Kräftprovningskväll! Mumma :)

img_4204 (MMS)

Kräftprovningskväll! Mumma :)

1 timme senare..

Matchen spelades ca 10 min, Malmö ledde med 1-0 och då börjar det kastas smällare från Djurgårdens läktarsektion. Efter matchen blivit avbruten misshandlar djurgårdarna varandra och sedan pekar de ut en kille i Malmö-tröja som ska ha kastat skotten ovanför deras klack. Men VARFÖR skulle han göra de när hans lag leder? Klart som fan de är en utklädd "supporter" som försöker se att hans lag kan tjäna på sånt här om han klär ut sig i felaktig matchtröja, det var väl bara en tidsfråga innan någon sådan idiot skulle dyka upp?

Så trist att matchen inte spelades färdigt, tror Malmö hade lyckats trycka dit Djurgården me mer mål. Lyckat 30-års jubileum för de supportrar som åkt 70 mil. Mohaha! Trevlig resa hem!! :D

Vilken dag..

Härligt me lördag, vilket brukar innebära sovmorgon. Men vaknade strax efter 8 och kände mig utvilad, så bara gilla läget. Efter lite scones till frukost bar det av mot Västerås för att vi skulle få se nåt annat än Stockholms alla köpcentrum. Men så dött och öken det var där, inga roliga affärer och inte en människa ute.. Stora minuspoäng till Västerås från min sida. På vägen hem tänkte Fredrik till, att vi skulle åka förbi godisaffären i Hummelsta med över 500 olika sorters godis, skitbra tänkte jag! När vi väl kom dit kände jag mig lika lycklig som ett barn på julafton, men det blev kortvarit. Godisbutiken var nerlagd. Jahapp. Då bar det hem mot Solna igen! Tomhänta! Här hemma har solen kikat fram och luften i lägenheten är elika med noll. Efter Iff Iff - Skansen på TV får vi se om vi tar en promenad eller nåt ute.. Oklara planer!

En jobbdag kvar väntar, sen SEMESTER!!! Men satan så motiverad jag är, kommer verkligen ge mitt allt på måndag....... eller inte!

Byee.. :)

Sötnöt!



Titta så stora kattungarna har blivit, här är jag och Kenny! :D

Boooring..

Oj vad tråkig jag känner mig! Sprudlar inte av energi direkt så därav torka här. Hela 1½ vecka kvar till semestern vilket tyvärr känns som en evighet! Ingen ork eller motivation till jobbet alls för tillfället, vill bara fly fältet!

I helgen blir det grillpartaj i Almunge iallafall, skönt att herr och fru Lundberg ställer upp med roligheter, det tackar vi för! :D

Måndagsmys! Megastor muffins! Precis vad s...

img_6627 (MMS)

Måndagsmys! Megastor muffins! Precis vad sötsugna jag behöver! :)

Kenny Pavey förlänger!!

Härligt!! :)



Detta enligt säkra källor - Aftonbladet! Bäst för dom att de har rätt!

4-0

DET hade vart superkul att få se de live, men icke! AIK fick en straff (!), en AIK-spelare gör ett äkta hattrick och sen gör han dessutom 4:e målet själv! Plus att det var ett jäkla drag på läktarn med bla en massa hyllningslåtar till Pavey, ALLT detta missade jag! Det är väl det som kallas timing?



Invalido-Bea! Så här snygg fot har jag! Su...

20110711470 (MMS)

Invalido-Bea! Så här snygg vänsterfot har jag! Suttit på akuten + röntgen hela dagen för att läkaren skulle komma fram till att jag har en förslitningsskada på "mjukvaran" i foten! Vila och ha foten högt blev domen! Hejdå Råsunda! Jag och min invalido-lillebror, som bröt hälen för några veckor sedan, missar båda AIK-Halmstad ikväll, vi får äran att sitta hemma och se en hemmamatch på tv istället! Illa och katastrof! :(

Efter en fyra timmars lång brunch tillsamm...

img_0924 (MMS)

Efter en fyra timmars lång brunch tillsammans med Theres är jag för 3:e gången detta år på nya/gamla/fast nyare/whatever Ullevi för att kolla på fotboll! Hoppas på att packet från slöddertälje får ordentligt me pisk så de kan åka tillbaka till avgrunden där de kommer ifrån! Vill inte ha dom i fotbollens finrum här i Sverige!

Nattmacka står på tur! Efter en heldag på ...

20110710469 (MMS)

Nattmacka står på tur! Efter en heldag på baksidan som slutade med äventyr på stan me gamla bekantskaper,både från Gbg och Norrtälje, så är vi åter på hotellrummet efter x antal öl! Mycket trevligt! :) Kommer sova som en stock efter jag fått i mig denna! Natti natti!

Hade lagt till 5 bilder men endast en kom ...

img_1119 (MMS)

Hade lagt till 5 bilder men endast en kom med.. Här är bildbeviset på vinsterna iallafall! :) Resten lägger jag in hemifrån senare! Bye bye!

Då ska vi se hur de här inlägget blir! Snä...

img_0988 (MMS)

Då ska vi se hur de här inlägget blir! Snälla ha förståelse om de blev kaos,kan rätta till de på måndag först då jag har en dator! Vädret är guld här,paddan har vi åkt o Liseberg har vi besökt! Sista 10:an vi hade kvar vann Fredrik stjärnvinst såklart! Jag vann 2 miniplopp!,alltid nåt! ;) Efter 1 mils gående väntar nu powernap på hotellrummet! :)

Gbg nästa!

Imorn bär det av, taxin hämtar oss 05:45, hääärligt med sovmorgon känner jag! Men skoj ska det bli! Hoppas vädret vill vara på vår sida också! Ska försöka blogga från mobilen nu när jag kan såna nymodigheter också! :)

Ciaooo!

Testing testing!

dsc00256 (MMS)

Premiärbloggar från mobilen nu, skulle se hur de funkade! Sådär får man väl säga! :) Bilden är tagen från derbyt, Fredrik lyckades fota tv´n i rätt ögonblick skulle man kunna säga! Lite småcool blev den!

Vill klaga

Jag blir så less på Stockholm just nu! De bygger om halva stan, man kommer knappt till eller från jobbet, varken via tunnelbanan eller via bil, på ett eller annat sätt bygger de om så man får ta härliga omvägar som kräver mer tid och ork! Morr, men jag betalar gärna 700 spänn för det hela till SL, inga problem! Framförallt nu när de börjat köra med sommartrafik så tågen kommer ännu glesare plus att de är korta tåg så man får stå ännu närmare varandra! Lite halvt frustrerande skulle man kunna säga! Svin! På hemvägen är det som värst, då är hela ledighetskommitén på språng, underbart me svettiga illaluktande armhålor i nyllet eller en kletig arm mot min........... Men om 1 månad flyr jag bort från stan, ner till bla Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Ystad och massa andra fina ställen i Skåne som jag inte kan namnen på nu, Skanör-Falsterbo kanske? Aja, bra blir det! Roadtrip here we come!

Så, nu tillbaka till vanliga happy-Bea! :)
Måndagen avklarad, 4 arbetsdagar kvar sen bär det av till Göteborg i helgen, flyget går tidigt på lördagmorgon och hem sent på söndagkväll, så 2 heldagar väntar! Om vädret tillåter ska vi på Liseberg på lördag och på söndag blir det först brunch med Theres och sedan fotboll, Göteborg-Syrianska.

Minisemester! :)

Hetta!

Vilken värme de är ute! Välbehövligt med "lite" glass? Svar ja! :)

Fredagsmys!

Fredagseftermiddag - du är så välkommen sååå!!

:)

RSS 2.0