Happ!

Då var båda Bangurorna sålda.. Hur ska de gå nu? Hua.. Prio 1 och 2 är nu att ta en Europaplats och slå patetiska skansen i derbyt om några veckor!

Jaaaaaaaaaaaa

F****n vilken skön seger!!!!!! Underbart!!!!!! 1-0 som satt sjukt långt inne, efter att packet från slöddertälje maskat sen minut 1, sparkat en AIK:are medvetslös så gör Robban ett sjukt frisparskmål på tilläggstid! Vilken känsla!! Ut me äckelsyrianska från den här serien, inse att ni inte har nåt att göra i allsvenskan!!

Helgen har vart bra! Kräftskivan igår blev kanonmysig! Dock var jag 2 meter ifrån att smälla me en älg på vägen hem, fick hjärtat i halsgropen kan jag meddela. Sjuk reaktionsförmåga man ändå har när det gäller..

Byeee, nu ska jag njuta av att se ett viss frisparksmål i repris! :D

Jahajaaa

Efter 1½ dag på jobbet så känner jag redan att jag inte njöt tillräckligt av ledigheten och framförallt möjligheten att kunna sova hur länge man vill på mornarna. Även fast jag inte sov längre än till 8-9 så var det ändå betydligt skönare än att behöva gå upp kl 5:30.. Yuck!

Men men! Imorn är det grillpartaj på jobbet och till helgen väntas kräftskiva på landet med underbara vänner! Ska bli toppen! :)

Now we´re talking!


Då vet jag vad jag gör imorgon! FINT :)

:)

Lovade Vickan att hon skulle få komma me deras bebisnyhet först, de är mer vana med världspressen än vad vi är så nu slipper vi förhoppningsvis den biten och fokus ligger på dom. Men kan berätta att även jag har en sån här:



Va hos doktorn idag som räknade ut 18:e februari som datum för ankomst, men ultraljudet jag ska på 21 september ger ett mer exakt datum! :)

En fundering - Med tanke på att Vickan också bor i Solna, då borde väl hon och jag hamna i samma mammagrupp, eller?

Så snälla ni, håll tummarna på att min inneboende mår bra! :)

Regn på semestern!

Då brukar de flesta klaga, även jag. Men idag är jag mer än nöjd över att det bara vräker ner, haft dunkande huvudvärk sen igår kväll som inte velat släppa under natten så det känns sååå skönt att bara kunna sitta inne me gott samvete och höra regnet ösa ner mot fönsterkarmen. Tror seriöst att det är första dagen under semestern som vi inte har något inplanerat. Hade lite miniplaner på att eventuellt ta mig till Norrköping för att se AIK lira boll ikväll, men den matchen ser jag framför tv´n istället, gissningsvis me en godispåse eller liknande som sällskap! :)

Kräftskiva me Tommy och Malin! Trevlighets...

img_5903 (MMS)

Kräftskiva me Tommy och Malin! Trevlighetsfaktorn är hög! :)

Nu är vi tillbaka från Danmark! 5-6 timmar...

img_1684 (MMS)

Nu är vi tillbaka från Danmark! 5-6 timmar räckte i den stan! Bla gjorde vi en egen nallebjörn utanför Tivolit,man fyllde den me ludd och sedan valde man kläder till den! Det var vi och barnen som gjorde detta,men det bjuder jag på! Fin blev han,en top gun inspererande björn fick han bli! :) Imorn bilar vi hemåt till storstan igen,fortfarande halva semestern kvar - loooovely!

Jaha,T Bangura lämnar! Nu är ni väl glada ...

Jaha,T Bangura lämnar! Nu är ni väl glada djurgårdsjävlar som legat sömnlösa för att ni vart så rädda att torska derbyt i höst?? Fy fan vad jag avskyr er!!! Men jag är inte bitter,hoppas de blev en bra summa pengar och att vi klarar en Europaplats ändå och att Skansen får kämpa i bottenträsket,de är deras äckelfans värda! Imorn bär det av till Köpenhamn,får se hur de blir! :) Byeee!

Här har vi legat och slappat idag! Har pre...

20110808483 (MMS)

Här har vi legat och slappat idag! Har precis fått i mig en våffla med fläder/lime sorbet! Livet är helt okej för tillfället! :)

Titta vad kvarteret mitt i Malmö heter,bli...

img_0752 (MMS)

Titta vad kvarteret mitt i Malmö heter,blir alldeles lycklig :)

Paus i Båstad :)

beachen (MMS)

Paus i Båstad :)

Ullared - check! Nu drar vi vidare ner til...

img_3672 (MMS)

Ullared - check! Nu drar vi vidare ner till Malmö för att bo på hotell en natt innan vi får tillgång till stugan i Höllviken! Roadtripen fortsätter! :)

Ligger o njuter på nåt ställe som heter De...

img_4472 (MMS)

Ligger o njuter på nåt ställe som heter Delsjöbadet i Göteborg! :) Igår åt vi middag ute me Therse,som tyvärr jobbar dagtid.. Om några timmar är de match och då står jag och Fredrik i varsin klack och skriker saker åt varandra! :) Imorn bär det av vidare till Ullared och sedan Malmö!

Semester!!

1 timme kvar!!!!! :)

RSS 2.0