Muppetshow



Kärlek <3

Italia

In tres mesi ho intenzione di Italia
=
Om tre månader åker jag till Italien

:)

http://www.fritidsresor.se/resa/italien/toscana/lagenheter-riva-del-sole/bilder?season=sommar-2011#page-scroll

Vann en belöningsresa till Italien på jobbet och hittade hotellet vi ska bo på på Fritidsresors hemsida!

Kanske inget jag skulle valt om jag åkte med Fredrik men över mina förväntningar när det gäller en "konferensresa" med jobbet! :) Jag kommer träffa Folksam:are från hela landet, ska bli väldigt skoj att få ansikte på många man pratar med dagligen! Åker i slutet av maj så får hoppas på att solen och värmen kommer finnas där då, vore guld!

Skönt med lördag, Fredrik drog iväg och tränade direkt på morgonen, men jag valde att stanna kvar i sängen för att kolla lite alpint på tv och fick även i mig lite frukost!



Om några timmar bär det av till Norrtälje!


Ciao!

:)

Jag ser det töar, jag ser det töar, det var väl roligt HURRA! :)

Ligger i soffan och känner mig alldeles utmattad efter denna arbetsvecka och så hör man hur det bara droppar utanför fönstrena, lovely!

Ha en fin helg! :)

Fredagsmys!

Då var det fredag, och inte nog med det - lön också! :) Den här veckan har gått superfort, utbildat ny personal på jobbet och då brukar dagarna rinna på hyfsat fort, och nu är vi här, 8 timmar till hemfärd!

Igårkväll så var jag ju iväg med jobbet, åt god buffé och sedan var det bouledags! Det blev toktorsk för mitt lag, vi kom överlägset sist! Insåg att klot"sport" inte var min starka sida! Men kul med nåt annorlunda! :) Inte nog med det, sedan fick även AIK torsk i hockeyn, kvalserien är skrämmande nära..

Snälla Fredrik kom och hämtade mig vid tunnelbanan och han har införskaffat sig en sk soundracer:



Man pluggar in den i cigarettköret och sedan gör den så att vår kära bil låter som en sportbil när man gasar och kopplar, lyckligt ögonblick för en bilälskare tydligen! Har man inte råd med sportbil när räntorna går upp så får man hitta lösningar! Jag är glad för hans skull om inte annat.. :)

Imorn bär det av mot Norrtälje, middag med Viktor, Ninni, Lisa och Lumpan! Ska bli så trevligt! :) Jag fick mina öl igår så det får bli jag som kör hem på kvällen så Fredrik kan dricka sina efterlängtade öl som står på kylning!

Imorse var det endast 4 minusgrader, kjoltajm tänkte jag! Spana in väderprognosen för kommande vecka - plusgrader och mestadels sol! Det är www.yr.no som påstår detta och vi får hoppas på att det inte är nån form av ett norskt skämt bara! :)



Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...



"Tjäna 5 miljoner per år" Men hur många kommer vilja åka till Söder för att se AIK spela? Nya arenan i Solna är ju gjord för 50 000, det kommer inte bli kul att gå på den när det kommer ca 10 000-15 000.. Jag är kluven..

Chåkelaaad?

Vad är detta??

 

Ska undersökas under kvällens gång! :)

Från bildarkivet

Fick äran att invänta Fredrik tills han slutade! När jag dödade tiden så hittade jag en massa gamla bilder jag hade på datorn på jobbet! (För er som inte vet om det, så kan man trycka på bilderna för att få de lite större.)

Sommar, sommar, sommar...

       

Svar ja, tycker att det är kul att fota nääära och gärna blommor! :)

Invalido

Det var den helgen det, snabba puckar! Då tycker man ju att de borde innebära att våren ska komma lika snabbt, men icke! Hyfsat trött på snön och kylan nu.. Jag gillar ju ändå vintern, eller rättare sagt, jag gillar att åka skidor under vintern, men nu tycker tom jag att de är överdrivet, de har väl sett ut såhär sen oktober/november om jag inte minns helt fel?

Lyxade till det med "3-rätters" middag i lördags, smoothie med hallon och kiwi till förrätt, köpsushi till huvudrätt och morotskakemuffins till efterrätt! :) Namnam!



"Skönt" med måndag, ny vecka med nya möjligheter!
Dock så vaknade jag upp och märkte att jag hade nackspärr, på båda sidorna dessutom - invalido! Och på jobbet är det lagom me kaos, inte många lugna stunder och det är konstant kö vilket gör att man är måttligt nöjd med att prata redan nu.. så kvällen kommer bli en tyst sådan, iallafall från min sida! Babbelkvarnen Fredrik kommer garantera ha mycket att prata om! Som vanligt! ;)

Veckans planer då? Hmm.. i början av veckan händer det i stort sätt nada, men på torsdag ska jag iväg och äta middag samt spela boule med jobbet, evigheter sen man spelade det! :) Sen på lördag ska vi till Viktor och Ninni för trevligt sällskap och god mat, "Halv åtta hos mig-kväll" är det dags för! Vi har vår middag hos oss när Fredrik fyller år om några veckor! Mycke trevligt! :)

Lördag morgon

Åhh vad det är skönt att slippa vakna till en väckarklocka! :)
Imorse när jag vaknade kände jag mig alldeles utvilad och efter jag sträckt färdigt på mig kollade jag sedan på klockan.. 8:05.. illa.. :/ Aja, vaken är jag iallafall, kan inte somna om! Jag gick ut i köket och såg det fantastiskt fina vädret, sol och klarblå himmel! Började drömma lite om en mysig promenad i Haga parken, vinka lite till Vickan och Danne och därefter eventuellt gå kolla på AIK-Syrianska kl 13! MEN (!!!) jag gick sen bort och tittade på termometern för att se dagens dom..


Ja, ni ser rätt, nästan 18 minusgrader och plötsligt kände jag en längtan av att stanna inomhus istället! Burr!!



Jag låter Fredrik sova till kl 10 då slalomen börjar på tv, kanske supricar honom me frukost på sängen? Vi får se! :)


Är så nöjd över att jag lyckats få orkidéerna att blomma om såhär års! :)

Bea´n går..

.. sjung hoppfaderallanlallanlej! :)

 Inte är det ute på isgatorna inte, de har jag gett upp, man slår antingen halvt ihjäl sig eller så halkar man till så att man sträcker sig på nåt olämpligt ställe! Slut med det! Jag har införskaffat mig en sån här:


Jag är så less på att sitta hemma och inte kunna röra sig så nu är det upp till mig! Inga mer ursäkter på att det är för halt, kallt, snöigt eller regnigt, nu jag kan gå hur mycke som helst! :)

TREVLIG HELG!

Jahaja..

.. då var det redan torsdag! :) Tänk vad veckorna bara susar förbi! Bara en vecka kvar till lön också! Jippiiii!! :)

Vad har hänt i veckan då? Inte överdrivet mycket, det känns som att man bara knegar på.. Men den kära räntan gick ju upp igen, så i tisdags klev vi in på banken och band den i 2 år - vuxenpoäng (!)

Helgen närmar sig och det blir en lugn sådan! Imorn ska vi eventuellt ta en tripp till Stinsen köpcentrum, kanske äta nån god middag där! Sen på lördag ska Fredrik iväg på pokerkväll i Norrtälje så jag tänkte om jag antingen ska göra mamma och pappa sällskap eller så blir det en lugn lördagkväll själv hemma, inte ofta man är själv så kanske kunde vara skönt? Isåfall tänkte jag roa mig med bla titta på skid-vm och melodifestivalen, vem vet, jag kanske lyxar till det med lite godis också! :)

Ikväll tänkte jag (=vi i de här fallet :) ) syssla med tråksaker, dra igång minst en tvättmaskin, dammsuga av lägenheten, damma lite och få de hyfsat fint, skönt att ha de gjort är min tanke! Får se om jag blir nerröstad eller inte.. Önska mig lycka till! :)

Grattis AIK

Min andra stora kärlek här i livet fyller hela 120 år idag!



Jag har ju följt laget sen barnsben, främst fotboll men även hockeyn. Här är några härliga minnen för mig:

 
Sm-Guldet 1998


AIK återvänder till Allsvenskan 2005 efter ett år i Superettan!


   
SM-Guldet 2009 och Cupguldet 2009

Kärlekens dag!



Grävde i arkivet och hittade lite bilder på våra yngre dagar tillsammans! ;)

     


Helgen närmar sig!

Och det är ju helt fantastiskt! Har ca 45 min kvar på jobbet sen smäller det! Ska bli så skönt att bara få sova lite längre på mornarna, gått upp innan kl 6 hela veckan, pest och pina för mig, vet att de är sovmorgon för andra..

Men, sjukaste vädret har vi fått skåda idag! Från snökaos, storm, ½ meter snö och iskallt imorse till strålande soligt väder nu på eftermiddagen! Va hände där kan man fråga sig? Struntsamma, jag gillar det här bättre!! :)



Trevlig helg!

Rocka på, rocka på..

Då ska vi se vad denna kan göra för underverk.. :) Det ska tydligen vara ett roligt och annorlunda sätt att träna på med denna, så vi får väl se om jag tycker de! Rockringen innehåller nån form av magneter som ska vara helt fenomenala! Gym är inte min grej så all typ av hemmaträning är jag redo att testa på! Återkommer när/om jag märker nån form av resultat! Hittade den på http://www.health-hoop.se/



Morgonen efter: Magen har ont! Sen om de är träningsverk eller nån form av blåmärken som kommer komma efter den sadistiska ringen! Ajajaj! Plus att man är inte alls lika grym på rockring som man var när man var liten, och verkligen inte hemma där man har möbler i stort sett överallt!

Så grannar, varsågod för den showen! :)

Vååårkänslor!

Bilder säger mer än 1000 ord.. :)



    

Fotboll o myskväll!

Jahapp, då var första träningsmatchen avklarad! :)

1. Det var så skönt och kul att se något annat än lägenheten, mår fortfarande inte 100 men är på god väg så på måndag blir de tillbaka till jobbet
2. Solen kom fram under matchen och hör och häpna - den värmde!! :)
3. Spelet.. vad ska jag säga? Såg hoppfullt ut, vissa "glänste" mer än andra, svårt att säga mycke mer men lever på hoppet inför säsongen! Matchen slutade tillslut 1-1, AIK hade 2 offside mål och ca 25 hörnor... Kunde kanske ha förvaltats bättre!



AIK gör 1-0! :)

Nog med fotbollsprat! :)

Efter en god och efterlängtad lunchmiddag så blir det nu en lugn kväll med bla Melodifestival-tittande, måste se vad de är för gäng som ska skämma ut sig i år, alltid lika spännande! :) Jag och Fredrik unnade oss Ben & Jerrys glass och sockret gick nog rakt upp i huvudet på oss, muppbilder följer:


Kärlek :)

Imorn blir det kalas för lillebror som fyllt år i veckan, men firandet blir hemma hos mamma och pappa, det är i stort sett allt som står på agendan! Hoppas på en skön söndag!

Hej hopp, på återseende!



Sjukling..

Åh vad man tycker synd om sig själv när man är sjuk, framför allt när man har feber.. Ligger hemma och är helt orkeslös och förflyttar sig endast mellan sängen och soffan! Febern pendlar mellan 38 och 39 grader.. Målet är att orka gå på AIK´s första träningsmatch för säsongen på lördag och sedan kunna gå jobba på måndag! :)


En bild från 40-års festen i helgen, hade lite vårkänsla så det blev blommor i håret! :)


RSS 2.0