Vilken vecka!

Nu är vi hemma igen, men så BRA vi har haft det! Vi hade strålande sol och 25-30 grader under hela veckan! Danmark uteblev pga hettan, de vi orkade var sola, bada och äta gott! Jag klagar inte! :)
 
 
    

Skåne, här kommer vi!

Imorn dundrar vi ner till Skåne och Höllviken tillsammans med Viktor, Ninni och Ellie. Lisa kommer med barnen från Öland så sammanlagt kommer vi vara 9 personer på 60kvm! Däribland 2 små barn! Tror det kan bli hyfsat spännande! :)
 
Kommer nog inte ha med datorn så de kommer bli tråkiga mms-blogg inlägg, så ni vet!
 
Ha de fint! :)
 

1 år sen

DÅ fick vi reda på att jag hade ett litet liv i magen. Hade haft ömmande tuttar i någon vecka så jag gjorde ett test på morgonen och tadaaaa, det var ett plus! Kom ihåg att jag på kvällen satt och tittade på Vickans födelsedagsfirande på TV och var full av förväntan på att gå till barnmorskan ca 1 månad senare. Levde barnet? Var det ett friskt barn? NÄR skulle jag bli mamma? Vad jag fått höra via telefon var iallafall att det inte kan bli ett plus om jag inte var gravid, däremot kan det bli ett minus trots att man var gravid. Så gravid var jag, men hur pass långt gången jag var hade jag ingen aning om.. SÅ många frågor men inga svar, det var en lång månad vi hade framför oss!
 
Snart är det dags för Vickans födelsedagsfirande på TV och här är jag nu, 1 år senare med min lilla Hilda i sängen brevid!
 
<3 Min sötnos, mitt hjärta, mitt allt! <3
 
 
Hilda-glass var ett måste när vi idag var på American Car Show, Hilda passade utmärkt in med sin "rockabilly"frilla bland alla coola bilar! :)

Sommar, sommar, sommar...

Många har åsikter om att sommarvädret är lite sisådär. Jag tycker att det är perfekt, inte jättehett och inte kallt! Hilda får inte värmeslag men ändå kan man sitta i solen utan att våndas! Me like! :)
 
Nu i veckan har vi träffat Fredriks barndomskompis med familj från Skellefteå, vi var på allsång på Skansen där Frida klädde ut sig till självaste Loreen, många kom fram till henne och ville ta en bild! Dagen efter fyllde Johan år och då var vi hos Viktor och Ninni och Lisa med hennes barn kom över på grillat. Det blev en heldag som var lovely! Så mycke härliga skratt!! :)
 
     
 
Vi är kvar i Norrtälje och imorn ska de va nåt jippo på stan så vi åker troligtvis hem till Solna på kvällen eller på söndag! Vi får se!

:)

Glad i AIK-kläder
 
Bilder från en toppendag på Gröna Lund med brorsan och hans Elin 
 
Däckad efteråt
 
Söt i IFK kläder
 
 
 
 
 
 

Ålandstrip

     
  
 
Första veckan tillsammans har vi bla varit på Åland! Vi hade sällskap av Viktor, Ninni och Ellie. Det var kalasväder och Hilda var på humör! Däremot på kvällen var hon inte sig själv, gallskrek och inget dög.. Lillskruttan hade blivit förstoppad visade det sig, så efter vi pratat med sjukvårdsupplysningen och barnmorskan dagen efter fick vi tips om nåt laxeringsmedel. De gjorde susen, hon sket som en gris rent ut sagt. Så nu tar vi det lite lugnt med gröt och håller oss till smakpuréer som inte är lika "farligt" för magen! :)
Annars i veckan har vi haft besök av Theres, AIK har haft match, de skulle spelat fotboll men själva spelet uteblev.. Nog sagt! Sen har vi vart ute på landet, jag har träffat några från mammagruppen på en låååångpromenad och imorn blir det dejt med några gamla gymnasiekompisar! :)

Premiärsmakisdags!

Hilda är ju 4 månader nästa vecka och då får de små bebisarna börja smaka lite gröt, fruktmos och puréer osv, men vi fuskade lite och hon har redan fått smaka på banan, gröt och katrinplommonpuré! Igår provade vi mosad banan, resultatet blev märkliga miner men när jag squeezat ut bröstmjölk i det så dög det. Däremot gröten hon fick smaka på idag va toppen! Sen fick hon lite puré till efterrätt, ska tydligen underlätta så hon slipper magknip. Vi får väl se hur hon reagerar på det hela!
 
 
 
Imorn kommer Theres över på middag! Tjohooo! Sen är det ÄNTLIGEN dags för allsvenskan igen, kanske inte blir så kul omstart att möta malmö, men men! Bra start på veckan! Yeey!! :)
 
RSS 2.0