Vintertid

 
Måste ju vara ett hån mot oss småbarnsföräldrar? Igår morse vaknade Hilda 05:20, men idag redan 4:35.. De va ju inte riktigt så att hon ville somna om direkt.. Jaja, vad är en bal på slottet? I övrigt har helgen vart bra, ensamtid med Hilda i lördags då Fredrik va på 30-års partaj och kom hem lagom trasig igår eftermiddags!
 
AIK vann me 6-0 (!) mot BP i lördags, Göteborg och Helsingborg förlorade sina matcher nu så hamnar AIK på en 2:a plats! Helt galet bra efter denna turbulenta säsong me arenaflytt, Turinas tragiska bortgång, Tjerna la skorna på hyllan osv osv... Nu på söndag hoppas jag folk tar sig till Friends och hyllar laget och de blir lite stämning på jippoarenan..
 
 
 AIK har för övrigt gjort 2 mål i den sk "Turina-minuten", i lördags blev de tom i den 27:e sekunden i den minuten.. och igår den 27/10 gick Turina upp i topp i målvaktsligan.. Scary. För er som inte är insatta hade Turina nr 27.
 
 

Vabberi vabbera

 
Då har den sk vab-hösten dragit igång. Jag som vart så kaxig över att Hilda inte blivit sjuk än.. Men tji fick jag. Förra veckan va vi först hemma för feber, på fredagen när hon var tillbaka på dagis ringde de vid 13-tiden och sa att hon var otröstlig och tog sig för örat hela tiden. De fick bli ett besök hos vc där de kunde konstatera öroninflammation. I måndags var det dags för återbesök, jag trodde allt va bra eftersom hon varit sig själv och pigg och glad under helgen, men nejdå.. Inflammationen hade spridit sig till andra örat. 5 dagars pencillinkur så det blir inget dagis för henne alls denna vecka. Jag var hemma i 2 dagar, idag ställer hennes underbara mormor och morfar upp, och på torsdag och fredag är det Fredriks tur att vara hemma med henne! Känns som att det är försäkringskassan som kommer ge mig min lön denna måndad, för nästa vecka är dagis stängt i 2 dagar och då ska jag va hemma IGEN.
 
 
 
Glad prick när alvedon och pencillinet verkar! :)
 
RSS 2.0