Happy

 
Stort grattis till ditt nya jobb älskling!! Efter en del hattande fram och tillbaka på olika jobb har du äntligen fått ett du verkligen velat ha! Så glad för din skull! Av 200 sökande så fick du det!! Tom jag blir lite stolt!! :)
 
Gullnosarna imorse!
 
Vilken dag, känns som att jag hunnit me massor och klockan är bara 13! Började med en promenad till ica imorse för lite nödvändig shopping, sedan blev det en promenad till med en i mammagruppen på 2 timmar, så sammanlagt har jag vart ute och halkat runt på isgatorna i 3 timmar idag. Kände mig delvis som en pensionär som stapplade mig fram eller som Bambi på hal is.. Skönt att komma ut när de är så härligt väder!!
 
Ni som vill ha lite Hilda-updates, här kommer det. Hon satte sig upp själv från liggande igår och hon ålar/studsar/hasar sig framåt, hon har stått i krypställning i ca 1 månad men hon får inte ihop de där med att röra ben och armar samtidigt! Lika glad är jag för de för när hon väl börjar me de blir de ännu mer full fart här hemma! Hon snackar och säger "mamamamama" och "papapapapa". Gullunge!!!

Den helgen, den sorgen..

 Wow vilken positiv rubrik det blev.. Men det har såklart med fotbollen att göra. AIK hade chans att fortsätta resan mot sm-guldet men så blev det inte.. Vi fick se ett 1-1 resultat mot syrianska, det ska bara INTE hända! När jag stod där igår så slog det mig att det är nu på söndag det hela avgörs. AIK har i praktiken ingen chans att ta guldet, men det har Malmö, som vi möter i sista matchen. De har en väldigt bra chans också. Men de är ju något som man inte vill ska hända, att de tar guldet i den sista allsvenska matchen någonsin på Råsunda.. Vill heller inte att plast-Elfsborg ska vinna, men något av de lagen kommer det bli, känns som pest eller kolera..! TUR är iallafall att AIK har två matcher i Europa League kvar att spela på Råsunda, och de är mot PSV och Napoli, inga dåliga matcher! :)
 
Förutom det så var helgen faktiskt bra! Lördagen bestod av lite städning här hemma innan vi va ute i de härliga höstvädret! På eftermiddagen åkte vi iväg till Täby och köpte en varm vinteråkpåse till Hilda, som vi hittade via blocket! Nu kan lillstumpan inte frysa!
 
Jahapp, vad ska jag mer hitta på att skriva då? Idag blir det mammaträff på bvc, ska prata om barnsäkerhet, om jag inte minns helt fel.. Hilda röjer, rullar runt, ålar och har sig och man är lite nojig över alla kanter man har hemma, vad vi har i de nedersta kökslådorna osv. Hoppas på nå bra tips! Hilda blir snart 8 månader.. De går alldeles för fort. Hon är i en underbar ålder nu så vill gärna trycka på paus! Vem löser det?
 
Eftersom vi vred tillbaka klockan i helgen har Hilda vart vaken sen 6 imorse, annars vaknar hon alltid 7.. Hon sover redan sin första lur för dagen.. Inte bra, alldeles för tidigt! Hon går fortfarande på sommartid helt enkelt och de kanske blir en utmaning att ändra hennes rutiner, trots att det bara är en timmes skillnad!
 
Ha en fin dag allihopa! :)
 

Mina hjärtan



Friday it is

 
 
 
Hilda har vart sjuk under veckan, snorat och hostat och lite härliga kräkningar har vi även fått vara med om! Men nu verkar hon må bra igen, hon tom sov bra inatt vilket en tröttkörd mamma tackar för! Lägger upp lite bilder från veckan som gått där Hilda bla gungar, det är något hon verkligen gillar. Bilden längst ner är från bröllopshäftet där de beskrivit alla gäster, min beskrivning var ju klockren! :)

 

 
 
Nu befinner jag mig i Hässelby, fått hjälp att byta till vinterdäck på en bilverkstad! Om vädret får för sig att spricka upp mer tar jag och Hilda en promenad till en park så hon får gunga lite.
 
Trevlig helg!
 

Oh lord..

 
Vilken natt!!!
 
Det började med att Hilda somnade som vanligt, dock med lite rethosta.. Hon vaknade som vanligt senare på kvällen då hon brukar få sin välling. Så långt va allt bra. 2 minuter efter hon fått i sig all välling, tokhostar hon och kaskadspyr upp all välling, hon låg givetvis på rygg í sängen så de va i hela hennes ansikte, öron, hår.. Sen när Fredrik tar upp henne, då kör hon en gång till! Jajamen, hela golvet, garderober och Fredrik får det över sig denna gång! I me henne i badet och efter de va hon jätteglad! Renbäddar sängen och sen somnar hon om, i 15 min... hostade, skrek och grät.. sen sov hon 15 minuter till för att sedan återigen hosta, skrika och gråta.. Så höll de på till klockan 7 imorse, har sett klockan stå på 23, 00, 01, 02, 03, 04, 05, 06 denna natt, de va nåt nytt!! Så hur många minuters sömn jag fått är väldigt oklart! Jag skickade ut Fredrik i soffan så han skulle få sova lite iallafall.. Men de gick sådär tydligen!
 
Nu har iallafall lillstumpan fått en alvedon, lite näsdroppar och gröt så nu ligger hon i sängen och jag ska äta frukost, sen ska jag försöka sova! Hoppas hon sover längre än 15 minuter nu bara..
 
Skulle gått ut och gått nu vid 9-tiden med en mamma, men de kändes inte så aktuellt.. Så trist när det är kalasväder ute!
 
Usch man får lite dåligt samvete, har man klätt henne för lite? Sa igår till Fredrik att jag tyckte hon va kall efter vi vart ute och gått.. Hon har en åkpåse i vagnen men inte så varm, så en ny sån ska införskaffas snarast! Tur att allt är så billigt när man har så mycket pengar som försäkringskassan är så himla duktiga med att betala ut månadsvis... Eller inte!
 
Nej, slut me negativiteten! Nu i helgen börjar den alpina världscupen! Fick även veta att de är alpin-vm i februari! Åhh lovely!!! Jag längtar verkligen efter att själv få åka skidor, förra säsongen hade jag en mage som va lite i vägen, men i vår får fjällen ett besök av oss, Hilda får hålla sig till pulkan detta år! :)
 
 
 
 
 
 

Kärlek

Underbara underbara Tommy och Malin KÅRLIN
 
Vilken fantastisk dag, kväll och natt ni bjöd på, vet inte om mitt öga var torrt nångång.. Ni strålade ikapp från kyrkan ända fram till småtimmarna! Vackrare och lyckligare brudpar får man leta efter!
 
All kärlek till er och stort grattis igen!!
 
 
 
 
 
 

Ett stycke skitunge

 
  
   
 
Hon fick för sig att bygga koja idag!
 
:)
 
 
 

Glad igen

Är nu vanliga glada Bea, men va så irriterad igår som ni säkert förstod! Och nej Cissi, jag hatar absolut inte dig! :)
 
Dagen har vart relativt lugn, var ute på en promenad i ca 2 timmar på förmiddagen, då sken solen faktiskt! I helgen är det dags för bröllop, vi åker ut till Norrtälje på lördag morgon så Hilda får möjlighet att känna sig lite hemma hos Fredriks föräldrar där hon ska va när vi går iväg på festligheterna!
 
Dagens middag, fisksoppa med vitlöksbröd!
 
 
 

Gaaah

Måste få skriva av mig!!
Blir så less! Hela facebook skriver "ja, jippi, hurra" mm mm efter matchen och jag blir så less! Helt plötsligt är ALLA intresserade, hade de gått åt pipan hade inte en käft skirivit nånting! Jag är så anti landslaget!! Visst, jättekul att de gjorde 4 mål, lite dumt att släppa in 4 bara! Och aftonbladet.."tidernas vändning" Nja! För det första är det ingen vändning! Isåfall gjorde AIK en vändning när de låg under i ett derby me 3-0 och gör 3 mål under matchens sista 12 minuter! DÄR snackar vi isåfall! Nu lär folk vilja kröna zlatan till kung eller nåt! Snark!!!
Bragd och vändning snackas det om som sagt? Men de är väl ändå när man vinner något? Upphämntning kan jag köpa.. Nej.. Att följa landslaget på plats innebär att sitta (!) i 90 minuter, klappa och sjunga "sverige, sverige". De kan hända att "vågen" går några varv inne på arenan också.. Wow! Vilket party och vilken stämning! Fantastisk läktarkultur..
 
Den här "vändningen" betyder ingenting om de inte går vidare till VM. Vändningen AIK lyckades med i Moskva, totalt uträknade så går de ändå och VINNER, det kallas bragd. Då gällde det dessutom vinna eller försvinna, vi hade inga "klass-spelare", som zlatan anses vara, på topp direkt.. Visst, jag är väldigt partisk nu, men de tänker jag va!
 
Sååå, nu ska jag inte gnälla mer! :)
Goood natt!

Helgen

 
Jag och Fredrik lyxade till det med lite egen tid och bio igår, mina föräldrar var barnvakter! TACK! Vi såg Hypnotisören! Jag läste boken för nåt år sen och jag gillade filmen! Så är nöjd! :) Efter bion drog Fredrik till min bror och lirade poker, så jag och Hilda hängde hemma hos mina föräldrar och sov över till idag söndag! När Fredrik vaknar så styr han kosan hitåt och då ska vi iväg och kolla ny bilbarnsstol till Hilda. Den verkar gå på mellan 2500-3500:-, tack för det lixom... Jag trodde hon kunde sitta i den här stolen längre men hon är så lång så fossningarna kommer utanför, så bara gilla läget! :)
 
Imorn blir det dejt med Annelie, hon ska ha barn om bara någon vecka så vi ska luncha tillsammans! Himlans kul!!
 
Tjohej!

Lyser bus

 
Såhär nöjd kan man ju också va.. Snacka om att se full i fan ut! :)
 
 

Morgonpigga!

Jahapp, 05:45 tyckte Hilda att de va dags att gå upp idag. Har en smärtgräns att innan kl 6 vill jag gärna inte att vi går upp, men idag hade jag inget val. Inget dög för damen förutom att komma ut och rulla runt på lekmattan, så nu med lite frukost i magen känner jag mig som en människa! Måste tacka tv4 att de valt att ha Peter Jihde och Tilde De Paula som programledare på mornarna, de är grymma!
 
Inte berättat om Hildas premiär på Råsunda, den gick kanon för hennes del, usel för AIK´s del (torsk me 0-1 och målet kom på övertid, så hejdå guldet.) Jag trodde med lite tur att vi skulle få se en halvlek innan hon tröttnade, men vi satt kvar hela matchen och hon tjoade och lät, så hon blir ett tillskott till AIK-klacken om några år! :)
 
 
Veckan är relativt lugn, va på sånsstund i måndags, igår blev de en promenad med en tjej från mammagruppen och på fredag är vi några som ska gå på underbara barn-mässan! Om ni inte förstått de så är jag evigt tacksam till att jag fått en så himla bra mammagrupp med många härliga tjejer och bebisar att umgås med! :)

Fjärilshuset!

Jag, Fredrik, Hilda, min bror Simon och hans flickvän Elin var igår på fjärilshuset. Tror inte jag vart där på ca 20 år, så de va lite kul att gå där en stund! Efter det tog vi en liten promenad i Hagaparken! Tog lite fina bilder!
 
 
 
 
 
 
Idag smäller det!! Hilda ska få gå på Råsunda! MEN, kom på att man kanske inte kan ha barnvagn med in? De är ju ändå en familjeläktare vi ska sitta på.. Hmm.. Googlade och hittade några fjantiga ordningsregler på svff´s hemsida och där står de att man ska undvika att ta med barnvagn på arenor men har för mig att jag sett barnvagnar stå längst ner vid staketet på Råsunda iallafall.. Vi får väl chansa, går det inte får Fredrik gå hem med Hilda och jag går bort till Norra där jag annars brukar stå.
 
Tudeluuu!!

Vilken mysig kväll!

 
Igår hade jag några tjejkompisar över som jag inte sett på 1 år! Så skoj vi hade! Åt gott och många härliga skratt blev det! Snälla låt det inte dröja 1 år till nästa gång vi ses...
 
 
 
Hilda fick finfina kläder! Tack igen för dom! :)
 
 
Nu ska jag äta frukost och Hilda ska få sin välling, sen blir det promenad med mammagruppen!
 
Trevlig helg! :)
 
 

Testing testing!

Äntligen har det kommit en app för bloggen till oss med anroid-telefoner! : )Vet inte alls hur resultatet blir..
Hilda har fått en ny höst/vinter jacka! Beställde den o den satt som en smäck! :) Gosgumma!!
RSS 2.0