Hurra!!

 
 
Vår lillskit har fått dagisplats på de dagiset vi hade som 1:a handsval! Tjohooo!! Vilken lättnad!! :)
 

Flyttat

 
Då var den helgen till ända. Den gick åt till att flytta. I lördags fick vi hjälp av Fredriks föräldrar, Fredriks bror och Viktor, vi tömde lägenheten, körde bor till vårt radhus och dumpade alla grejer där, allt under 4 timmar (!). Mina föräldrar var barnvakter och utan allas er hjälp hade detta aldrig gått så TACK igen för hjälpen!!
 Igår skulle jag och Fredrik bara hämta "det sista" från vinden. Vi åkte dit i 2 bilar, fyllde dom och fick åka ytterligare en vända innan vi tömt. Fy fasiken vad skit vi har. Nu på onsdag ska vi ha flyttstädning och på fredag ska vi skriva kontrakt och lämna över nycklarna till den nya ägaren. Känns konstigt, har bott 8 år i Solna men nu blir jag Hässelby tjej igen! :)
 
Dags att avnjuta frukosten här på jobbet innan det är dags att börja jobba!

Rån

 
Igårkväll var jag med om ett rån. Börjar hämta mig nu men de var ändå förjävligt! AIK dominerade hela matchen, får ett felaktigt bortdömt mål som domarn påstod va offside, de träffar stolpen och skjuter bra skott utifrån. Och så gör Malmö mål på tilläggstid. Ridå. MORR! Var inte på matchen med tanke på att jag haft ont i halsen i flera dagar, känner mig matt och hängig.. Märkligt att se AIK spela hemma på TV´n.... Jag ska lixom vara på plats.

VAB-premiär

Ja, eller ingen riktig premiär kanske men Hilda´s höga feber har smittat sig till Fredrik idag medans Hilda själv är piggelin. Den ekvationen höll en halv dag sen fick jag bege mig hem så Fredrik får vila, sova och bli frisk. Himla typiskt nu när det blev helg..  Dock är jag glad för att han håller sig på hemmaplan ikväll och jag slipper va själv som jag skrev igår!
 
Trevlig helg på er allihopa!
 
 
 
Tack för hjälpen, Maria! ;)

Gräsänka

Sitter hemma själv med flyttkartongerna som sällskap. Hilda har 40 graders feber och sover medans Fredrik är ute med jobbet och har det trevligt! Imorn ska Fredrik hänga med sin barndomskompris som kommer ner från Skellefteå så imornkväll blir jag och Hilda själva igen! Hoppas hon mår bättre då så vi kan leka lite, idag har hon bara legat på min mage och sovit sen jag kom hem. Väldans gosigt men saknar min glada och pigga tjej!
 
För er som undrar hur de är att vara tillbaka på jobbet efter mammaledighet så är de blandat! Man kommer in förvånadsvärt fort i det igen och det är kul att träffa kollegorna och få ha lyx som att tex äta varm lunch, men saknar lilldonnan här hemma.. Men det är bara vänja sig för om några månader ska hon tom in på dagis! Läskigt!
 
Helgen i övrigt kommer gå åt till att packa ner det sista, för nästa helg går flyttlasset! :)

Saknar min skruttunge

 
 
Pappan har lärt henne att lipa och skickar över bilder till mig på sitt verk..

"Ibland så kan det blåsa kalla stomar..

.. ibland kan himlen vara ganska grå.."
 
Ja, så skulle man kunna sammanfatta gårdagens match! Bussmottagningen var rätt trist, MASSOR med folk men inget drag och alldeles för mycket bengaler så man såg knappt bussen. Väl på arenan skrek vi halsen av oss men vad gjorde de när arenan inte är byggd för fotbollsklackar? BUUU! Och matchresultatet, 0-0 mot ett skitgäng som förstörde matchen me deras skitspel! Men men, bara gilla läget och hoppas att laget taggar till till nästa match!
 
Helgen i övrigt var bra, packade hela lördagen så nu bor vi i flyttkartonger, Hilda va nöjd hos mina föräldrar under dagen och på kvällen hade vi grillpremiär hos dom! Yummi!
 
Nu är det dags för en ny arbetsvecka!
 
Höres!
 
 

Fredag

 
Snart är första arbetsveckan avklarad. De va full rulle från start skulle jag kunna säga, men nu kan det bara bli lugnare och bättre. Både Hilda och Fredrik är helskinnade så de går bra där hemma också vilket gör det hela mycket lättare att jobba! :)
 
Känns skönt med fredag och helg, men våra planer är att lämna Hilda hos mina föräldrar imorgon då vi ska packa, packa och packa lite till. Bara några veckor kvar och vi har knappt börjat. Sen på söndag är det ÄNTLIGEN dags för PREMIÄR!!! Fått med mig Fredrik som lånar brorsans kort och tänkte han ska få va me om en riktig premiärdag så drar me han på bussmottagningen och allt! Då är det Fredriks föräldrars tur att vara barnvakter åt Hilda!
 
Ha en fin helg allihopa! :)

Snyft

Då var det dags att gå tillbaka till jobbet imorgon. Har vart cool hela veckan och sagt att de inte kommer bli några problem men idag har jag vart nära till gråt flera gånger. Mes. Hon är ju trygg och kommer ha roligt med sin pappa, de vet jag ju!
 
Påsken som jag trodde skulle bli en lugn historia blev tvärtom, vi har inte vart hemma alls, sovit hos mina föräldrar och hos Fredriks föräldrar. Hunnit träffa släkt och vänner. Önskar vi haft mer tid att träffat ännu mer vänner men de får vi ta senare under våren! :)
 
AIK hade idag sin bortapremiär i fotboll, den sågs hos mina föräldrar där även brorsan och Elin va. Min bror drar till Bali i 3,5 vecka så de va kul att hinna träffa han innan han drar! AIK spelade 2-2 borta mot Elfsborg och de är jag nöjd med. Trots att AIK tappade ledningen 2 gånger! Nu är det omladdning tills på söndag då de är hemmapremiär!!!!! :)
RSS 2.0