Sommar

 
Tittade ner i vår rabatt och wiola! Både jordgubbar och vinbär börjar komma. Jag var såklart tvungen att smaka en jordgubbe och Hilda som apar efter allt man gör var såklart inte sen att göra detsamma. Glad att jag hann fota innan för nu finns de inga röda kvar.. Matvrak till dotter man har! :)
 
 
 
 
Nästa helg ska vi ner till Karlsborg på nåt släktparty på Fredriks sida, sen åker vi vidare till Göteborg och bor på hotell 2 nätter. Vi skulle egentligen bo i nån campingstuga i Karlsborg utan vatten och toa, men jag kände att de inte riktigt håller med en liten, så vi bokade hotellrum den natten också! Varför inte lyxa till de när man vl har semester? :)
 
Men innan dess så ska vi denna helg ha en gammal barndomsvän till mig över till oss, hon tar med sig sin man och deras 2-åriga dotter så ska vi ha lite grillmys! :) Hoppas vädret är på vår sida!
 
 
 
 

Tillbaka

 
Då var jag tillbaka på jobbet igen efter en härlig semestervecka som innehöll en kryssning, en midsommarafton kombinerat med födelsedag samt massa häng me Hilda och slappande! Mycket nöjd med veckan som dessutom bjöd på fint väder så de bleka skinnet har fått lite sol på sig! Nu ska jag jobba ca 2 ½ vecka till innan den riktiga semestern tar sin början! Sen är de inte många veckors jobb innan inskolningen av Hilda börjar! Hej och hå!! :)
 
 
 
 
 
 
Ikväll är det äntligen dags för fotboll igen, AIK möter BP och nu är det läge för vinst kan jag känna. Inte sett en vinstmatch där än, bara förluster och oavgjorda matcher. Lyckas vi inte idag heller bär jag väl på nån förbannelse eller liknande.. Hänger på jobbet till 16 sen drar jag hem till lillebror och äter middag innan vi beger oss!
 
Ha en fin vecka! På återseende!
 
 

Plutt

 
Snart hjärtat får jag umgås med dig mer än 1 timme per kväll! Längtar så!!
 
 
 
 

Trädgårdsfix

 
 
Fixade lite i trädgården igår, satte upp såna här minibambustaket längs med hela vårt jordgubbsland! De blev faktiskt himla fint :)
 
2 dagar kvar! Sen SEMESTER, eller ja, ledig i 4 dagar men bara de känns riktigt lyxigt. På tisdag-onsdag nästa vecka har jag och Fredrik bokat kryssning med Viking Lines nya båt Grace. Mamma och pappa är snälla och ställer upp som barnvakter!

Mysig kväll

 Igår när jag kom efter jobbet var jag själv, Fredrik och Hilda hade en heldag i Norrtälje. Tänkte vara hurtig och gå ut att springa men ångrade mig snabbt då himlen öppnade sig och det bara vräkte ner.. Parkerade i soffan under en filt men ca 1 timme senare plingar det på dörren där min syster står. Då hade hon vart hurtfia och sprungit från sig till oss och då kände jag att de va lika bra att ta på mig löparskorna så sprang vi tillsammans! Vi tog en stretchpaus vid vattnet. VAD JAG ÄLSKAR HÄSSELBY! Kolla så fint det är!!
 
 
 
4 dagars arbete kvar sen är jag ledig under nästa vecka! Ska bli skönt med ett litet break och kunna umgås mer med min familj!
 
 
 

Underbara helg

 
Vad man uppskattar helger när man jobbar alltså. Bara vara hemma och inte ha några måsten! I lördags kom Fredriks syster över med sina grabbar, de stannade kvar till middagen då vi lagade tacos. Gårdagen var ju helt underbar. SOL och varmt! Planterade (!) blommor och smultron i värmen och Hilda hon plaskade omkring i sin lilla pool.
 
 
 Ha en fin vecka!
RSS 2.0