Gott nytt år!

Middag och trevligt sällskap med Viktor, Ninni och deras lilla sötnöt Ellie står på schemat! :) Jag har alkoholfri bubbel med smak av jordgubb som jag får äran att korka upp! Gott nytt slut till er alla! Ses nästa år!

10 veckors förändring



Från v 22 till v 31!

Det var det de!

Så var den julen över och jobb väntar igen! Så fort allt gick.. Skrämmande! Fredrik har begett sig till Norrtälje igen och kommer hem i mitten av veckan, han har förmånen att vara ledig. Nästa helg blir det nyårsfirande hos Viktor och Ninni, jag ska kämpa för att hålla mig vaken till 12-slaget, somnar runt 21 nu för tiden! Partybrud nr1!

Idag har jag i stort sett inte gjort nånting, slumrat i soffan, kollat på tv och tvättat en massa bebiskläder vi fått ärva! Har ni sett nåt sötare tvättställ? Så små kläder! Igår bäddade vi sängen åt henne med diverse julklappar! Myspys! :)



God Jul

Dan före dan

Nu är det nära! :) Bara den här dagen som ska passeras sen väntar 3 dagars ledighet, oerhörd lyx.. Kommer kanske inte bli så mycket lugn och ro utan ska eventuellt flänga runt för att hinna träffa så många som möjligt! Men det återstår att se vad gravidosaurus orkar med, börjat få lite ont i bäckenet när jag går.. Men vägrar att klaga! :)

 Idag efter jobbet åker jag direkt till mamma och pappa, jag och Fredrik syns igen på juldagen! Tänk, nästa jul firar vi tillsammans med en liten... <3

Bebis

Hittade billiga bebiskläder på Ellos, eller Elfsborgs souvenirshop som Fredrik kallar det.. :) 150:- för allt det här! De åker ner i bb-väskan sen! Mini-mini kläder! :)



Här inne bufflar hon runt hela dagarna, v 31 nu!

Titta!!



Har ni sett nåt sötare? :) En kollega som stickat två underbart fina koftor och ett par strumpor till lilltjejen i magen! Blir alldeles varm i kroppen när man får sånt här!!!

:)

Tadaaaaa!!!

Pust! Helt slut efter helgens bravader, men bra blev det! :) Fredrik är en riktigt handyman han!



Spjälsängen är i stort sett bara en stomme nu, madrass och skydd ska sättas upp innan man kan börja bädda ordentligt i den, men mysigt att ha den där! Längtar bara mer och mer efter lillskruttan!!! :)


Provisorisk sovplats

Väggen i sovrummet är målad 2 gånger men det luktar apa där inne så vi har flyttat ut till soffan inatt! Imorn ska vi hämta en spjälsäng hos min syster och pimpa lite i sovrummet! :) Skönt att börja få lite ordning, liten kan ju faktiskt få för sig att pluppa ut när som helst! Natti natti!

Äntligen kväll

Kom hem sent idag... Direkt efter jobbet åkte vi till Täby C och träffade Tommy & Malin. De höll på julhandla och när de var klara gick vi och åt middag! Mycket trevligt! Nu har jag precis dumpat Fredrik hos en kompis där de skulle lira poker ikväll! Så nu är det jag, mjukiskläderna, soffan och John Blund som ska ha sällskap resten av kvällen!

:)

%!&/¤"#"%!/

Förbannade förkylning! Släpp nångång! Så trött på att snora, hosta, nysa plus att de är hyfsat tröttsamt att jag inte kan sova en natt utan att vakna 5-6 gånger pga att jag är igentäppt.. Blää!!

Tackar gudarna för att det är torsdag, bara 2 dagars jobb kvar sen är det äntligen ledigt och sovmorgon! I helgen tänkte vi måla om vår fondvägg, får se hur de projektet slutar! :)

Risgrynsgröt!

20111213539 (MMS)

Risgrynsgröt till middag! Får fira Lucia med lite julgröt för att försöka få julstämning! Ute hittar man ju knappast någon.. regnet bara öser ner..

Glad Lucia!

Trevlig Lucia och hej vecka 30! :)

Vilken lyx!

20111212537 (MMS)

Vilken lyx - citronyogurt med linfrön så här en måndagskväll! Men vad är en bal på slottet.. :)

Lördags kväll!

Vart hemma hos mamma och pappa ikväll och där fick vi en gudomlig middag! Men jag är i någon tråkig fas som gör att jag är proppmätt efter halva portionen bara, sen 1 timme senare är jag hungrig igen. Lagom nog kom hungern denna gång när vi svängde förbi Ica, de hade saffranssemlor, så vips åkte de ner i korgen! :) Pressade ett glas me apelsinjuice till, kanske konstig kombo men så blev det! :)



Fredrik kom på ett nytt namn till lillskruttan idag - Aniella! Klingade fint! :) De namn vi har hittills är Hilda, Cornelia, Agnes, Saga eller Aniella. Hur ska vi kunna välja ett av dessa bara?

Snart dags för el classico, jag trodde den matchen skulle spelas under dagen men nej nej, kl 22 är det avspark. Kommer inte klara av att se hela matchen jag kan säga redan nu. Imorn ska vi försöka få bort vår 160cm breda bäddmadrass som stått i vardagsrummet i 2 månader, bättre sent än aldrig! :)

Hmm

Har en egen kväll hemma medans Fredrik leker gangster på sin julfest. Jag har suttit och kollat på idol precis, den där Amanda låter ju likadant bara.. Varför är hon så hyllad? Väldigt svårt att förstå!! Men, lika bra att hon vinner för då har ju Robin chans att bli nåt, 1:an i idol floppar ju år efter år! Han va kanske inte skitbra men den sk vinnarlåten gjorde han så mycket bättre än Dolly-kopian.

Eftersom tv4 har pauser hela tiden så roade jag mig lite på nätet under tiden och läste nåt hemskt.. Att Pavey skulle vara aktuell för spel i Syrianska! Det får INTE ske!!!

Jag checkar ut nu, känner mig slut som artist! Imorn blir de mycke tv-tittande har jag en känsla av, först skidor och sen el classico. Så hoppas på ruskväder så man kan vara inne med gott samvete! :)

Ciaooo!

Fotboll!

Läste precis på Aftonbladet att AIK vill spela sista matchen på Råsunda mot Malmö, tydligen var det den första matchen som spelades när Råsunda invigdes. Hoppas SvFF går med på det, vore coolt om det kunde bli någolunda fullsatt också! Men i början av november är det kanske inget jättesug att gå på fotboll om man inte brinner för sporten..
Snart är det februari, då drar försäsongen igång, får se om jag kan ta mig till någon match på Skytteholm me bigmama-magen! :)

Åhh tjockis!

v_28 (MMS)

Vecka 29 nu, endast 11 veckor kvar! :)

Snark!

Efter en riktigt trevlig middag igår hemma hos det nyblivna brudparet är jag väldigt trött idag! Hoppas verkligen på att dagen kommer gå riktigt fort för jag längtar redan hem till soffan och en mysfilt ikväll..

2:a advent

Har haft en 3 dagars helg, vilken lyx! Hunnit med massa roliga och välbehövliga saker. Är färdig med alla julklappar t.ex! :) SKÖNT! Sen har jag fått massa mail om att jag kunde hämta ut gratisprylar till mig och bebisen, så även de har jag ordnat. Det va allt från nappar, nappflaskor, skedar, blöjor, en blöjhink, salvor mm mm. Perfekt med ett litet start-kit. Idag har vi köpt en mysfilt, 2 pyjamasar och ett par byxor till lillen, sånt som man behöver ha med sig till bb tydligen, jag är helt lost på den fronten så måste nog läsa på lite!

Ikväll väntar 4 avsnitt av Sunes Jul från 1991, nostalgi på hög nivå. Även 4 chokladbitar ska ätas från våra chokladkalendrar! :)



Imorn hade jag en inplanerad sovmorgon, men det slog mig att jag börjar 7:30 och sen har vi kvällsmöte till 20, så en 12 ½ timmars dag väntar imorn... Snark!
RSS 2.0