:)

 
Helgen har vart strålande, underbart väder, vi har fått massa gjort hemma, ätit god mat och firat mors dag! :) Nu är det några härliga kortveckor framför oss, nästa gång jag jobbar 5 dagar i rad är veckan EFTER midsommar, och då är de ju nästan dags för sommarsemestern. HURRA!
 
 

Gårdsfest

 
Gårdfesten igår blev lyckad, oväntat få kollapser av barn som ville springa till sina föräldrar och jag är så IMPONERAD över hur duktiga alla barn var som satt still under hela "showen". Hilda satt och klappade med i alla sånger i rätt takt, åter igen mäkta imponerad hur mycke de lär sig. Blödig förälder som man är så rann små tårar ner längs kinderna och jag fick gömma mig bakom solglasögonen.
 
Allt avslutades med en trevlig picknick och vi fick chans att träffa och prata med föräldrarna till barnen som Hilda leker med hela dagarna! :)
 
 
 
 
 
 
 

Sommarvärme!

Oj vilken sommarvärme som kommit! Igår fick gräsmattan klippas och idag struntade jag i jackan för första gången detta år. Så inga mer bakslag nu tack!
 
Idag ska Hildas dagis ha sång- och dansuppvisning, sen hur mycke 2-åringarna deltar är väl frågan, men de blir nog gulligt om inte annat! :)
 
 
 
Nu i helgen flyttar våra grannar för gott och nästa helg kommer de nya, ska bli spännande och se va de är för några, vi vet att de iallafall har en 2-åring och de är ju perfekt! :)
 
 
 
 

Mina hjärtan

 Ibland inser jag bara hur lyckligt lottad jag är som har både Fredrik och vår Hilda i mitt liv! 
 
 
Ni är bäst!
 
♡♡♡
RSS 2.0