snart skiner Poseidon", den texten har med Göteborg att göra, deras inmarshlåt heter så, så ni vet! :)

Mat


Lunchen idag, en tonfisksallad på Vero, mumma! :)

Jahaaa, vad händer annars då? Har hyfsat mycket på jobbet, man blir kallad lite de ena och det andra så när jag väl kommer hem är jag måttligt slut. Helt fantastiskt hur otrevliga vissa människor kan vara! Suck! Jaja, imorn och på fredag har jag hand om utbildningen för en ny tjej så då blir det inte lika mycket telefon iallafall, mest min mun som kommer gå i ett kör när jag ska försöka lära ut allt! :)

Sen i helgen är det premiärdags för mig i nåt som kallas discgolf, man kastar nån form av diskus i några korgar ute på en golfbana, mycket spännande och se vad de är för nåt. På söndag ska vi på nån utflykt till ett eller flera shoppingcenter där jag/vi kan leta bröllopskläder. (Det är inte vi som gifter oss utan Fredriks bror och Lisa & Lumpan) Jag hade beställt en fin klänning men leveransen av den blev förflyttad framåt x antal veckor så sket i den.. Nu har jag lite småpanik eftersom jag måste hinna hitta en ny inom någon 2 veckor.

På måndag bär det av till Stockholms baksida, vi åker ner för att Fredrik ska få se sitt älskade Göteborg spela live, så vi slår till med ett derby mot GAIS där på kvällen! Under dagen blir de även då, jakt på bröllopskläder, sen har jag lovat att hälsa på Folksamkontoret där så de får bli under eftermiddagen! Efter matchen kanske vi tar någon drink i hotellbaren eller något. Vi ska dock upp tidigt med tuppen, tåget hem går vid 6-tiden redan!

Oh..

.. Kenny Pavey - You are the love of my life, Oh Kenny Pavey..

FY FAAAN, på ren svenska, vad skönt! Tjusigt mål på tilläggstid och sedan en sjuk räddning minuten efter, det var på det berömda håret! :)



Citerat från Aftonbladet:
"De hade redan huttrat där i två timmar, men ändå stod de kvar i iskylan. Slutsignalen hade gått. Nu hade ytterligare fem minuter tickat iväg sedan dess. Klockan närmade sig nio och temperaturen hade sjunkit nästan hela vägen ner till nollstrecket. Tio minuter. Alltjämt flera tusen svartgula kvar på Norra Stå, takfast sjungandes en och samma sång om och om igen:– Oh Kenny Pavey, you are the love of my life. Oh Kenny Pavey, I’ll let you shag my wife. Och så kom han då till sist rusandes från tv-intervjuerna, Kenny Pavey. Killen som fansen hade lånat ut sin fru till. Matchhjälten. Klubbsymbolen. Segerdansen kunde ta fart på riktigt allvar. Sångvolymen steg ytterligare några hack.– Oh Kenny Pavey, you’re the one for me."

Snö?

Vad är det som händer?? Kollar ut och ser att det snöar.. Och här på jobbet sitter jag med kjol och tygskor!! Suck! Ingen perfekt uppladdning och lockning av publik till fotbollen ikväll heller.. Rövväder :(

Nämen!



AIK´s låt ligger 2:a på listan med de mest nerladdade låtarna i "alla genres" denna vecka! Wohoo! ;)

Vilken helg :)

Medans Fredrik hade svensexa för sin bror Daniel i lördags så var jag en tillfällig familjemedlem hos Lundberg/Christiernin! Himlans mys! :) Vi började med grillkväll och lite födelsedagsfirande hemma hos Victor och Ninni, sedan skulle vi gå spana in en brasa i närheten, men vilken flopp! Vi kom dit ca 15 min efter brasan skulle ha tänts, men det var bara askrens som låg och pyste i stort sett när vi kom dit! En stor besvikelse! Sedan bar det av hemåt mot Almunge och där är vi först med om en nära-döden-upplevelse.. Eller, kanske lite överdrivet, men vi fick väja för några bambisar som tyckte det var lägligt att gå mitt i vägen! Men, de gick bra, ingen skada skedd! :)

Väl hemma så intog jag, Lisa och Lumpan snabbt en plats i soffan och kollade på Titanic tills två av oss halvsomnade, nämner inga namn! Som sällskap i bäddsoffan i natt fick jag deras 2 katter, Barbro och Svea, som sov så skönt vid mina fötter! Vågade knappt röra mig för jag ville inte att de skulle bli arga på mig om jag råkade väcka dom..  Sen imorse, runt 7:30 vaknar jag av en indianstam på 4 härliga ungar som kommer nerspringande från övervåningen och skriker DISNEYCHANEL i kör! Godmorgon sa jag då! :) Satt och tittade lite på barn-tv med barnen och två meningar jag la på minnet från programmen var: "Men åååh, de där är ju så 2009" och "Du är en riktigt looser". Fult animerade serier med konstiga uttryck, vart tog bra barn-tv vägen?? :(

Under söndagen mötte jag upp en lite halvbakis Fredrik och efter en välbehövlig promenad, cirkus Norrtälje runt, så har vi umgåtts med Tommy, Malin och deras sötnöt Theo! Deras nya hus var otroligt fint, nästa gång vi hälsar på där har vi lovat att inviga deras gästrum! :) Vi stannade över på middag och kom nyligen hem! Vill inte att denna myshelg ska ta slut...


Tillslut fick jag se en brasa iallafall :)


Tryck på bilderna så ser ni ett litet annorlunda ljusfenomen som vi såg på vägen hem! En halvröd och halvvit liten prick mitt på himlen
RSS 2.0