Vår

Ja, nu vågar jag ropa hej! Vilket härligt väder det vart i 2 dagar, strålande sol som dessutom värmer! Love it! Igår hängde vi med Lina och hennes son Algot samt Lisa och hennes son Gustaf och barnen åkte pulka nere vid vattnet en stund innan vi gick in för att ge de mellis och låta de leka av sig lite! Idag har det blivit 2 promenader för oss, de gäller att passa på!
 
Imorn får vi se om vi går på AIK-träningen för på söndag ska hela familjen på fotboll så måste spana hur dom ser ut! :) AIK-Halmstad i svenska cupen är det som gäller! :)
 
 

Vad som komma skall

 
Satt och funderade lite på vad som kommer hända nu i vår, de är en blandad kompott! Jag ska börja jobba igen och det är bara 1 ½ månad kvar dit, vilket är jättesnart!! Sen ska vi ska flytta in i radhus, jag kommer ha en rabatt (!) där jag förväntas kunna så blommor och växter, läs detta som ett rop på hjälp! Men det som händer närmast är att fotbollen drar igång! Svenska cupen börjar om ca 3 veckor om jag inte räknat fel, finally!!! De matcherna kommer inte spelas på nya arenan utan de går på Skytteholm, och de är ju tradition att stå där och frysa tårna av sig så jag är redo! Sen är det allsvensk premiär på nya arenan 7/4 först men innan dess tror jag det var nån match mot nåt finskt gäng på Friends, och den tänkte jag släpa me min bror på för han drar ju till Bali sen och missar matchen den 7/4.
 
Vår lilla skruttunge blir 1 år snart, svårt att förstå! Igår var Fredrik ledig och vi åkte och införskaffade några presenter till henne, bla hennes första sneakers! 
 
 
Kommande vecka ska vi vara hamstervakt åt min syster och hennes familj som ska åka upp till Åre under sportlovet. Vad jag förstått kräver det ingen större kunskap om djur utan den skulle få ny sand nångång under veckan och ny bomull i sitt hus.. Får se om Hilda är intresserad och hajar läget med ett djur i huset!
 
Till min stora förjusning fortsätter VM i skidor idag. Alpint och skidskytte är ju roligare än de som komma skall men är glad att ha något vettigt att kolla på istället för alla repriser som går under dagtid!
 
Ha en fin dag allihopa!

Happy happy happy

 
Nu är huset vååårt!! Ikväll skrev vi kontrakten! Tjohooo!! Känns toppen! :)
 
Idag har det vart en fullspäckad dag! Vi började med en morgonpromenad med en mamma och hennes son, sen åt vi lunch tillsammans och barnen lekte lite. Sedan vidare till biblioteket för att testa deras sångstund. Hilda härjade gärnet, jag var helt svettig. Hon var såklart de enda barnet som inte ville sitta i mammas famn, hon kröp fram till damen med gittaren och satte sig där och klappade händerna.. Tokunge! Sedan efter de var Hilda dödstrött så hon tog en liten powernap i bilen när vi åkte till Hässelby, trodde hon skulle fortsätta sova när vi kom dit efter välling, men icke... Sen när mamma, pappa och Fredrik kom så åkte jag och Fredrik och signade kontraktet. Nuvarande husägarna var riktigt trevliga och de var glada över att det var en barnfamilj som ska flytta in, vi kommer tydligen få toppengrannar också som har barn! Mysmys!!! :)
 
 
 
Bustrollen :)

Spänningen stiger

Idag börjar budgivningen på ett radhus (!) vi är intresserade av. Efter många (läs: väldigt många) plus- och minusdiskussioner med radhus kontra 3:a/4:a så har vi kommit fram till att ett radhus är det bättre alternativet. Man får ett radhus i Hässelby för samma pengar som en 3:a i Solna, och i ett radhus kan vi bo så mycket längre.
Vi hade spanat på ett radhus på Hemnet under 1 veckas tid, va på visningen både i söndags och igårkväll, då tog vi även med våra föräldrar för att höra någon annans åsikt. De gav det mer än godkänt. Så nu väntar vi bara på att mäklarn ska höra av sig med bla besiktningsprotokollet och sedan höra vad de andra på visningen har/om de gjort anspråk eller ej. Är vi de enda som vill ha det? Ska vi lägga skambud? Eller direkt lägga acceptpriset för att eventuellt skrämma bort andra? Avvakta och låta några andra ta första steget? Gaaahh!!
 
Fortsättning följer iallafall! :)
 
Dags att återgå till husmor-görat - tvätta, städa, diska, plocka undan och laga lite mat!
 
'
Min älskade gosunge!

Hej hopp

 
Nu är vi på hemmaplan igen efter vår weekend i Björnrike. Det var underbart att få åka skidor igen, vi hade nytt fräscht boende, bra backar, inga som helst liftköer så vi är mer än nöjda! :) Hilda fick hänga med mormor och morfar och de roade sig med lite pulkaåkande bl.a. Här hemma sålde vi vår lägenhet under tiden, vi hade skrivit en fullmakt till min bror så han löste det åt oss. Effektivt! Inflyttning blir senast den 26/4 men killen var väldigt flexibel och kan i stort sett flytta in imorgon om vi hittar nytt boende. Så de är vad våra söndagar kommer handla om kommande helger, hitta ett nytt hem! Roligt men samtidigt lite läskigt, vart kommer vi hamna?! 
 
 Hilda hon går och går!! 10,5 månads lugn och ro blev det! Duktig tjej! :) Hon reser sig mot möbler och sen släpper hon och knatar iväg själv.. Än sålänge är hon duktig och sätter sig ner men vurporna och blåmärkena kommer väl med tiden!
 
 
Dumrenar som vägrar flytta på sig när man kommer åkandes..
 
Nu är det dags att få i sig lite lunch innan dagens 4 visningar vi ska gå på!
 

I Björnrike

Då va vi här! Skönt att komma bort från allt som har me storstan att göra samt bara glida runt i skidkläder och swicha ner för backen! Inte åkt på ca 2 år så är lite mör i fötter och ben.. Men mjukade upp lederna och musklerna i bastun nyss! Hilda stortrivs att åka pulka och leka med mormor och morfar under dagarna så henne verkar de inte gå nån nöd på heller! :)


Bläää

Jahapp.. Då var det min tur att få.magsjukan! Natten var allt annat än rolig och nu under dagen dricker jag blåbärssoppa och vätskeersättning! Partaj!

Fredrik hänger med Hilda idag så jag får vila! Imorn väntar städning inför visningen och på söndag åker vi upp till fjällen! Är tanken iallafall så önska oss lycka till! :)

Kasst inlägg men de blir såhär när man bloggar från mobilen!

Trevlig helg!





RSS 2.0