Lika?


Hilda till vänster 2 veckor gammal och mamma Bea till höger 4 veckor gammal! :)

Trulsis :)

Snart är Hilda redan 3 veckor! Vad hände?? Vi märker redan att hon är mer med, jag trodde inte de skulle gå såhär fort.. I början hade vi henne mellan oss i sängen men de senaste nätterna sover hon gott i sin egen säng! :)



I veckan blir det besök hos bvc, min syster kommer över med hennes familj och i helgen står kalas på schemat, 3:e helgen i rad! Många som fyller år i mars, tur att Hilda passade på att komma ut då också! :)

KÄRLEK!!!



<3 <3 <3

Premiärbadar!

20120322_175657 (MMS)

Premiärbadar på 2-veckorsdagen! Så tokigt var de nog inte! :)

:)

Då har vi vart hemma i en vecka och vi bara njuter av vår lilla sötnos! Full fart med besök eller att vi själva åkt iväg! Hilda, hon sover, äter och skiter just nu men även det har ju sin charm! Jag tycker hon är riktigt snäll än så länge, *peppar peppar*, hon sover bra och vaknar ca var 3:e timme för att få påfyllning av mat! I veckan ska vi få hembesök från bvc annars så ska vi mysa och njuta bara och på fredag kommer Viktor och Ninni över så vi hoppas på fint väder så vi kan ta en långpromenad med våra sötnosar då! :)




Lite bilder till er nyfikna! :)

Vårt hjärta!



Åhhh!!

Titta vilka snälla kollegor man har! Kom med bud idag!



TACK!! :)

Hejdå magen!

20120313_104339 (MMS)

Vår goding! <3

Kom till världen kl 02:24 den 8:e mars!!! :) Här är lillskruttan bara någon timme gammal!

90 + tillägg

De här med att gå över tiden är inte det absolut roligaste jag vart med om. Man väntar dagligen på att antingen få någon form av förvärk eller sammandragning men nej nej! Nada! Så under nästa vecka blir jag iallafall igångsatt, så jag ser ju ett mål i det hela nu!

Det var 5 personer som jag vet skulle föda ungefär samtidigt som jag, alla 5 har fått barn och sist blev jag..

Men ja ä int bitter!

:)

Vasaloppsstarten o frukost i sängen! :)

20120304_075944 (MMS)

Vasaloppsstarten o frukost i sängen! :)

Lite ballt :)

Igår hittade Fredrik en artikel i tidningen Goal där de rankade de 15 bästa Champions League-finalerna. Här följer ett litet trevligt bildspel: (tryck på bilderna för att få dom större)



Jorå, DEN fotbollen har vi hemma hos oss! :) Även beviset finns från domaren Anders Frisk som dömde matchen!

Igår pysslade vi med vår lilla bebishörna i sovrummet, kanske inte ser kanon ut på bild men i verkligheten är det verkligen sött!! Kom ut nu lilla pyret, vi längtar efter dig!

RSS 2.0