Vilket väder!



En bild påstås säga mer än 1000 ord.. Nja, inte i de här fallet kanske! Tog en "lång" promenad i Hagaparken idag i det strålande soliga vädret! Satt på en bänk och bara njöt av värmen! Helt fantastiskt!!! :) Nu vill vi inte ha några mer bakslag med snö och slask, det är bra nu för denna gång!

I övrigt idag är det inte mycket action på schemat, var hos barnmorskan på förmiddagen, blodtrycket vill inte gå ner, snarare upp.. Men nu ska jag inte vara gravid i mer än 2 veckor till så vila ännu mer blev domen!

100%



Jahaaaa, idag är dagen här som vi väntat på sen i somras! Känner inga som helst tecken på att nåt ska va på G så hon verkar ha det bra där inne så jag räknar med att gå över några dagar! Men det är ändå nära nu!! :)

Frukost!!

20120227_104749 (MMS)

Färskpressad apelsinjuice is the shit! :) Undrar hur många ton apelsiner jag ätit/druckit under graviditeten? Tur att jag fick crawings på nåt nyttigt iallafall! :)

Kära vänner!

När ni ringer från dolt nr och jag inte hinner svara, prata gärna in ett meddelande då så jag vet vem jag ska ringa upp!! :)

Trevlig helg!!

Fixar lite hemma!



Jag gör småsaker som tvättar, torkar köksluckor och köksskåp medans Fredrik målar om det tråkiga träfärgade skötbordet till vitt, himla stiligt blir det! :)

Imorn står det bakning på schemat är tanken, rulltårtor och kanelbullar!

Stort Grattis Victoria & Daniel

Till er lilla prinsessa!!! :)



Blir alldeles varm i kroppen och lite lipsill när man ser stolta Daniel berätta nyheten och att han blir så rörd!

Nu hoppas jag att vår lilla vill hålla sig kvar i magen några dagar till så Karolinska blir "normalt" igen så vi slipper oroa oss över t.ex parkeringsplatser som de vart så mycket skriverier om! :)

Mmm!!

20120221_190146 (MMS)

Det är ju inte så att jag behöver tänka på formen direkt så det kan bli så att jag äter två! Yummie! :)

Söndagsmys!

20120219_183229 (MMS)

Söndagsmys!

Promenix!

Tog med mig Fredrik ut på en långpromenad i det härliga vädret! Bara så ni vet så värmer solen! :)



Nu blir det våfflor till lunch! :)

AIK 121 år

 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!! 1½ månad kvar till premiären! Iiiiiiiiihhh!! :)

Alla hjärtans dag!



‹3

Uppmaning!

Jahapp! Första dagen hemma.. Känns konstigt! Jag vill hinna ha lite lugn och ro innan mini kommer men nu går jag ju bara här hemma och längtar! Som ett barn på julafton ungefär! :)

Nu till själva uppmaningen kära vänner! Min bror förklarade hur wordfeud fungerade i helgen, ni som har det och får tid över kan väl "adda" mig eller vad man säger så jag får någon att spela med? Beerna85 heter jag där!



Städning pågår!

Lördag!

20120211_112700 (MMS)

Nu blir det lunchdejt med Camilla och sen ska jag och Fredrik iväg och fira lillebror! :)

R.I.P

Lilla Fridolf som fick somna in idag efter 16 år!

Fredag!

20120210_070509 (MMS)

Vilken fin morgon! Kanske inte syns på bilden men det är fantastiskt fint och mysigt, trots att det stod -14 på termometern! :) Sista dagen på jobbet idag...

Jaaa..

En ny förkylning på ingång! Gud så skoj!

Magen

Vecka 38 är jag i nu, här är två bilder! Känner mig inte speciellt graciös längre...

Sista arbetsveckan!

Hjälp vad konstigt det känns! Endast 5 dagar kvar att jobba! Lillsnuttan är beräknad att komma om 3 veckor, men det kan ju lika bra bli om 5 veckor om jag går över tiden. Så det kan bli så att jag blir hemma i hela 4 veckor utan bebis.. Vi får se! Planen är att ta ut 1 mammadag i veckan och sen leva SNÅLT!

Är i övrigt inne på min 3:e förkylningsvecka, nu misstänker jag att jag hostat sönder ett revben, eller fått en spricka i det. Varje gång jag hostar eller nyser hugger det till ordentligt på ena sidan.. Kan heller inte ligga och sova på den sidan nu! Känner mig jättebesvärlig! :(

Men utöver de så mår jag bra! Helgen var trevlig, först fotboll i lördags och sen tacomiddag me Victor och Ninni på kvällen! Himlans mys! Deras lilla Ellie är redan 6 månader, tyckte hon nyss kom.. De går fort! :)

Gull :)

20120204_124210 (MMS)

En påpälsad Fredrik följde med mig och brorsan! Efter lite tjat från mig kanske, men han gillar ju fotboll så! :) 0-1 i paus men AIK skapar iallafall målchanser! I andra halvlek blir de ett nytt lag på banan! Spännande och se! :) Ca 2500 gnagare trotsade kylan och kom hit! De är kärlek de! :)

Startelvan!

20120204_125910 (MMS)

Hälften ordinarie och hälften nytt/inlånat! :) Planen ser hyfsat kall ut...

Försäsongspremiär!!

20120204_123712 (MMS)

Vilken vinterkyla vi har, men vad gör det?! Trots -15 grader så sitter vi här! :) Solen skiner och jag njuter! Mer bilder kommer!

Dumbom!

Fråga 1 - Varför sänder de program på tv om mardrömsförlossningar?
Fråga 2 - Varför tittar jag på det?!?!?!
Smart, ibland blir jag riktigt stolt över mig själv.. Nu är jag rädd på riktigt! Vet att ingen förlossning är den andra lik men HJÄLP och AJ!!! Men försöker ändå tänka på att föda är det mest naturliga som finns, folk har fött sen stenåldern och barnmorskorna vet vad de sysslar med, de är deras jobb för tusan! Dessa tankar va nog ändå tvugna att komma nångång! Men de blir mer och mer verkligt, de är ju nära nu! :)

Annars har dagen vart bra! Fredrik kom hem redan ikväll istället för imornkväll, mycket uppskattat! :) Va hos barnmorskan tidigare under dagen och allt såg så bra ut så, hade t.o.m gått ner ett halvt kilo! High five!

På lördag mina damer och herrar, då smäller det! Första träningsmatchen för säsongen på hemmaplan, AIK-Norrköping - Skytteholm kl 13:00!




Hej vårkänslor, trevligt att träffas i år igen! :)

Födelsedag x 2

Grattis storasyster på födelsedagen och grattis lillebror på födelsedagen! :)



Men, - 15 grader imorse! Vad tusan hände? BURR!!

Hemmafix!

20120201_151452 (MMS)

Två plåtar med bullar gjorda och fläskpannkakan står i ugnen! NU blir det viloläge i soffan! :)

RSS 2.0