Helgen som gått

 
 
Helgen som gick var bra, vi hade några vänner över på grillning i lördags men annars tog vi det mest lugnt hemma i huset! SÅ mysigt det är med hus, ångrar inte en sekund att vi valde att köpa detta!! :)
 
Hilda börjar verkligen bli ett sommarbarn, älskar att vara ute och springa, leka och skutta! Detta resulterar dock i bulor, blåmärken och snygga skrapsår, ALLT i ansiktet såklart..
 
Ha en fin dag allihopa! :)

Back in business

 
Efter ca 1 ½ veckas sjukdom så är jag nu tillbaka på jobbet. Skönt att få lite social kontakt igen me arbetskamraterna!
 
I helgen som gick så flyttade vi äntligen in i vårt radhus, själva flytten gjorde vi ju egentligen för 1 månad sen så alla våra saker var ju redan där, bortsett ifrån de kläder vi haft under tiden vi bott hos mina föräldrar. Vi känner redan nu att vi stortrivs i huset, området är kalasmysigt och alla grannar är supertrevliga! :)
 
 
 
 
Ett litet utplock av bilder från helgen som gått.

Någon som vill byta?

 
Gaaah!! Blir tokig!! Nu har jag dessutom fått en megaförkylning samt hostan from hell. Hostar snart upp lungorna, vilket bla resulterar i urusel sömn så är konstant helt slut..! Så som sagt, någon som känner att de vill byta med mig? Tveka inte på att höra av dig!
 
Nästa vecka har jag fullt upp med saker så har inte tid att må såhär, på måndag ska jag ut och äta med några vänner och på onsdag är det derby! Sen kommer vi ha ca 1 miljon saker att fixa i huset så att bli frisk är nu prio 1.
 
Äh, här orkar jag inte sitta, ska bädda ner mig me Alvedon och x antal pencillin-kurer.
 
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!! :)
 
 

Sjuk

 
Efter att ha känt mig hängig under hela långhelgen bestämde jag mig igår för att gå till vårdcentralen för att se om de kunde hitta nåt fel på mig. Det kunde dom, 3 st tom. Streptokocker i ögonen, halsfluss och öroninflammation. KUL! Men fick nån dunderkur så nu ser jag bara framåt. Dock tyckte min kropp att de va lägligt att få en förkylning mitt i allt detta, så varför inte? :)
 
Jaja, bara gilla läget.. Vila och ha ryggläge så blir det nog bra. Idag är det äntligen (!) regn, under hela helgen var de såklart fint väder men jag bara led av värmen, ville inte va ute, de hade säkert bara gjort så bakterierna frodats i mig ännu mer. 
 
Nu är det bara dagar kvar tills vi får nycklarna till vårt hus, på fredag smäller det. De hade ju vart praktiskt om jag hade kunnat förbereda nåt nu när jag ändå är hemma men alla våra saker är ju redan i huset. Fredrik & Hilda var iväg en stund på dagen till Bauhaus och kollade in saker vi eventuellt behöver köpa till huset, som trädgårdslang och såna saker. Men nu när de är hemma igen tänker jag gå pussa på min dotter, lite försiktigt så hon inte blir smittad!
 
 
 
 

Aj aj aj

 
Hej och hå! Har haft ögoninflammation i en vecka och nu imorse vaknade jag med halsont och öronont. Kan knappt prata, hosta eller svälja utan att de gör svinont!!!!
 
Vi åkte ändå iväg till Norrtälje på trevlig grillmiddag hos familjen Holmström/Grinder! Åt alldeles för mycket gott, så alla magar är proppmätta! Nu sitter jag och pimplar honungsvatten och har vitlöksklyftor i öronen! Skål lixom!
 
Trevlig helg!! :-)
Lite bilder från veckan som gått!
 
 
 
 
 
 

R.I.P

 
 
Finner inga ord.
 
Vila i frid Ivan Turina.
RSS 2.0