Ren j*vla lycka!

Okej, icke fotbolls-älskare, de här inlägget är tyvärr inget för er..
 
Förra veckan spelade AIK hemma mot CSKA Moskva, ett TUFFT motstånd i sista omgången till Europa League. AIK förlorade med 1-0 och var tvungen att göra 1 mål och inte släppa in något i kvällens retur i Moskva för att ha chans till förlängning. AIK vinner med 2-0 = VIDARE! Vilken bragd!
 
Läste att Moskva hade 31 avslut och AIK hade 2.. Shysst utdelning!
 
Nu kommer min kväll bestå av att le, läsa på alla sportsidor jag kan hitta och hänga på Gnagarforum!!
 
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaay!!!

Morfar upp i dagen

Idag har jag och Hilda vart med morfar i stan på förmiddagen och när vi kom hem dom hittade jag den här gamla bilden på pappa som 2-åring!
 

Visst påminner Hilda lite om sin morfar? :)
 
 
 

Trollunge

  
 
 
 
 
 
 

Blöt sändag

Idag har det vart blött blött blött ute så vi har hållt oss inne med lite plock och städning i vårt gigantiska boende! Men lite roligt har vi haft det, AIK spelade kl 15 och nu spelar Göteborg så TV´n har gått varm.
 
Imorn ska jag på babysångstund med Hilda och några andra mammor och barn från bla mammagruppen, får se vad Hilda tycker om det. Hon vill ju bli mer och mer road så jag hoppas hon blir nöjd med denna aktivitet! Har även tänkt gå på babysim me henne men de har runnit ut i sanden... Fy skäms på mig!
 
Hilda accepterar ersättning by the way! Så nu blir de minsta möjliga amning och hon får leva på lite smakportioner, gröt och ersättning!
 
 
 
Kolla in Fredrik munnen på mat-bilden, jösses unge.. Har du fått något av mig?!

Godnatt

Vilken dag jag har haft! Trevlig, men rörig! Ska berätta lite kort!
 
Skulle ta en trip in till stan och hälsa på jobbet! Men varför göra något enkelt som att ta tunnelbanan på ca 10 min in när man kan sitta på en kokhet buss och svettas som en gris i 40 minuter? Jo för att det är gratis! Ledsen om jag låter bitter men jag tänkte snåla och inte betala 40kr enkel resa för att åka några stationer. Så, jag tog en powerwalk till Karolinska och sedan åkte jag buss därifrån hela vägen in till söder. Svettigt värre men jag fick en ordentlig sightseeing om inget annat. Hade blickar dödat hade en kärring på ca 90 år mördat mig på cupen, hon var skitsur för att jag hade barnvagn och tog upp barnvagnsplatsen (!) så hennes rullator inte fick plats, trots att det satt 2 människor i medelåldern på liknande platser som kunde flyttat sig, men nej nej.. Jag va den som va i vägen. Kärrring! När jag väl kom in till stan var det superskoj att träffa kollegorna! Känns sjukt att jag vart borta i nästan ett halvår, det innebär att snart är jobbet verklighet igen...
 
Sen på väg hem skulle jag ta mig till Årstadal för att möta upp Fredrik, gick ofta till Gullmarsplan från jobbet så jag tog den vägen även idag för att ta tvärbanan var min tanke. Men nu hade jag ju en vagn med en Hilda i att släpa på, och de är ca 7000 trappsteg som jag skulle dra upp den för. Hilda på 8kg i är inte superlätt. Svetten flödade. Igen. Väl framme på tvärbaneperrongen så är de inställda tåg pga att någon el-lina åkt ner. Jippi, ersättningsbussar. Gick upp och letade och såg kön, nej tack tänkte jag. Såg en annan buss det stod Årsta på och täkte att den borde passera Årstadal, frågade gubben som körde och han hade ingen aning.. Kändes tryggt. Ringde Fredrik och frågade om alternativ och då var det visst tvärbanan åt andra hållet jag skulle ta (woopsi). Så när jag väl var på den fick jag äran att betala de där 40kr iallafall för att åka några stationer. INTE värt det. Tur att jag inte betalade för att åka in, roligare kan man ju ha för pengarna..
 
Sen blev det shopping på ICA. Tror ni vi va ensamma? Nope.. De va visst löning. Snark vad folk det var. Vi var relativt snabba dock, min största lycka va att lösgodiset bara kostade 4,90 så där parkerade jag medans Fredrik fick plocka varor (läs; läsa biltidningar) ! Vi va hemma ca 18 iallafall, slängde i oss middag och lutade oss tillbaka i soffan. Finally lite lugn och ro. Men då började Hilda ha åsikter. Hon fick en flaska ersättning och toksomnade. Men kl 20 kom vi på att de är inte toppen om hon sover nu, kan bli en jobbig natt så vi va taskiga och väckte henne men hon va så glad så.
 
Nu däremot har Fredrik gett henne kvällsgröten och hon ligger i sin säng. Jag har seriösa planer på att lägga mig och sova jag me. Är skittrött!
 
Så, nu har jag gnällt klart för denna gång! Nu är det helg och vi ska bara va, FAMILJEMYS!
 
Trevlig helg! :)
 
    

Hipp hipp

Hurraaa för pappa och brorsdotter Tyra som båda fyller år idag!! :)
 
Bilder från förra veckan där jag fick äran att träffa gravida Annelie! Så fin hon va, bebisen kommer om ca 2 månader. :) Hilda va på strålande humör den dagen! Annars va vi på AIK´s träning och vi var även på Göteborgs match de spelade i cupen här i Stockholm. Fredrik hade spökat ut Hilda i göteborgskläder men de gjorde att Håkan Mild kom fram och pratade, lite synd att vi inte frågade om att ta en bild.. Men men!
 
 
 
 
Snart ska jag ut på promenad med några från mammagruppen, sen ska jag och Hilda hem och fira pappa!! Grillat står på menyn ikväll! Mums! Imorn är det AIK - CSKA Moskva, hoppas på lika bra drag som mot de Polska gänget! På fredag har jag snyltat in mig på jobbet på fikat för att säga hejdå till en kollega som ska på nya äventyr! 
 
För övrigt, vågar inte ropa hej än, men jag hoppas iallafall att de ska funka. Hilda accepterar ersättning!! Igår åt hon de 2 gånger och imorse innan hon nu somnade om åt hon en flaska! Hej bröllop + alkohol den 20:e oktober!!! :)
 
 
 
 
 

Tjolahopp

Då var begravningen för farmor över. Den var mycket fin och gick väl så pass bra en begravning kan, Hilda var trött men skötte sig bra i kyrkan och somnade direkt hon fick komma i vagnen. Jag ärvde farmor och farfars vigselringar och jag lämnade ju in de hos en guldsmed för att gjuta ihop dom och här är nu bildbeviset! Ett fint minne tycker jag istället för att den bara hamnar i nån låda! 
 
  
 
Igårkväll var det kaos i Solna, de va match på Råsunda och ca 33.000 var på plats, vilket innebär MYCKE mer bilar än vanligt. Vi åt middag och sen tog vi en promenad bort till ståhejjet och tittade på allt folk. :)
 
 
Nu i helgen ska Fredrik på 2 kräftskivor, jag håller mig på annat håll, han ska ut till Norrtälje på fredag redan och jag känner inte för att åka buss ut dagen efter, så jag smider planer på att hitta på nåt annat! :)

Hoppgungan är skoj!

Hilda har fått låna sina kusiners hoppgunga. De tog ca 5 sekunder innan hon förstod hur hon skulle göra i den och oj vad hon gillar den! :)
 
  
 
Nu idag ska jag gå på kavaj-jakt. Det är begravning imorn och då kan de ju sitta fint med en svart kavaj tänkte jag. Senast jag hade kavaj på mig var lääängesen så de jag har hängandes i garderoben hade krymt (läs; hade jag vuxit ur.) Så snart bär det av tilll Solna C! Hilda har somnat ovaggad i vagnen redan så då passar jag på att slänga upp ett inlägg här innan jag drar!
 

Vilken pers!

AIK klarade det. De förlorade bara med 1-0 igår och de sammanlagda resultatet blev då 3-1! Text-tv stod på i 2 timmar och jag försökte följa minut för minut på internet, mådde psykiskt dåligt av nervositet.. Ni som läser och inte gillar sport måste undra vad det är för fel på mig! :) Men, vidare är dom och idag kl 13:30 ska jag följa lottningen, vilket lag står näst på tur! SKOJ!!! :)
 
 
På söndag möter AIK Örebro hemma.. Kanske kanske kanske blir det Råsunda-premiär för Hilda, vi får se!!

Hilda 5 (!) månader

Vart tar tiden vägen?? Hilda är 5 månader idag! Tiden går alldeles för fort! Det känns som att det händer något nytt varje dag dock och det är hur skoj som helst! Under de 5 veckorna Fredrik var hemma lärde hon sig bla att gripa saker och rulla från rygg till mage.
 
Igår var det dags för 5 månaders vaccinet.. De gick bättre denna gång än när hon fick 3 månaders vaccinet, då skrek hon som en stucken gris på kvällen men igår märktes det knappt av, liiite slöare och tröttare bara. Men jag hoppas att vår glada och pigga Hilda är tillbaka idag! :)
 
Här satt hon själv igår i några sekunder, visserligen som en fällkniv men ändå! :)
 
  
 
Idag ska jag ut på promenad med några från mammagruppen och på eftermiddagen/kvällen ska vi eventuellt åka till Norrtälje och hämta en ring som en guldsmed hjälpt mig att gjuta ihop, de var tidigare farmor och farfars vigselringar! Ska bli kul att se resultatet!

Migrän..

Tycker lite synd om mig själv nu.. Hade glömt hur vidrigt de är att ha migrän, tror inte jag haft det sen innan jag blev gravid. Vill helst bara ligga i sängen i ett mörkt rum men Fredriks föräldrar är på g så bara gilla läget och alvedon är inte speciellt hjälpsamt heller.. MEN, går det över ska jag bannemig orka gå på fotboll ikväll. Vi får se hur dagen blir.
 
I fredags och igår umgicks vi med Tommy och Malin, hur mysigt som helst. De gifter sig i höst så vi åkte runt i olika centrum och letade efter lite bröllopsprylar, det blev en heldag igår i värmen, va slut som artist när vi kom hem. Det är mycket att planera.. Men de fick vi lärdom av när vi hjälpe Lisa och Mr ¤%#/"& förra året.. På tal om det så hade Lisa sin skilsmässo-fest i måndags! Du är som sagt fri nu vännen!!! :)
Angående efterrätten jag gjorde så blev den SUPER. Tog inga bilder men jag ska absolut göra om den, det var egen glass med vit choklad och hallon i! Tack familjen Isgren för receptet!! :)
 
 

Vilken match!

Ojoj, vilket drag det var igår! Endast 10600 på läktarn men det lät som 25000. Varför sjungs det inte alltid så mycket på norra? AIK spelade sin bästa fotboll sen 2009 och vann med 3-0 mot ett riktigt bra polskt lag. Polackerna verkade spela på 0-0 och kontringar, men när returen ska spelas nästa vecka känns de som att de kan lägga i en växel till, minst.. Så det är långt kvar till nästa omgång! Men heja! :)
 
 

Nu så!

Nu blev instagram lite roligare när man kunde göra såhär!
 
Vi är lite sega i starten idag... Snart blir det frukost, sedan bär det av till ica/coop för storhandling. Ikväll beger jag mig till Råsunda för att se hur AIK lirar mot nåt polskt gäng i Europa League. Imorn ska vi vara husvakter hos mamma och pappa och bjuda över lite vänner på middag! Ska försöka mig på en supergod efterrätt vi blev bjudna på när vi var i Skåne hos en arbetskamrat! Nyttig? Åhh nej! God? Åhh JA! Mer än så säger jag inte! :)
 
 

Instagram

Nu försöker jag förstå det roliga med instagram.. Visst blir det liiite roligare med bilderna men allt detta ståhej? Kanske inte hittat alla knep än men här är några jag gjorde om igår, det går fort iallafall för massa pysslande har jag inte tålamod med! Har det fyndiga namnet beatriceskyttberg om ni vill se mina häpnandsväckande bilder i fortsättningen.. :p
 
  
 
Idag ska vi fira ELLIE som blir 1 år! Herregud, vart tog tiden vägen??? Grattis stumpan!! :)
 
 
 
RSS 2.0