Finallyyyyy!!

Skål och trevlig helg!!! :)

Valborgshelg

Vilken givande kväll vi har haft! Vi körde både en diskmaskin och en tvättmaskin sen gav vi oss ut på en långpromenad och sist men inte minst åkte vi och tvättade bilen, eller rättare sagt, Fredrik tvättade och jag var åskådare! :)

Imorn efter jobbet ska vi eventuellt till Norrtälje, annars åker vi under lördagen, inte helt bestämt! På lördag ska jag till frissan, sen blir det häng med Lisa och Lumpan och deras fyra barn, vi ska även fira Victor som fyller år! Sen får vi se om det blir favorit i repris från förra året, spana in brasan i Almunge City, har vi tur kanske brandmännen är där och Lumpan får provsitta bilen igen.. :P
På söndag blir det äntligen besök hos Tommy och Malin i deras nybyggda villa! Vi ska fira deras Theo som fyllde år för ett tag sen! Fullspäckad och rolig helg som vanligt! :)





Alltså?

Efter ännu en halvjobbig dag på jobbet ville Fredrik gå förbi Ica på vägen hem, visst sa jag, bara vi kommer hem nångång var min tanke, soffan lockade något enormt! När vi väl kommer in står där nån liten tjej med ett stort flin och frågar "Vill ni ha lite Djurgårdsglass?" Va? Nej röt jag! Lite mindre trevligt antar jag.. Men kom igen, mitt i Solna bjuder man inte på Djurgårdsglass!!

Måste berätta om gårdagskvällen! SÅ HIMLA trevligt och vilken god mat, rekomenderar restaurangen starkt! På köpet fick jag dessutom en ny favoritdrink - Vattenmelon martini! Nam nam! Så tack ladies för en alldeles underbart rolig kväll! :)

Här är lite bilder vi tog, så här såg ungefär maten ut, påminde lite om tapas, alltså plockmat-aktigt! Fyra små och fyra stora rätter smockade vi i oss, ännu ett berg av mat som vi lyckats besegra! :)



Tack Annie och Paulie för bildbidragen! :)

Middag står på tur

Ikväll blir det middag på Supper, en sydamerikansk restaurang om jag förstått det hela rätt! :) Ska bli så mysigt och roligt att träffa de gamla växelhäxorna igen! Var för tok för längesen! Längtar!!



Det blev lunch ute i solen idag! :)

Katastrof.........

Jaha, de var den matchen det. 1-0 i baken och sekunden senare rött kort, då rann det över för AIK-"fansen", då är det någon/några som börjar kasta smällare och bengaler på linjedomaren så han får tinitus! Vilka idioter!! Matchen blev tillslut avbruten, troligtvis kommer Syrianska vinna matchen med 3-0 och AIK kommer få skyhöga böter, troligtvis spel inför tomma läktare så frågan är när jag får gå till Råsunda och titta på fotboll igen? Tack för det! I värsta fall kan det tom bli poängavdrag.. Jag blir så himla less för att jag nu ska behöva stå till svars, för det som hände för många människor som kommer fråga mig vad "vi" AIK -"fans" gör! Det är några få puckon som förstör för hela klubben, så på dom, inte oss osyldiga som går och hejar fram laget oavsett medgång eller motgång! Medierna blir väl alldeles överlyckliga nu också när de äntligen får skriva lite svarta rubriker om AIK igen, som de har längtat!

Tycker mest synd om de riktiga fans som ändå hade tagit sig till Södertälje, betalat för en matchbiljett och sedan bli utskickade och ivägskickade med buss! Hoppas de som har gjort de här skäms och att de inte visar sig på en arena på mycke länge! Fy fan vad tråkigt, blir så förbannat arg!!!!!!!!!!!!!! Konvertera till Skansen istället! De bästa vore ju om fega Sverige kunde göra som i England, ut me bild och namn på idioten som gjorde detta, ge den anmälningsplikt under matcher plus att den alla böter då kanske sån här idioti försvinner! Tyvärr så är det ju klubben som får alla böter nu, inte den enskilda individen! Och eftersom den som gjort de här troligtvis inte bryr sig om fotboll så skiter den ju även i böterna! SUUUUCK!!

Kom på x antal fel också nu i stundens hetta, väldigt lätt att säga med facit i hand men ändå:

Fel nr 1. Man kastar inte saker in på arenan. Punkt.
Fel nr 2. Bojkotten skulle fortsatt vara en bojkott.
Fel nr 3. Man spelar inte sån här match i Södertälje, för dålig säkerhet, de säger tom kommentatorerna som "skyller" lite på det.
Fel nr 4. Man tar inte in ett oerfaret domarteam, skyller absolut inte på domarna nu men nån med lite mer erfarenhet hade tagit åt sig kaptenerna efter första heta situationen och lugnat ner dom och lagt en ribba där.
Fel nr 5. Man ställer inte en klack på den läktaren klacken stod, samt man har inte familjeläktare 5 meter ifrån utan att ha några snutar däremellan. Tråkigt att det måste var så i och försig, men så är det tyvärr.

Sen undrar jag varför Lasse Granqvist skäller ut AIK-supportrarna som tittar på matchen via TV´n??? Jag gillar Lasse annars men idioterna som skämmer ut AIK är i publiken på matchen.
Kanske skulle han gått ner till AIK-supportrarna i publiken och säga dom "väl valda orden" personligen istället.

Suck.. vilken skit :(

Måste sägas: Vem vaare som kasta? För att fösöka få in lite humor i det hela...


Gräsänka

Jaha, en hel påskhelg utan Fredrik.. :( Nyttigt att vara ifrån varandra sägs det och det här är en liten övning inför resan till Italien jag ska iväg på om en månad, då blir vi ifrån varandra dubbelt så länge!

Vädret kan man iallafall inte klaga på! Riktig sommarvärme och jag har tom lyckats bränna näsan lite! :) Imorn är det fotbollsdags igen. Bojkotten vi AIK fans skulle ha mot Syrianska är hävd, de gick med på att sänka biljettpriserna. Men jag äger ingen skottsäker väst så jag stannar hemma istället för att åka bort till Södertälje! Efter matchen så blir det grillpremiär hemma hos mamma och pappa! Fantastiskt! Vi köpte en ny grill igår som jag och pappa tillslut lyckades montera ihop, och imorn är det premiär! Simon, Elin och Fredrik kommer även vara här då! :) Mysfaktorn är hyfsat hög måste jag säga!!

Underbart skönt :)

2-0 vinst mot Göteborg (!) trots mindre bra spel, då kan jag absolut inte klaga! Ett av målet var dessutom en riktig pärla, rätt upp i krysset, sånt njuter man av att se som fotbollsälskare! :) Det var även ett grymt drag på läktarn, ca 17000 hade tagit sig dit och majoriteten njöt och sjöng! :)

Ta mig med till Norra Stå
Där vill jag dö, för AIK
Våra sånger, mot deras batonger
AIK, AIK

Glad Påsk

Härligt, fyra dagars ledighet står på glänt och jag har putsat kvasten, växelhäxa som man är så är det väl bara att ta sin kos mot Blåkulla! :)



Ikväll väntar nya magplågor, AIK möter Göteborg på Råsunda, det är strålande väder så man hoppas ju att det blir hyfsad storpublik och en härlig stämning! :) De enda som är tråkigt är att många kanske flyr stan för att fira påsk på landet, hoppas det inte blir för mycket publikbortfall bara..

GLAD PÅSK TILL ER ALLA!

Glasspremiär

Underbar dag!

Vilket väder!! :) Inte ett moln i sikte och 18 härliga grader! Var ute och åt lunch me Fredrik idag och folk låg och solade nere vid kajen i bikini! Hoppas de bränner sönder sig och får cancer eller nåt.. Jag, avundsjuk?? Nej nej, inte alls!

Nu längtar jag ännu mer till påskledighet och då vill jag gärna att det ska va sånt här härligt väder då också! Ska isåfall sitta på mamma och pappas balkong me en bra bok och lite påskgodis kanske? De vore ju nåt.. :) Fredrik ska hålla sig på sin kant me bygge ute på landet och träffa nån gammal kompis, så de blir inget Norrtälje för mig!

Nyttighetslivet börjar efter påsk förresten, nu har jag blottat mig och sagt det så ni alla vet! Inga mer ursäkter! Kommer troligtvis behöva hjälp från alla håll och kanter! Endast lördagsgodis gäller, max! Plus inget mera donken, ingen pizza.. nada, niente!

Ser ni vad min italienska tar sig förresten? ;) En månad kvar bara! Jippiii!

Hej hopp

Är man normalt funtad om man studsar upp ur sängen en måndagmorgon 05:45? Näee.. trodde väl inte de heller! Men solen sken och det visade sig vara 9 grader varmt redan då! Härligt! :)

Tog de lugnt imorse, ingen stress, när jag är på väg till tunnelbanan klampar jag i hundskit, så vill tacka hundägaren än en gång för att du inte plockade upp skiten från din snuskhund, det var mycket underhållande att stå skrapa bort äcklet längs trottarkanten.. Sen när jag väl fått bort det fortsatte jag färden mot tunnelbanan, men SL hade visst också påsklov? 7 minuter fick jag vänta, de händer aldrig..

Helgen var iallafall toppen! I lördags var vi ute och långpromenerade vid Görvelns Slott och vid skidbacken Bruket, strålande sol så han trycka upp nyllet mot solen i några minuter, skönt skönt! :) Igår var vi på bio och såg Rio, mysig film, men 3D var ändå en liten besvikelse för mig, trodde de skulle vara mer Cosmonova-aktigt.. men, roligt ändå! Sen åkte vi hem till mamma och pappa där Simon och Elin även var, vi såg ett AIK som stundals blev utspelat, ledde dock med 0-2 men tappade till 2-2, men de trycket som Elsborg hade i andra halvleken var bara en lång pina. Så 1 poäng är jag nöjd med!



Soool :)

Tog massa andra bilder men vårt internet hemma är lite strulit så de kommer upp senare!

Yeey, Fredag!

Hääärligt med helg! Veckan har vart evighetslång och nu vill jag bara arbeta av den här dagen och sen hem och njuta av solen som kommer stråla i helgen! Imorn ska vi eventuellt åka och spana på nån bil Fredrik vill titta på, sen hem till mamma och pappa för att hämta lite blommor de har vart snälla och köpt till oss som vi ska ha på balkongen! Jag och Fredrik kan INTE de där med blommor, när han och jag irrar runt på Plantagen så ser vi ut som två vilsna människor på helt fel ställe, vi kan knappt skilja på vad som är plast och icke-plast. Vilka blommor ska vara ute, vilka ska vara inne? Vilka gillar vatten och vilka vill hellre torka ut? Näee.. inte vår grej alls, så vi är glada att det finns föräldrar som kan hjälpa till! :) Sen på söndag är det biodags med Oscar och Linn, två av mina syskonbarn! Vi ska se Rio! :) Sen efter bion är det dags för fotboll, inte på Råsunda denna gång utan nere i Borås spelar de, så tv´n kommer gå varm där hemma vid 16:30!

Trevlig helg!

Vilka pajasar!

Syrianska har höjt biljettpriserna för bortasupportarna i matchen Syrianska - AIK, bara för att hova in mer pengar! HA! Trodde dom ja! Bojkott råder!

Såhär har de höjt priserna:

Kortsida, utan tak, ståplats - 250 kr
Långsida, utan tak, ståplats - 300 kr
(När Syrianska möter andra lag kostar det 120 kr för gästande fans)

Så den matchen ses hemma i soffan den 25/4! :)

Smart drag pajasar, där fick ni 0 spänn extra! Mohaha!

London vore trevligt

Eller vad säger ni? :) Imorse såg vi i tidningen att de kostade runt 2000 kr för två nätter på hotell, inkl frukostbuffé + flyg, tur och retur för 2 personer till London! De är taget tänkte vi, vilken helg åker vi? Efter att ha tagit fram almenackan och bläddrat och bläddrat och bläddrat och bläddrat.. Jo, eventuellt har vi inget planerat den 11 juni! Den helgen skulle passa! SJUKT! Hur kan man ha så mycket inplanerat? Så de kändes som att det rann ur oss då.. Kanske blir i höst istället!?

Hur kommer då sig denna planering? (Fotbollsmatcher är inte ens medräknat vill jag bara poängtera, det är utöver våra helgplaner.. Göteborgsresan vi gör med huvudsyfte derbyt, de är en måndag vi är borta!) Jo, det är påsk vilket innebär roadtrip till Norrtälje och Hässelby för att hälsa på familjerna, vi ska även på roadtrip till Vingåker där vi ska till outleten och bla hitta en kostym till Fredrik. Sen är det valborg, två bröllop som väntar = svensexor + möhippor, folk fyller år, jag ska till Italien osv osv.. Semestern som börjar vecka 31 känns lååååååååååångt borta just nu!


Vinst!

Härligt härligt! Vinst med 3-0 och 3 sköna poäng! :) Spelet var inte bländande direkt men va gör de just nu? Dåligt me folk, både på bussmottagningen och på läktarn! Vad kräver folk? Det var ju ändå strålande sol, 12 plusgrader och premiär? Uselt var de iallafall, inte ens 12000 kom..

Skön humor på läktarplats med ganska mycket hån, men det tillhör, himla roligt! :) Vad får folk allt ifrån? De va allt från "visa pattarna" , "nr 15 är lady gaga" till "britney, britney ge oss en sång" :)

Härliga bilder följer


Medans jag sitter i soffan och njuter så sysslar Fredrik med detta.. Hans gäng spelar i de rosa tröjorna... :P

Bilder från dagen

Det blev en promenad för oss när solen äntligen kom fram på eftermiddagen! Vi tog en promenad till nya arenan, wiola, kolla in monstret!! Hittade även krokusar! :)





Helg helg helg!!!

Oj här vad det torka, sorry för det! Ytterligare en vecka avklarad och vi är inne i april! Hade vart fantastiskt trevligt med lite sol och lite mindre orkanvindar nu under helgen när man är ledig, vi får se hur det blir med den biten! Idag lördag vaknade jag halv 8.. helt värdelöst att man inte kan sova ut längre! Men en sak är lite ovanlig med denna helg, vi har ingenting planerat, vilket är jättejätteskönt! Inga måsten! :) Känns som att det var evigheter sen det var en helg och vi inte hade nåt speciellt på schemat! Snart är det påsk och sen i maj är det lite födelsedagar, vi ska till Göteborg, ett bröllop väntar och sen Italien för min del, så vila kanske vore en idé? Däremot så är ju fotbollssäsongen igång och då har ju vi rätt fullt upp med det... Men vi får se vad vi hittar på idag! :)

Oj, kanske sa emot mig lite själv märkte jag.. För imorn, då är det fotboll för hela slanten! Riktig hemmapremiär, redan kl 12 är det dags för bussmottagning, AIK:are står längs med hela gatorna utmed Råsunda med flaggor, halsdukar och bengaler och sjunger och hejar fram spelarbussen när den kommer åkande! Kanske låter löjligt men de är typ mitt Nirvana! :) Sedan kl 14 börjar matchen mot Mjällby! Sen hinner vi lagom hem till kl 16:30, då börjar Häcken-Göteborg som ses hemma i TV-soffan, då är det Fredriks tur att vara nervös!


Städade lite hemma och hittade dessa tidningar som jag sparat! Oh memories! :D


Phu

Då var det över! Just nu känner jag att de är rätt skönt att både premiären och ett derby är av klarat! Skittråkig match, men bra drag på läktarn, sen blir man ju tyvärr inte av me idioterna som ska fjanta sig me bengaler hela tiden så matchen fick blåsas av x antal gånger!

Men en pinne, visst, skönt att slippa förlora och vår (AIK´s) målvakt Turina gjorde en sjuk räddning på tilläggstiden, där hade vi marginalerna på vår sida! Men i första halvlek borde vi fått straff, men icke, halva Råsunda såg att den tog på handen i straffområdet men inte någon av de tre domarna.. himla synd!

Bästa ramsan för kvällen var den gamla dyngan OpaOpa! me nån brud som sjöng den för många år sen! Den ändrades till ApaApa, ApaApa, ApaApa DJURGÅRDSAPA! Och oj vilken jäkla drag de blev! De är i såna situationer jag förstår varför jag står i klacken! Uuunderbart roligt var det!! Och vilket tryck de blev! Guld! :)

Premiärnerver!

Kommer nog känna mig kissnödig och skitnödig hela dagen! Hur kan man må såhär för fotboll? Man kan ändå inte påverka det? Det värsta är alla förbannade medgångare till "dif-supportrar" som inte ens vet om att de är match som kommer öppna käften om de vinner imorn efter de har läst rubrikerna! Ska man ha åsikter då ska man fan också stå där och se de hela! Annars kan de hålla käften! Jag har aldrig vart kaxig, inte ens när AIK vann guld för 2 säsonger sen, så fattar inte varför alla ska va på mig? :( Ledsen om jag låter irriterad men man kan inte bara vara supporter åt ett håll!



Jaja, vi får se hur kvällen artar sig! Såhär ser det ut i garderoben hos oss fotbollsnördar! :) En svatgul och en blåvit matchtröja hänger brevid varandra och ikväll har båda lagen sina premiärmatcher! Fredrik ska sitta hemma och kolla på sin match medan jag, lillebror Simon och hans tjej Elin kommer stå på norra! Kanske även hittar storebror eller någon kompis där också, inte helt omöjligt! Sist Elin fick följa me gick det åt skogen, skrockfull som jag är så känns det sådär.. Men skoj att hon intresserar sig! :) Vi kommer stå där och heja, hoppa och sjunga/skrika iallafall, det är ett säkert kort! Man är som en stor familj när man står där, både medgång och motgång, man har varandra lixom! :) Hoppas på minst en pinne, förlust mot Djurgården svider och är alltid skitskitjobbigt! Sen hoppas jag på mycket folk, bra tryck och snygga tifon, allt de ska finnas på derbyn!


Yeeey ;)

En dag kvar

Herregud! Mina nerver! Börjar må psykistk dåligt på riktigt nu! Sitter och kollar på Norrköping-Gais och fotbollssuget är enormt, och imorn smäller det! Inte nog med att man är nervös inför en premiär, de är för tusan derby också! USCH!!!

Helgen har iallafall vart toppen! :) Trots utebliven sol och 15 plusgrader, heja smhi, ni kan verkligen er grej..

Igår lördag var det kalas för både Alice och mamma Lisa i Almunge, åt bla en underbart god tårta, nästan 3 bitar, jag skäms.. Men det kan har varit de bästa i efterrättsväg på länge! Mumma! :) Efter det åkte jag och Fredrik till en utsiktsplats vid Arlanda på väg hem för att spana in lite landande flygplan.. Det vart fiasko tyvärr! Men jag snodde med mig massa kvistar videung som nu står hemma i en vas och blommar för fullt! Förlåt naturen, jag visste dock inte att man inte fick plocka sådana, men tror inte världen går under för det!


Min stöld..

Idag har vi haft en skön slappdag i soffan! Städat, tvättat och renbäddat sängen får stå för det aktiva! Resten av kvällen kommer bestå av fotbollstittande och hämtmat, sedan blir det insomning till filmen Taken ikväll, grym film och ett tips för er som inte sett den!

RSS 2.0