Valborg!

Ska börja me att säga hipp hipp hurraaa och stort grattis till både Malin och Viktor som fyller år idag!! :)

Vi har precis badat Hilda, så nu är hon redo för kalas! Nu ska vi själva göra oss i ordning innan vi först ska åka ut till landet och prova dopklänningen för att se om hon kommer i den. Ca 1 månad kvar till dop.. Hur mycke kan hon växa fram tills dess? Hmm.. Sen i eftermiddag åker vi vidare in till Norrtälje och hem till Viktor, Ninni och Ellie för kalas och valborgsfirande!! Myckeeet trevligt!! :)

 

Hildisen håller upp huvudet mer och mer! Lilla hjärtat! :)

4 underbara år av kärlek!

20120408_125247 (MMS)

Tänk vad tiden går fort när man har roligt och är lycklig! Inte trodde jag för 4 år sedan att jag idag skulle va förlovad och ha en underbar dotter!! Älskar dig Fredrik!! <3 Heja oss, vi är bäst!!

Facebook vann..

Längre än så gick det inte. Stått emot er alla om att jag inte skulle skaffa det men nu är jag där iallafall. Dock så är jag i stort behov av HJÄLP!! Får mail för varje grej som händer på facebook. Hur tusan får jag bort det?? Sen vill jag inte att vem som helst ska kunna se de bilder jag lägger upp och vad som skrivs, utan endast de jag är vänner med. Var bockar jag i de?? Känner mig som en riktig amatör..

Du som känner dig manad, hör av dig! :)

Snuttan!

Precis kommit hem från bvc och Hilda växer som hon ska, hon följer sin kurva. Däremot är kurvan som en 3-månaders bebis så hon är lite före! Vår lilla tjej! :)


Ligger på mage och kan nästan få upp hela huvudet, är på G iallafall! :)

Rund & go

  

Hilda hon blir mer och mer me för varje dag som går! Helt plötsligt en dag förra veckan höll hon upp nacken själv som en liten struts. Hon ligger och sprattlar som en tok i babygymmet och på skötbordet och hon skrattar åt både mig och Fredrik när vi larvar oss med henne. Ibland jollrar hon även! :) Hon verkar ha hittat sin hand, hon råglor på den och stoppar den i munnen och håller på så fram och tillbaka några gånger! Hon äter som en gris och blir både tyngre och längre, imorn ska vi till bvc för att kolla om hon håller sin kurva!

Men en rund och go bebis, de finns inget bättre än det! Myyys!!
<3

Lipa betyder kärlek! :)

 

Friday!


Den här hittade Fredrik i Elvis, jag tror vi båda kände igen oss lite! :)

Dagens projekt var att försöka göra fot- och handavtryck. Handen har hon ju stängd nästan hela tiden så de känns omöjligt, men jag lyckades med foten iallafall. Men det var inte populärt kan jag meddela.



Nu i helgen blir det städning, imorn tänkte vi totalsanera här hemma och rensa upp saker på vinden bla. Skittråkigt rent ut sagt men behövligt. På söndag ska vi hem till mamma och pappa och hjälpa till att köra bort massa skräp till en återvinningsstation men sen kl 17:30 är det avspark mellan AIK-Sundsvall! :)

Härliga tider! :-)

20120418_110427 (MMS)

Underbart väder ute idag! Solen skiner och himlen är blå, jag och Hilda är och tittar på vårt kära AIK!! Eller vad säger du farsan? ;-)

Lite chockad

Hilda har bara vaknat en gång i natt. Hon fick mat vid 22 igår kväll, vaknade 4 (!) och sedan 8:30 imorse.. En mycket nöjd och utvilad mamma tackar för det! :)

  
Ralph Lauren kläder på sig idag, fint ska det va! Tack Theres!! :)

Idag ska vi besöka AIK´s träning som börjar 10:30 tänkte jag! Solen börjar kika fram bland molnen och jag har ju äran att ha gångavstånd till deras träningsanläggning! Så dags att göra mig i ordning!


Snaaart är magen borta!

Yeey

Idag med posten kom två roliga saker!

 

Hilda är med i tidningen och en inbjudan till kära Tommy och Malins bröllop! GRATTIS till er! I oktober smäller det för turturduvorna!!! :) Wihuu!!

 

Skrattfest



Va hemma hos brorsan igår och fick med mig alla de här Elvis-böckerna hem. Han är ju så fantastiskt rolig den där sköldpaddan! Nu har jag att göra när Hilda sover! :-)

På tal om Hilda, hon hade en skrattstund här på morgonen, hon skrattade så mycket att hon nästan välte när hon satt lutad mot mina ben! :-D

 

Trött-Hildis

20120413_101800 (MMS)

Gull! :-)

Happ



Igår var det nära. Riktigt nära. Trodde AIK turat med sig 3 poäng efter en dålig insats men icke. I sista frisparken för matchen så tappar Turina bollen och efter mycket bök och stök kan IFK dundra in bollen i nätmaskorna. 1-1. Kändes sådär. Hyfsat snopet. Men, det vart bra stämning hemma iallafall! :) Och trevligt tifo var det också, iallafall när man stod på rätt ställe och slapp vara med om branden. Är det inte bättre att svff förbjuder papper på matcherna, de är ju de som brinner... :)

Hilda 1 månad



Kärlek till våran lilla tös!

Tokglad tjej!

Fredrik lyckades fånga Hildas leende på bild imorse! :)

Påsktider

Glad påsk till er! :)



I veckan har det vart fullt ös och de kommer fortsätta! I onsdags träffade jag Camilla och igår var jag på ett välbehövligt besök hos frissan så nu ser jag inte ut som en råtta i huvudet längre! Idag kommer kära Theres upp från Göteborg och hälsar på! Inte sett henne sen i höstas så det är hög mysstämpel på det! :)
Imorn blir det påskfirande i Norrtälje och på söndag ska vi hem till mina föräldrar och äta ännu mer påskmat!

På måndag blir det fotbollstittande x 2, underbart att AIK och Göteborg inte spelar exakt samtidigt för en gångs skull, då blir det glada miner här när vi båda får se våra matcher live! :)

Förlossningen

Ni är ju många som frågar om hur själva förlossningen var, så tänkte skriva lite om det nu! Redan 4 veckor sen idag. Hej vad det går! :) Minns inte helt 100 men vi skrev upp lite punkter och klockslag på mobilen när vi var där så utgår från dom!

Kl 4 - Vaknade, gick på toa och såg att jag fått en blödning. Fick lite panik för såhär ska de ju inte starta, jag ska ju få ont eller så ska vattnet gå. Gick tillbaka till sovrummet och bad Fredrik hjälpa mig att googla vad det betydde. Han skällde ut mig och sa att det var idiotiskt och ringde till förlossningen. De var ju mitt andra alternativ.... De bad oss iallafall komma in för att säkerhetsställa att blodet inte kom från bebisen

Kl 4:30 - Vi kom till bb, hamnade i ett rum på för-förlossningen. De gjorde ultraljud, undersökte bebisens hjärtljud, tog massa blodprover på mig och tvingade mig att fasta. Var vrålhungrig så ingen underbar förutsättning. Alla prover var bra och bebisen mådde utmärkt! Strålande, ge mig mat då tänkte jag men nej nej.. Fick sockerdropp.. Jippi!

Kl 8:30 - Blev förflyttad till förlossningen, hade nästan gått över 2 veckor så de tyckte inte att det var någon idé att skicka hem mig, var även öppen 2-3cm. Insåg att nu ska jag bli mamma om x antal timmar. Vilken känsla!

Kl 11:30 - Då spräckte de hål på hinnan. De började fråga om vad jag ville ha för bedövning. Men det tar vi sen sa jag, har ju långt kvar innan det börjar göra ont. Trodde jag. Fick förklarat hur det funkade och insåg att en sån där epiduralspruta var en bra grej

Kl 15 - Var öppen hela 4cm. En narkosläkare kommer för att lägga sprutan och ber mig göra nåt som då kändes omöjligt. Ligga på sidan, vika upp med benen mot den gigantiska magen, samtidigt som jag skulle trycka ner brösten mot magen och hakan ner i brösten. "Ligg bara som en katt.." Jo men visst! Inga problem. Ska jag kunna andas samtidigt också tänkte jag? Detta även med ganska ordentliga värkar. Men de fick in sprutan och halleluja vilken skön bedövning! Den räddade mig, sov tom ca 30 min per påfyllning medans jag öppnades.

Kl 16:30 - Då satte de in nåt värkstimmulerande i dropp-grejen för att täta värkarna.

Kl 17 - Öppen 6cm

Kl 18 - Öppen 8cm

Kl 20:15 - Öppen 10cm. BRA tänkte jag, då krystar vi ut henne. Men nej nej, då låg hon liiite liiite på snedden. Då skulle jag stå upp, sitta på en toalettstolsaktig grej och gunga och även gunga på en pilatesboll för att få henne neråt. Och det trycket gick inte att bedöva emot. Tack, jag märkte det. Kul utmaning tänkte jag. Det var nu jag verkligen insåg räddningen med bedövningen för själva värkarna, hade jag haft den smärtan också hade jag gett upp.

Kl 01:45 - Time för födsel!! Men då kom nästa problem. Min svanskota jag bröt för 6 år sedan, den gjorde fruktansvärt ont när jag skulle trycka ner röven och upp med benen, så jag gjorde tvärtom till en början. Barnmorskorna var måttligt nöjda. Jag började skrika om att jag ville ha kejsarsnitt, skrek till Fredrik att det var hans fel och att hon inte skulle få nåt syskon mm. Jag passade även på att bita honom samt klämma sönder hans hand. Men han kände att det inte var läge att klaga över smärta! Stackarn!!

Kl 02:24 - LYCKA!! Hon kom ut, hon var det vackraste vi sett!! :)

Så, bättre story en så blir det inte! När jag fick uppe henne på bröstet så försvann all smärta och de där med syskon, såklart hon ska få ett!!

‹3

Premiär!

Idag är det sista premiärmatchen på Råsunda! Hemska tanke men så är det! Just nu skiner solen här i Solna men det väntas bli snöblandat regn till kl 14 när matchen drar igång, förutsätter att folk väljer att klä på sig istället för att strunta i att gå på matchen!

Spelarbussmottagningen hoppar jag över i år, har en Hilda jag inte klarar av att va ifrån så många timmar! Känner mig redan jätteegoistisk som går på matchen. Men som tur är så tar hon nappflaska redan så hon och pappa Fredrik får lite kvalitetstid själva idag! :)



AIK-mössa på dagen till ära! :)
RSS 2.0