Long time..

 
Har lite svårt att hinna skriva här, går upp 5 på mornarna för att sedan hänga på låset på dagis vid 6:30 och för att sedan hinna till jobbet kl 8. De är en helt ny tid nu när vi är 3 st som har tider att passa, ett härligt pussel. Som tur är jobbar jag bara 75% vilket innebär att jag hämtar Hilda vid 15:30, kortare dag för henne än om vi båda hade jobbat full tid och kunnat hämta henne vid 17:30 först. NEJ usch för det!!
 
Äntligen en efterlängtad fredag, Hilda har börjat accepterat dagis på riktigt och hösten är på gång. En resa i december kanske blir av, återstå att se men de hade vart härligt annars händer de inte mycke skoj framöver!
 
Sköt om er!
 
Trevlig helg på er alla!

Lillstumpan blev idag stooor!

 
 
Jahapp, 3 dagar tillsammans på dagis verkar ha vart tillräckligt. Idag skulle vi föräldrar ta de stora steget och säga hejdå... Hilda blev jätteledsen och de sa att de skulle ringa inom 10 min om det inte gick över.. Inte har dom ringt så hon verkar klara de där. Lilla gumman! Så nu ska jag hämta henne 14:45 idag, va hände?! Ska de bara gå så fort? De är ju toppen om hon är så pass nöjd dock!
 
Rastlös som jag är så har jag redan klippt gräsmattan, rensat rabatten och klippt häcken!  De blev en stor sopsäck, och vi som har en liten tomt. All cred till er som har stora tomter och orkar pyssla om dom! Nu har jag framsidan kvar att rensa på, men de får bli efter lunch!
 
Sköt om er!
 
RSS 2.0