Usch o fy

 
VARNAR KÄNSLIGA PERSONER
 
 
Inatt fick vi uppleva Hildas första spyor. Lillstackarn hostade så hon kräktes och imorse när jag trodde hon va bättre, eftersom inte spytt på x antal timmar, fick hon sin frukost men den vände direkt. Hej vårdguiden, mamma Bea här, igen.. Fick tips om att ge vatten med matsked de 2 första timmarna och sen skulle hon få en hel majskrok. Peppar peppar har hon inte spytt mer idag bortsett från en pizza i soffan såklart..
 
Annars har dagen vart bra, min pappa va över en stund och även Fredriks föräldrar kom förbi en sväng. När de gick så kom Hildas diarré som ett brev på posten, hon har knappt ätit nåt idag så får inte ihop det hela..
 
Spännande natt väntar och allt detta kommer lagom då jag fått någon typ av ryggskott och vår fjällenresa står bakom hörnet...

Första stegen

 
 
Ja, igår togs dom! Man blir lite stolt över lillstumpan! 10,5 månad gammal! :) Idag har hon gått kanske 10 steg innan hon tröttnade och satte sig ner, men hon är på gång iallafall! :)
 
Nu har även vår lya kommit ut på hemnet, den låg ute någon timme innan någon ringde vår mäklare för att få en förhandsvisning. Så på måndag kl 12 kommer han, då vet vi vad vi gör i helgen.. Här är länken om ni vill se: http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-huvudsta-solna-kommun-lundagatan-9,-3-tr-4608916
 
Denna vecka har det vart fullt upp varenda dag, i måndags och i onsdags var vi på öppna förskolan och deras sångstunder, lillsessan Estelle var även hon där båda dagarna. I tisdags hade vi lunchdejt med Annelie och hennes prins Adam och igår hängde vi med Camilla hela dagen! Idag är enda slödagen, jag har fortfarande mjukisarna på mig och klockan är snart 15! Slappardag minnsann!
 
 
Önskar er alla en trevlig helg!

Kunglig glans

 
Kalla mig nörd men idag har vi vart med om ett moment! Hilda har lekt med prinsessan Estelle! Yeaaah!! Vi va på öppna förskolan med några andra mammor och lagom till sångstunden glider Estelle, hennes nanny och en säpovakt in! Hilda och Estelle satt brevid varandra under sångstunden och sen när Hilda åt sin mellis kom de och satte sig brevid oss! SÅÅÅÅ tråkigt att man inte får fota där inne, de hade vart nåt! Nannyn och jag pratade en del, hon var väldigt trevlig och hur vanlig som helst! Missade ju Vickan och Estelle för några veckor sedan men nu så har vi också fått se lillsessan live! :)
 
Ni som följer mig här men även via facebook och instagram, ledsen att de blir lite kaka på kaka!
 
Nu i veckan kommer vår lägenhet ut på Hemnet, får vi se om den lockar folk eller inte!
 
 
 

Hilda-dagen

Idag har Hilda namnsdag! Tjohooo vilket party! Vi hade fotografering av lägenheten idag och de gick bra, mäklarn och fotografen var nöjd med det jag haft som nöje under hela veckan, nämligen städat och plockat undan! Fy vad me skit man har, sammanlagt 5 flyttkartonger "skräp"  blev det tillslut! Hilda var bannlyst hemma så hon fick åka vagn med Simons flickvän Elin under tiden och nu är vi hos mina föräldrar eftersom Fredrik ska roa sig på en aw ikväll!
 
 
Vart strååålande fint väder idag, men iskallt, -14!
 
Trevlig helg till er!

Helgen

Då har även denna helg passerat apfort! Tycker vi går och lägger oss på fredags kväll och vips, så är det söndagkväll.. Men de är kanske ett tecken på att man har roligt eftersom tiden går fort. Vi har mest städat och röjt i helgen, vi kommer knappt in på vår vind längre.. Hur mycke skit kan man samla på sig undrar jag? Jaja, så är det!
 
Hilda har helt plötsligt börjat gå med gåvagnen, och hon tycker det är superskoj och hon verkar mer än nöjd över att kunna ta sig framåt gåendes, duktig tjej! Ska bli spännande och se om hon går innan sin 1-års dag eller inte! Sen håller hon på och muppar sig och sträcker upp båda armarna och spänner händerna och skrattar.. Baby-power säger vi och hon gör det om och om igen! Tokfia! :)

 
Imorn kommer hem homestyling-tjej över för att ge tips och råd inför fotograferingen! Visst förstår vi att vi ska rensa bort Hildas säng, skötbord, hennes lekhörna mm men hon har säkert några andra heta tips! Efter det åker jag och Hilda till mina föräldrar och hälsar på, de ska stänga av vattnet här hemma under dagen och då blir det lite svårt att bo här..
 
Juste, lirar ni wordfued eller ruzzle, adda mig!! Sök på beatriceskyttberg och beaskyttberg så hittar ni mig! :)
 
Hörs!
 

Heldag i Fruängen

Vi rivstartade dagen hos doktorn på bvc, 8:00 va vi där, alldeles för tidigt om ni frågar mig.. Men det var dags för 10 månaders kontroll och Hilda gick igenom besiktningen galant! Sen åkte jag och Hilda till Camilla i Fruängen, och kom nyligen hem! Så en riktigt mysig heldag har vi haft. Ätit gott, gått på långpromenad och haft tid för massa massa nödvändigt skitsnack!! :)
 
DOCK när jag var där så missade vi sångstunden på öppna förskolan idag, och Vickan hade tydligen vart där med Estelle. Attans! De hade vart nåt att berätta för Hildisen när hon blir större att hon lekt med prinsessan..
 
Imorn ska jag eventuellt träffa några från mammagruppen och på kvällen ska vi på middag och spelkväll hos min bror och hans sambo!
 
Nu till helgen blir det storstädning, rensning och sånt skoj! Nästa vecka blir det plåtning av lägenheten!
 
Tjohej!

10 månader

Hilda är 10 månader idag! Lilla skrutt!
 
 
Snart börjar allvaret för mig.. Jag kanske ska gå in och gästspela lite på jobbet under några dagar i februari och mars men sen i april så ska jag börja jobba igen. Men om det blir heltid eller 2-3 dagar i veckan återstår att se.. Fredrik går ju på provanställning och vara pappaledig under hälften av den kanske inte är den bästa lösningen.. Vi får se hur det hela löser sig, men det ska bli kul att få lite vardag för mig igen. Älskar att vara hemma med Hilda men ibland saknar man de här sociala!
 
Ikväll ska en mäklare komma hit och värdera vår lägenhet, sen får vi se hur vi går vidare.. Om vi lägger ut den inom kort och ser vad vi får för den och kan leta efter nytt boende därefter! Vi trivs så himla bra i Solna så varför flytta? En 3:a skulle duga gått och väl, då kan vi passa på att spara pengar för större boende längre fram. Just nu är vi inte i behov av gräsmatta, vitt staket och massa extra kvadrat och dessutom flytta bort från Solna.. Näee.. Vi håller oss här ett tag till! :)
 
 
 
 

2013

 
 
Nyår firades med god mat och trevligt sällskap! Det var kul att se hur bra Hilda och Ellie kunde leka redan nu, trots att Ellie är 7 månader äldre! :) Hilda sov fram till ca 23 och då kände vi att de inte va läge att försöka få henne att somna om me tanke på att de snart därefter skulle börja smälla ordentligt, hon fick se smällarna med oss, sedan somnade både hon och jag.. woopsi!
 
Idag startade vi dagen med en långpromenad med en mamma och hennes son, sedan kom Camilla över på lunch och nu gick hon en snabbis till frisören, men kommer snart tillbaka och Hilda passar på att sova middag och jag tänkte skriva lite här!
 
Med betoning på lite.. Måste bara berätta om den fantastiskt roliga filmen Ted! Jag såg den och skrattade så jag grät, den måste ni se om ni inte sett den!!
 
 
Nej, hade inget spännande att komma på! Hörs en annan dag! :)
 
 
RSS 2.0