I´m so happy!

Titta vad som låg på mitt skrivbord imorse när jag kom till jobbet! En kollega som tidigare gjort egna smycken gav det till mig, fantastiskt fint! Blev så himla glad!! :) Tack snälla Cissi!!

Vill bebisshoppa

Känner mig som ett barn på julafton! Vi va på Barnens Hus idag och kollade in lite olika babyskydd/bilbarnsstolar, sen kunde jag inte undvika att spana in babykläderna, sängkläderna och mysfiltar mm mm. NÄR får jag börja handla? Sen vill jag snart börja bädda i liggdelen till barnvagnen och sedan hämta spjälsängen och även bädda där.. Åhh, kom igen tiden, kom igen!!!

Men, den som väntar på nåt gott! :)

Kaggen



Vecka 27 befinner jag mig i nu!

:)

Precis kommit på att det är en underbar tid att vara gravid i, man är både BLEK och FET. Fantastiskt!!
:)

1 månad kvar!

Till självaste julafton! :) Så alla nära och kära, tänk på vad ni önskar er och snickra ihop en önskelista, för nästa fredag är jag ledig och då tänkte jag gå ut och julhandla!

Sjuka arbetskamrater man har! :)

20111124517 (MMS)

Sjuka arbetskamrater man har! :) Antar att jag får bjuda på den?

Sjuklingen Bea har tråkigt!

Varning för skummisarna med polkasmak, de smakade apa! Usch!

Börjar känna mig som en människa efter snart 3 dagar hemma från jobbet, mest vart orolig för rumpetrollet i magen att hon ska få i sig tillräckligt med näring. Men hon sparkar för fullt så hon verkar ha det bra! Igår var hon dock ovanligt lugn, men så fort Fredrik kom hem började hon kicka som tusan, verkade som att hon kände igen hans röst, ett litet roligt tecken! :)

Om ca 3 månader är du hos oss vår skatt!! Vi längtar! :)

Håller tummarna för att jag ska kunna äta ...

20111122516 (MMS)

Håller tummarna för att jag ska kunna äta dom här! :)

Vill ha...

Låt mig presentera:

Vårt nya vrålåk!

 

I vår blir det premiär för vår nya kärra! :) Vi fick tom 30% på vagnen, de rensade lagret inför 2012-års modellerna och 30% på en barnvagn är grymt mycket kan jag meddela till er som inte är insatta! Helsvart blev det och vi längtar mer och mer efter innehållet till den som ligger och sparkar för fullt i magen! :) "Bara" 3 ½ månad kvar! Jösses!! :)

Har bakat bullar på pensionat Skyttbergs! ...

20111112513 (MMS)

Har bakat bullar på pensionat Skyttbergs! Ikväll väntar ryggläge i soffan och imorgon blir det barnvagnsköp och efter det brunch med Theres,mysmys!! :)

Underbar kollega man har!! :)

20111109511 (MMS)

Underbar kollega man har!! :) Tack snälla Maria, du gjorde min dag!!!

Hej vecka 25



:)

Fick ett sug på jobbet så,ja.. Varför inte...

20111103510 (MMS)

Fick ett sug på jobbet så,ja.. Varför inte! :)

Mohahaha!



Bra start på morgonen med lite humor! :)

Fredrik har bytt ut biltidningarna mot bar...

20111101506 (MMS)

Fredrik har bytt ut biltidningarna mot barnvagnstidningar! :) Han blev alldeles till sig när han läste om att det ingår en servicebok och att man kommer lämna in den på service för bla smörjning av däcken i framtiden! Gull! :)

Vilde / Vilda

Vi väntar en liten vilding tror vi minsann! Igårkväll var det full fart i magen, när jag låg ner såg man tom hur magen rörde sig utåt när det kom en spark! Redan i v 23, de hade jag inte väntat mig! :) Fantastiskt!

Idag va vi på mvc och lyssnade på hjärtljuden och de lät så bra så! Även magformen va i normalkurva! Phu, några stressmoment mindre! :)

RSS 2.0