Jahaaa..

Torsdagskväll och här sitter jag och försöker få ihop några rader! Vädret är ju nåt man brukar ta upp när man inte har mycke annat att prata om! Det är absolut trevligt med sol och värme men jises, måste de va såhär varmt och kladdigt?! Fläkten går på högvarv hemma, men det hjälper inte så nätterna består knappast av djup sömn! När jag kommer hem från jobbet insomnar jag i soffan kväll efter kväll, känner mig som ett såll som inte orkar nånting! Pust! Sorry ska inte klaga, för wips så är hösten här! Har ca 1 månad kvar att jobba, känns tungt nu men kommer kännas mer än galant när det väl blir min tur. Kör väl den gamla dyngan - den som spar han har!

Minisemester kanske det dock blir nästa helg förresten, roadtrip ner till baksidan isåfall! Gå på Liseberg och eventuellt på fotboll, bara få lite miljöombyte!

Ska försöka roa min man här hemma nu, tragiskt nog kollar han på kärringfotboll och så lågt tänker då jag inte sjunka!

Trevlig kväll gott folk! :)

Lunch

Idag vart de lunch ute i den gassande solen! Nice niiiice! :)

Pirates

Ikväll blir det äntligen dax att se Pirates 4! Har inte hört så mycke positivt om den men den måste ju ändå ses! :)

Glad midsommar!

Det var en fantastiskt rolig och trevlig kväll vi hade i Norrtälje igår hemma hos Tommy och Malin med gemensamma vänner! God mat, god dryck och god tårta åt och drack vi! :) Dagen och kvällen bestod även av många glada skratt och överseriöst kubbspelande där vissa saker ska tas upp hos diciplinsnämnden medans andra händelser är anmälda till "Kubbförbundet". Ni hör ju nivån! :)



Idag åkte vi ut till Marholmen, en välbehövlig långpromenad stod på schemat, som belöning efter det blev det kakbufé, lovely!



Nu blir det filmmys resten av kvällen!

26 år..

Jaha, då var man ett år rynkigare och ett år närmare "tjugotio". Men vad gör det när jag fick den här imorse?? :)



En signerad matchtröja!!! Så lycklig! :)

TACK älskling!!

Kärlek

Vilket fantastiskt bröllop det var och vilket vackert brudpar! Det bara strålade om dom!
Jag och Fredrik var kassa på att fota men här är några bilder på herr och fru Lundberg! :)



Så fina ihop!! <3

Såhär såg jag ut..


Fredrik tog upp kattbebisarna som har öppnat ögonen!


Friday

Det var den veckan det! Hyfsad lugn och städad vecka, förutom gårdagen då det var grillfest me jobbet! Träffade lite folk jag lärde känna i Riva, så de blev en liten reunion! :) Skönt med fredag nu iallafall, har inte många timmars sömn inkasserade men jobbar bara till 13 idag sen drar jag ut till Norrtälje för att hjälpa till i festlokalen inför morgondagen! :)



Imorn gifter sig dessa tu
och blir MAN och FRU :)

Haha

Roligaste bilden på länge :)

Yey

Precis kommit hem från en underbar 30-års fest på Norra Stå! Tack AIK för att ni förgyllde festen med 3 nya friska poäng!

Grattis Black Army! :)

Picknickmys på Almungebeachen


Ojojooooj

Jag dog precis lite när jag såg dom här, 5 dagar gamla! Sötaste!! :)

:)

Igår var det grillmys hemma på mamma och pappas balkong med brorsan och hans tjej! En dunk rosé fattigare igen! Hjälp så lättdrucket de är!

Härlig morgon

Var lite tidig imorse till jobbet så gick ner till bryggan och satt och slöade några minuter! Niiiice! :)

Vilken dag!

Härlig rivstart på arbetsveckan! Det började imorse, Fredrik började 7:45 så klockan 7:15 satte vi oss i bilen, vilket bör innebära god marginal att hinna till jobbet när jag började 8:30. Men icke! Vi fastnade i Södra länken på väg upp till Gullmars och där de stod det verkligen still! Men 8:32 kom jag inspringades till jobbet! Phu!

Sen dagen då? Hysteriska köer på jobbet, så full rulle men dagen bara rusar fram! 

Men dagens höjdpunkt - Lisa och Lumpans katt Barbro har fått sina kattbebisar idag! Så mysigt! :) Våra små gudbarn, hela 5 stycken pluppade ut! Hoppas nu alla sötnötar överlever, och om vi får vår vilja igenom ska en få namnet Kenny Pavey och en annan ska heta Glenn!



Utvilad? Jo tjena

Skulle ha 5 dagars lugn och ro, men så blev icke fallet! I onsdags direkt efter jobbet blev det aw me Malin på Snaps, mycket trevligt! Slutade med att Fredrik kom in och hämtade mig mycket senare än planerat! Torsdagen blev lugn men på fredag var det dags igen! Jag och Millan bosatte oss på en filt på Smedis med en dunk rosé, efter en dag i solen blev det Grönan besök, vad som egentligen hände där är det ingen av oss som minns, men kul hade vi! :) Landade hemma runt halv 3.. På lördagen bar det av till Almunge, mysmysmys! Älskar verkligen deras hus och tomt, man blir alldeles lugn och njuter av underbart sällskap! Trevlig grillkväll blev det där! På söndag när vi kom hem på eftermiddagen/kvällen gick vi hurtbullar ut på en långpromenad i det underbara vädret! Precis när vi kommer in ringer en gammal killkompis jag träffade på Grönan och han frågade om jag ville göra de sällskap i Kungsan och de där Smak av Stockholm! Tror ni jag var sen att tacka nej? Nope, kom hem efter kl 2 den natten.. Idag däremot! Då blev det gräsmattehäng och balkonghäng, senare ikväll blir det middag på kolgrillen me min lillebror och hans flickvän, ska bli trevligt!

 

Imorn är det tillbaka till verkligheten, vad jag inte längtar...

Lalala

Efter gårdagens bravader rivstartade jag me ett donkenbesök till! När vi kom till Almunge blev vi välkomnade med varsin drink och efter det cider, så på´t igen bara! :) Kan dock erkänna att jag fått en rejäl resorbdrink också!

 

Karatefylla...

Frågan är vad som egentligen hände mellan 21:04 och 23:02?? Markant skillnad..

:)

En dunk rosé lyckades jag och Millan få i oss under gårdagen, den öppnades på Smedis och några timmar senare var den tömd! Ojoj så gott det var! :) Premiärdopp blev det också, vattnet är inte uppvärmt kan jag meddela! På kvällen blev det sen Gröna Lund, vi skulle kollat på Petter och September, såg inte 1 minut. Hörde eventuellt nån antydan att Petter sjöng men mer än så blev det inte! Sjukt mycke folk var det! Men kvällen var mycket trevlig, den avslutades på donken där jag upptäckte att de hade chilibea! Gott!!

Mår som jag förtjänar idag.. Men, bara ta nya tag! Snart ska vi bege oss till Almunge!


RSS 2.0