Äntligen kväll!

De har varit en hyfsat lång arbetsdag, sisådär 12 timmar inkl kvällsmöte! Phu, trötter! Fredrik, världens gulligaste, stod utanför jobbet så jag fick skjuts hem, det var guld värt! :) När vi va hemma invigde vi Fredriks nya leksak, en jättebra (tydligen) kaffemaskin!

Eftersom jag inte dricker kaffe fick jag en choco (tjocko?) chino, smakade gott! Här är lite bilder.. Spana in "hjärtat" jag lyckades få i skummet - Dold talang! ;p



Imorn är det fredag, tjohooo!! Då blir det bara slapparkväll för på lördag väntar finbesök av Lisa och Lumpan, vi ska på bröllopsmässa ute i Nacka under dagen! På kvällen ska storasyster Charlotte ha sin 40-års fest, ska bli så trevligt! :)


Söndag

Länge leve helgerna - så roligt jag har haft det! Längtar redan till nästa!

:)

Idag har vi dock haft en väldigt lugn och skön dag, inte gjort speciellt många knop. Vaknade upp i Almunge, åkte hem till mamma och pappa, tog en lååång promenad ute i det härliga vädret! Och här är vi nu!
Vi blir även bjudna på middag (lyx) och efter det bär det av hemmåt, där väntar tv-soffan och sängen! Efter Solsidan känns det som att man kommer kunna somna utan problem..! 


      

Lite bilder från promenaden

Lördagskväll i Almunge City

Inleder inlägget med denna bild!

Fick den här fina buketten med rosor som en överraskning, idag har jag och Fredrik varit förlovade i 2 år, helt sjukt vad fort tiden går när man har det bra!

<3

 

Lördagskvällen har spenderats hos våra bästa kompisar - Lisa och Lumpan! :) Här nedan är en del av bordet (Lumpan ville promt att denna bild skulle läggas upp) Vi har ätit alldeles för mycket gott, vårt nyttiga liv går så dåligt det bara kan.. Ingen disciplin alls, men imorn, alternativt på måndag, kör vi.. (igen!) :)

 

 

Tidigare under kvällen satt grabbarna grabs i hallen med varsin öl i handen, Lisa och Ninni pratade om gradivitet och barn, så tog tillfället i akt att skriva några rader här! Jag och Fredrik sover över här så imorgon bitti vaknar vi nog av 4 härliga ungar som vill kolla på tv i vardagsrummet, har man tur kanske någon av de vill gosa med oss i bäddsoffan! :)

 

Nu börjar kvällen närma sig sitt slut, de talanglösa Fredrikarna har återigen intagit sina platser i tv-spelssoffan, de påstår att de ska sitta och spela hela natten, kul för dom.. De får troligtvis sällskap av Barbro/Babbsan som jagar bollen på tv´n, rolig katt de där! :)

Jag och Lisa tackar för oss och är iallafall hyfsat kloka som går och lägger oss när klockan passerat 12!

 

Over and out! :)


Sooool!!


Åhhh, tänk så mycke lättare allt blir när solen är framme! :) Även fast det är nån ynka minusgrad så spelar det ingen roll, solen skiner!! Snart blir det väl igenmulet igen så vi får njuta av de här timmarna solen är framme!

Halva jobbveckan är passerad, snart helg igen och då har jag bokat in en välbehövlig tid hos frissan och sen bär det av till Almunge för trevligt sällskap! Vi slaggar även över! :)

Lägger upp en bild på nya arenan som växer fram som ett monster i Solna! Den kommer bli gigantisk! Men att gå på fotboll där kommer inte i närheten bli så bra som det är på Råsunda.. Önskar AIK hade x antal miljoner så de kunde bygga sin egen arena.. De hade vart nåt! :) 



Förresten, spana in den klarblå himlen! :D

Myskväll

Måste börja med att visa upp vårt fina sovrum, Fredrik är extra förtjust i de rosa gardinerna! ;) Tack för hjälpen Sten-Åke!





Förberedelser för godaste efterrätten på länge - nutellaglasstårta! Mums mums säger jag bara, den gick åt så gästerna verkade nöjda och belåtna, precis som vi! Här är receptet:

(Du behöver 3 skålar)

* 3 dl vispgrädde
* 3 äggulor
* 1,5 dl strösocker

*ca 200 gr Nutella
*3 äggvitor
1 msk strösocker

Gör såhär:

1. Vispa grädden fluffig
2. Vispa äggulor och 1,5 dl strösocker poröst och blanda ner nötcremen och rör om
3. Blanda grädden och smeten med nötcreme
4. Vispa äggvitor och 1 msk strösocker till ett vitt skum och häll ner i ovanstående blandning
5. Häll smeten i en form med löstagbara kanter
6. Frys tårtan i minst 5 timmar
7. Servera gärna med lite bär på

(Den tinar väldigt fort)

Taaaaaadaaaaaaaaaaaaaa!!! :)




Vi har haft en supermysig kväll med Lisa och Lumpan med god mat och en massa skratt! :) Bröllopsplaneringen är i full gång, jag och Fredrik hjälper till så mycket det går. Inbjudan som Fredrik gjort på dvd blev kanon, jag kan mest hjälpa till me lite småsaker de kan ha i bröllopshäftet t.ex. Men kul att vara involverad så mycket, vi tycker det är superskoj! :)



Fredrikarna sitter för tillfället och spelar Fifa (de verkar inte gå jättebra, inga glädjetjut direkt utan mest gnäll på domarna :) ) medans Lisa sover gott i soffan, jag sitter emellan allihopa och lägger upp lite bilder på allt gott vi ätit under kvällen. Ni ser att det började med nyttigheter, men det banade snabbt utför.. Som tur var va grabbarna iväg och köpte lösgodis under kvällen också... Perfekt! Imorn ska vi alla åka iväg till Cervera, de ska fixa önskelistan till bröllopet, jag och Fredrik tränger oss på :)

Förresten, i Maj åker jag till Riva, Italien, med jobbet, en resa som jag "vunnit". Det ska bli superskoj att träffa Folksam:are från hela landet och bara njuta i en vecka, i förhoppningsvis lite sol! Jag har vetat om det i 2 veckor men bossen har bett mig hålla tyst, men nu är det officiellt! Wihuu!! :)

Semlor, semlor, semlor...

Oj så smarrigt det är! Redan tryckt i mig 2 st (!) idag och det är väl veckor kvar till fettisdagen.. De här bådar inte gott!

Det har "redan" gått 3 dagar av den första hela arbetsveckan på länge, 3 vidriga dagar rent ut sagt, kaos på jobbet, men men, de lugnar nog ner sig de också! Har kännt mig jobbakis varje dag när jag kommit hem och har nog inte vart jättesocial på kvällarna..  Men imorn kommer Fredriks pappa över och tapetserar en kaosartad fondvägg i sovrummet, kommer bli ballt tror vi! Färgglatt om inte annat! :) Sen är det nästan helg, och på lördag kommer Lisa och Lumpan över! Antar att de blir lite bröllopsplanering på schemat och på menyn står det hembakad pizza och nutellaglasstårta! Hoppas de kan offra sin bröllopsdiet för en kväll iallafall.. :)

För övrigt känner jag mig hyfsat trött på vädret, snö får det gärna vara men va är det för mängder? Och den här halkan som är nu, man slår ju halvt hjäl sig och plogningen i Solna får ju inte direkt nåt pris, den är värdelös, kass och URUSEL! Nej, den får gärna smälta bort för min del, ser fram emot våren med rensopade gator, lite grönt på träden, fågelkvitter, sol som värmer men framför allt: fotbollen börjar!! Men, om 2-3 månader så är vi där! :) AIK har börjat med träningen nu, om mindre än en månad är träningsmatcherna igång! Längtar som ett barn på julafton! :)



Min nuvarande last...

Slö lördag..

Igårkväll hade vi besök av Tommy, Malin och deras söta Theo, supermysigt! Vi åt tacos (igen) tillsammans, sen slötittade vi på TV men det blev inte speciellt sent, ändå var jag dödstrött idag. Vaknade vid 10:30, Fredrik började röra på sig strax efter 12.. Vi släpade våra fötter till soffan och har suttit/legat här hela dagen! Jösses så slöa vi har varit, men skönt med en ordentligt slappardag! :) Det känns som att vi levt efter en mat-och-sov-klocka, ätit när magen kurrat och sovit när ögonlocken blivit tunga..

Höjdpunkterna har varit när jag kom till värld 7 i Super Mario (!), nä skämt och skido! Men den andra var när en BMW försökte komma ur fickparkeringen med sin bakhjulsdrift. Jag stod och skrattade medans Fredde skulle va snäll och gå ner och hjälpa till.. Men ca 20 min senare hittade de lådan me sand i så de sandade och fick lite fäste + att det kom extrahjälp från annat håll, så tillslut kom de äntligen loss! Men vilka sopor! Tack för den underhållningen sa vi! :)

Fick höra en tråkig sak idag dock, mamma och pappa har drabbats av en vattenläcka i taket. Jag tog fram mina kunskaper och hänvisade de till Folksamjouren så får de förhoppningsvis nån snubbe som kikar på de under morgondagen kanske. Detta bådar dock illa för måndagen, kommer ha att göra på jobbet, inte nog med alla som inte kan köra bil, nu ska alla med vattenskador ringa och terrorisera oss också..

Imorn ska vi försöka vara lite mer aktiva, vi ska iallafall ta oss utanför våra 61 kvadrat är tanken! :)




Vi och Skalman..

Tisdagskväll

Efter en halvkul dag på jobbet kom jag hem till en finstädad lägenhet, granen var utslängd och det luktade gott! Tack för de älskling! :) Brorsan med hans flickvän Elin kom över på tacomiddag, gott gott! 1 timme senare var vi 4 smockon! De där med nyårslöftet, att inte äta så mycke skit under vardagarna, de börjar ju bra.. Men efter middagen så spelade vi lite wii, inte direkt träningsspelen utan de blev Super Mario där vi alla i stort sett svor över hur dåligt de gick! Många skratt blev det iallafall! :)







För övrigt har jag numera kommit till värld 4 - wohoo! :)


Hemkommen från fjällen!


Tiden går fort när man har roligt sägs det, håller verkligen med! Redan söndag kväll och fjällsemestern är över.. Är något mörare i benen, men de var de värt!! :)
De var "bara" jag och Fredrik som åkte, de andra latade sig och hade det skönt i stugan. Bastun som vi såg fram emot var dessvärre paj.. De var trist men vi bla bowlade istället, där jag slutade som stor förlorare, herregud så dålig jag var.. Men kul var det!

Lite bilder från backen:

   

Nyårssupén:

  

Tolvslaget:


<3

      

RSS 2.0