Gott nytt år!

Halloj!

Är lite tidig me detta inlägg kanske men vi åker upp till Stöten och firar nyår med Victor och Ninni så kommer vara datorfri i flera dagar, så skönt! Det ska bli kanonmysigt att komma iväg, det är sån mysstämpel i fjällen! Vi ska basta lite, åka skidor, äta & dricka gott och bara umgås! På nyår slår vi tom till med nyårsupé! :)
 
Men de började dock inte så bra, igår skulle jag åka och hämta mina skidor, stavar, pjäxor, hjälm mm mm hos mamma och pappa.. 100 meter hemifrån kom jag på att jag totalglömt stavarna.. Tur att man har världens bästa föräldrar som orkade komma över me dom, de skulle ändå hem till brorsan och hämta något så de slog 2 flugor i en smäll! :) Men de hade ju blivit en hit att kommit upp dit och märkt att stavarna saknades, roligare saker finns ju att lägga pengar på! :)

Gott nytt på er!

God fortsättning

Till er allihopa!

Det var den julen! Mysmys! Tack mamma o pappa för en mysig julafton och tack storasyster Charlotte med familj för en mysig juldag! :)

Nu sitter man hemma efter en snabbvisit hos Lisa och Lumpan under söndagen! Vi fick frågan om vi ville vara delaktiga som "Toastmaster" på deras bröllop i sommar! Vilken ära! Men hjälp (!) Jag kan gärna hjälpa till att tänka ut lite roliga saker till t.ex bröllopshäftet om de vill ha hjälp med och eventuellt komma med lite idéer kring planeringen under dagen, vara "hjärnan" bakom det hela som dom så fint kallar det. Bara jag slipper prata inför folk, de får Fredrik stå för isåfall, det kommer han klara galant! Lite läskigt tycker han nog att det är men han vill ju gärna göra det! :) Tack för chansen hörni! Vi ska tänka igenom det hela och googla oss fram för att se vad som förväntas av oss!

Så tips och idéer tas emot med öppna armar!



Den 18:e juni smäller det för Lisa o Fredde! :)


   
  

Lite bilder från julafton. Bingolotton gick som vanligt, åt skogen o jag stängde av tv´n efter 3:e bingon o rättade lotten morgonen efter, ingen bil, resa eller miljonvist i år heller. Den sedevanliga tomtegröten till jullunch, min jultallrik o sedan granen med alla klappar! :) Sen tog jag o brorsan vår årliga julbild - snygga som aldrig förr... Och sist men inte minst, Fredrik som tomte på juldagen! :)

Dan före dan..

... före dopparedan! Tror jag att det är idag.. Även årets mörkaste dag.. det finns mycket att fira.. :P

Jaha, julen är snart här! Wihuu! :) Julklapparna är inköpta, inslagna o dumpade hos mamma o pappa. Lägenheten är (hyfsat) julstädad, granen är vattnad, räkningarna betalda o nu är det bara en ynka dag kvar att jobba sen hela (!) 3 dagars ledigt! Imorn efter jobbet åker jag direkt hem till mamma o pappa, mongolotto ska spelas, det har gått o blivit en tradition! Sen hur julhelgen blir, de återstår nästan att se! Ska de va isgata kanske man inte vill va ute på vägarna alldeles för mycket, så får helt enkelt se hur de blir! Vore ju skönt om de inte blir minus 30 grader så man kan vistas ute liiiite iallafall! Burr!

God jul då till er alla! :)

Färdiglästa

Oj vad jag har fastnat.. :) Vill bara poängtera att de är en oherhörd prestation av mig att kunna läsa såhär mycket.. De hör inte till vanligheten! Så de är ett hett tips till den som gillar spännande, bra o lättlästa böcker, man sugs in i dom!

 √   √  √

Kvar att läsa:

      
      

Lördag!!

Idag har jag inhandlat de sista julklapparna! ÄNTLIGEN KLAR! De är verkligen hysteri i köpcentrumen, vågar inte ens tänka hur de är mitt i smeten. Folk går i stort sett över lik för att få en parkeringsplats, de va fight kan jag meddela! Jag har dessutom inhandlat nya skid outfiten idag, åker ju upp till Stöten under nyår! Wihuu!! :)

Lördagskvällen blir en lugn sådan, helt slut efter all armbågning idag. Ska spana in Robinsonfinalen, sen lägga mig o läsa en av Mari Jungstedt böckerna. Jag är knappast känd för att vara bokmal men fick ett tips om hennes böcker och fastnade direkt, så är nu inne på bok nr 2, det finns 8.. Så är på G! :)


Skönaste mössan som gjort att jag överlevt de kalla veckor vi haft, o troligtvis kommer fortsätta ha i x antal månader till..!

AIK


Det blev som medierna skrivit, Alm o Nebbo blir de nya radarparet! :)



Hej mitt vinterland o mupp-Bea..


Vintern är verkligen här, ingen värme i sikte för 5 öre! Visst vore de trevligt men en vit jul, så ska inte klaga! 

Julen närmar sig ju med storsteg o då är de bara hålla tummarna att de bjuds på fina dagar med sol så man kan vara ute o röra på sig efter allt julgodis man troligtvis kommer ha smockat i sig! Imorn är det julfest på jobbet, blir säkert kanontrevligt! :) Sen till helgen blir de mys = köpa julklappar o besöka nån form av julmarknad! :)






Ibland har jag för lite att göra..

Nu är det jul..

... här i vårt hus, eller ja, lägenhet! :)



Världens största gran för den som undrar.. :)

Mina fina fotboll!!

Matchbollen från Champions League finalen 1999 mellan Manchester United - FC Bayern München! 

 


Den du! :)

Nebbo + AIK = Sant?

Cirkus AIK fortsätter och nu läser man detta? Frågan är om det är sant, svaret kommer väl nästa vecka..



Snart är det dags att sitta o frysa på Skytteholm igen, men vad gör man inte? :)

5/2 AIK - Västerås
12/2 AIK - Gif Sundsvall
19/2 AIK - Syrianska
26/2 AIK - Flora
5/3 AIK - Örebro

Sen den 4/4 drar det igång på riktigt - derbydags mot Djurgården!

Bussmottagningen förra året!



Egypten 28/11 - 5/12

Åkte till Egypten med familjen för att firas mamma födelsedag. Vi åkte när vädret här hemma var som tråkigast! Där hade vi ca 30 grader varmt och strålande sol! Tack för en superskön vecka! :)

Here we come...


Resesällskapet:
  

Utsikter från balkongen, dag och kväll:
 

Beachen o poolen!


   

Lite bilder från snorklingen! Och nej, inga hajar i sikte! :)
             



RSS 2.0