Packar

Dags att börja packa ner vårt liv i lådor. Om ca 3 veckor ska vi ut härifrån och bo hos mina föräldrar i några veckor men sen, den 17:e maj så får vi tillgång till VÅRT hus! De gamla ägarna är så pass shyssta att de låter oss "magasinera" alla våra grejer i ett av rummen, toppensnällt, då slapp vi den kostnaden!
 
 
 
Tokfialotta!
 
 

Slutspurt

Då var vi här. Sista veckan hemma med mitt lilla hjärta. Ljuger om jag säger att de inte är blandade känslor. Kommer va hemskt att va ifrån henne men samtidigt roligt att få ett "eget" liv igen under några timmar per dag.
 
Igår va jag på Friends och såg AIK lira en träningsmatch, de lyckades vinna med 2-1 mot finska mästarna, sen va de är för värdemätare vet jag inte? De va endast vi årskortsinnehavare som var bjudna men de va lika tyst som på en landskamp. Men de va pga att AIK´s olika supporterföreningar uppmanat till tystnad, men när de väl blev mål så va jublet högt, och då va vi endast 4500 där, kan bara tänka mig hur de kommer bli när de är runt 20000 där. Gåshud.
 
Idag ska vi äta våfflor och hälsa på mormor och morfar i Hässelby!
 
Glad våffeldag allesammans!

...

 
Här hemma har vi lite sjukstuga, de sprutar lite överallt från Hilda men febern är borta, alltid något! Jag och Fredrik verkar ha klarat oss, peppar peppar. Hoppas att de går över till helgen för då ska vi ut till Norrtälje för begravning och gå på kalas.
 
Kom precis in ifrån snöstormen efter att ha varit i Solna på ica för att handla lite nödvändiga saker. Skulle även gå in på hm för att handla present men istället för att öppna 10, som de gör alla andra dagar, öppnade de 11 idag. Men nu till det sjuka, det var lång KÖ utanför. Hallå.. Onsdag, kl 9:45, inget lov vad jag vet? Men de här me jobba verkar inte va allas grej. Fullt med påskkärringar, eller ja.. kvinnor me hucklen och deras barn i kön! Men barnen borde väl ändå vara på dagis eller i skolan, inte köa till hm en onsdag?! Snacka om att de morsorna är bra förebilder för deras barn.. Fy fan vilket samhälle, blir så less!!!!!!
 
Ledsen för gnället men vafan lixom?!
 
 
 
 
 
 
 

Aktiv

 
Andra kvällen i rad jag skriver några rader här. Anledningen är att Hilda sover och Fredrik jobbar kväll och jag är uttråkad och saknar någon att prata med, så tänkte att jag skriver av mig lite här så ni får läsa lite blajj också!
 
En sak som jag glömde när det gällde Hildas presenter är denna:
 
 
 
Fredrik kom hem med den kvällen innan hon fyllde år och nån vart gladare än vanligt! :)
 
 Hilda fick ju även massor av kläder när hon fyllde år men Kappahl har ÄNTLIGEN fått in de större storlekarna på Newbie, jag har väntat i månader på det! Tänkte gå spana imorgon och nåt litet plagg kanske jag hittar.. Har ju dessutom 25% på valfri vara, så jag tjänar ju på att shoppa då..  Typ! :D 
 
Jippi, fick ett nytt liv på candy crush, måste spela (beroende!) innan jag ska kolla på det nya programmet med Erik och Mackan!
 
 
 
 
 
 

Picasso?

Nja, kanske inte riktigt! Idag fick tösen försöka rita för första gången, hennes tålamod var sådär och hon kände att sitta still, utan att äta, inte va värt det så efter 2minuter var hon less. Här är resultatet!
 
 
Fredrik jobbar kväll idag så imorse drog jag och Hilda med honom till öppna förskolan så han vet var de ligger och hur det funkar när han ska va pappaledig. De gick över förväntan, han tyckte de va jättekul. Bådar gott för Hilda tycker verkligen det är skoj där så de är bra att hon kommer få fortsätta med det! :)
 
Nu ska jag kolla på Sveriges mästerkock och sedan Grey's Anatomy innan sängen ropar på mig!

Kalashelg

 

 
I helgen firades både Hilda och Fredrik. Hilda var den som stod i centrum, inte så otippat kanske.. Hon fick då premiärsmaka både gräddtårta och vaniljbulle! Hon fick massa med bra presenter som t.ex fina kläder, bra badleksaker, en egen picknickkorg, dublo och många fina böcker! Hon sov endast en gång under dagen och fick en dip runt fikat men sen körde hon igång och var sitt rätta jag fram tills 22:30, då hon somnade i bilen på väg hem! Vi stannade kvar hos mamma och pappa och såg den BEDRÖVLIGA melodifestivalen, hur kunde Robin gå och vinna?! Helt ofattbart...Nog om det! Fredrik, som blir 30 kommande vecka, hade önskat sig presentkort till Bauhaus och det var det han fick, toppenbra! Så nu kommer han kunna köpa sin efterlängtade grill! :) Den presenten jag kämpat med under några månader var en signerad IFK Göteborgs tröja. Han blev mer än nöjd och impad över hur jag lyckats med det! Har mina kollegor på Göteborgskontoret på Folksam att tacka!!
 
I fredags hade Hilda ett minikalas och fick besök av Gustaf och Nisse och deras mammor från mammagruppen, som även de kom med toppenbra presenter, en bok och en supermysig stor handduk!
 
 
Så TACK alla inblandade för en toppenbra helg och för alla presenter!
 
 

1 år

Idag blir vårt lillhjärta 1 år!
 
 
GRATTIS

Mysdag

 
Klockan är bara 14:30 när jag börjar skriva detta och det känns som att vi hunnit med massor idag redan. Började med den dagliga promenaden, den blev dock lite kortare idag än vanligt! Efter de mötte vi upp en kollega från Skåne som va i stan och vi gjorde sällskap in till jobbet! Väl på plats var det jättekul att träffa alla igen, det känns mer än okej att gå tillbaka till jobbet när man har så pass bra arbetskollegor. Nu vet jag inte om de va gladast över att se mig eller Hilda dock.. Jag tyckte iallafall att det var kul att se dom! :) Helt sjukt att vi pratar veckor och dagar tills jag börjar jobba igen, inte ens en  hel månad kvar! Men, den månaden ska jag njuta till fullo av. Försöka gå till öppna förskolan så mycket som möjligt, träffa mammorna och barnen samt vara ute i det, förhoppningsvis, sköna vårvädret!! :)
 
Förresten, igår hade vi en heldag! Jag och Lina tog me småttingarna till ett lekland vid Fridhemsplan där de fick gå loss ordentligt och jag tror och hoppas på att de är ett ställe vi kommer hinna besöka igen innan allvaret börjar! Kul för både oss och barnen att se något annat. 
 
Nu har jag städning på schemat, passar på att roa mig som mest när Hilda sover! Hade inte orkat bry mig om det inte vore för Hildas kalas vi ska ha på fredag!
 
Sköt om er allihopa!

Yes!!

 
Jag har kämpat med en 30-års present till Fredrik under lååång tid och på onsdag är den klar för avhämntning! Varit lite nervös om den skulle hinna bli klar eller inte innan vi ska fira honom på lördag, men det hanns me! Tjooohooo!!
 
Dagen började annars segt, Hilda fick för sig att vakna av Fredriks väckarklocka vid 6 imorse, 2 timmar tidigare än normalt så förmiddagen blev lång. Hon va snäll mot sin mamma och sov i hela 45 minuter, sen va hon sugen på lek och bus igen. Gick iväg till öppna förskolan med henne och träffade massa mammor och barn, även prinsessan Estelle var där idag igen.
 
Nu sussar Hilda sött och jag sitter och knåpar ihop en shoppinglista. Låter kanske trevligt men shoppingen ska göras på ica maxi och det är mest saker som ska tillagas inför kalasen i helgen. Men tänkte unna mig lite ryggläge i soffan, insett att jag inte skämt bort mig med den varan under mammaledigheten iallafall! Mest fixat och donat med saker hemma men nu känns de lite trist att städa, vill bara packa ner grejerna och flytta! Känner mig lite som ett barn på julafton! :)
  
 

Fotboll

Ja, idag sparkade svenska cupen igång, efter 10 minuter låg AIK under med 0-2. Det gick inte riktigt som vi nästan 4000 på läktarn hade förväntat oss. AIK förlorade med 1-2, trots 37-8 i skott på mål. Ineffektivt. Men men, det var underbart vårväder, om man bortser från isvindarna som kom då och då. Solen verkligen värmde i fejset på oss! Lovely!
 
Helgen har annars vart lugn, vi har inte gjort så mycket vilket har vart skönt. Nu är vi utvilade och laddar om inför kommande vecka och helg som är full av aktiviteter! :)

Helg

Denna fredag rivstartade med en promenad med Lina och hennes Algot, sen brummade jag och Hilda hem till mina föräldrar, Hilda fick lunch och sedan gick vi till mammas dagis och lekte lite. Hilda ramlade och slog sig på näsan, munnen och tanden så de blödde, nångång måste de ju ske också! Sen gick vi tillbaka till mamma och pappa och satte igång bullbaket inför nästa vecka, 70 bullar blev resultatet! Festade till det och gjorde rosa pärlsocker.
 
 
Nästa vecka är fullspäckad, på måndag och/eller tisdag ska vi till öppna förskolan så Hilda får leka av sig. Sen på onsdag ska vi in till stan och äta lunch med några arbetskamrater, på torsdag är det 1-års kontroll och vaccindags på bvc och på fredag FYLLER HILDA 1 ÅR! Då kommer några mammor och deras barn på kalas hos oss! Sedan på lördag blir det dubbelkalas, både Hilda och Fredrik ska firas, han blir ju 30 den 12:e mars, så mina älsklingar fyller nära inpå varandra! :)
 
Nu ska jag avnjuta mammas goda middag!
 
Trevlig helg på er!
RSS 2.0