Snö!

 
 
 
 
Yey! Så himla trevligt med lite snö, de blir så mycket ljusare och trevligare, de blir ju för tusan mörkt runt 15-tiden nu..Så jag är en av de få positivt inställda till snön! :)
 
Igår var jag och Hilda på besök hos Annelie och hennes lilla Adam! SÅ liten och SÅ söt! Gosunge!! Svårt att förstå att Hilda en gång varit så liten.. Mys mys!!
 
Fredrik är ledig idag och imorn och idag har vi vart och shoppat julklappar, jag är klar! Nu ska allt bara slås in.. Imorn på kvällen ska jag ut och äta med jobbet, ska bli trevligt! Tror det var en libanesisk restaurang vi skulle äta på, valt nån rätt med 16 olika smaka-på-rätter! Spännande! :)
 
 
Är hemma hos mamma och pappa i Hässelby och nu ska vi ut med Hilda som ska få känna på snön för första gången! :) Kanske gräva fram nån gammal pulka hon kan få åka i utför backen på tomten!
 
 
 
 

Reser sig upp

Jaha nu lyckas hon även med det här hur lätt som helst! Mycket som hänt med damen de senaste veckorna.. Ursäkta den dåliga kvaliten på inlägg men datorn är paj så får blogga från mobilen!



Jag var där!



En era är över! Grym kväll, grym stämning, grymt tifo men bittert resultat! På söndag blir det plundring av Råsunda, får se vad/om jag får nåt fynd med mig hem!

Godnatt!

Datorn är paj

Jag känner mig handikappad!! Vår dator strular och sammarbetar inte alls med oss.. Som tur är har jag utvalda bilder på Hilda sen hon kom på en usb-sticka annars hade jag aldrig förlåtit mig själv!! Fredrik ska försöka laga den annars tar vi den till en doktor! Himla typiskt nu när jag hade tänkt börja julhandla på nätet!
Tack snälla snälla Maria för de fina sockorna som kom på posten till Hilda idag! Du är för snäll! :)
Hilda har vart förkyld och lite febrig de senaste dagarna och under nätterna har jag och Fredrik jobbat i skift eftersom hon inte velat sova, men natten till idag var jag själv! Usch! Lillstumpan, hemskt när hon är sjuk.. Hon hostar och nyser och näsan den bara rinner! Håller tummarna för en bättre natt nu för imorn väntar tandhyginisten på bvc!

.

 
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/landslaget/article15778181.ab
 
Λ
I
I
 
Jag var som sagt inte på plats och jag såg endast delar av matchen i brist på annat på TV, men var de pappgubbar på läktarn? Man hörde den hese Hamrén stå skrika direktiv åt spelarna. Som artikeln ovanför säger, passion går inte att köpa! Som jag sagt så många gånger, de är inget drag på läktarna på landskamper och då tycker inte jag att de är värt att gå, Visst, nu finns det säkert vissa som tycker att de va grym stämning igår, de kanske bara har andra landskamper att jämföra med. Testa att gå på en allsvensk match där de finns en klack - AIK, Dif, Bajen.. ja välj själva! Där är de drag och de tillhör fotbollen, enligt mig! Men alla är vi olika! :) Sen har jag aldrig sagt att Zlatan är dålig, gillar inte han som person! Kul för dig att du gjorde 4 mål igår och säkert kommande "årets mål"..
 
Usch känner att jag blir mer och mer gnällig, de är inte jag, ska bättra mig. Skaffade twitter igår, jag hade inte mycket att göra, @beaskyttberg. Vet inte alls hur de fungerar eller hur pass aktiv jag kommer va där, kul att följa folk mer, de va min plan. De bästa va de som journalisten Laul skrev igår : "Men herregud, nu vill speakern att publiken ska öva på vågen i pausen: "Kom igen, engelsmännen också!" vrålar han. Vem agerar?  Nu varnade speakern för att publiken inte får göra pappersflygplan och kasta: "Det är jättemånga som fått dem i ögonen och gjort sig illa" " HUMOR! Om 1 vecka är det AIK-Napoli, förutsätter att de blir full satstning från både spelare och publik, nu ska vi säga farväl till vår borg...
 
Dags att ge både Hilda och mig själv frukost, sen vankas en långpromenad!!
 
:)

Gräsänka

 
Jahapp, då var Fredrik och svärfar på plats på nya arenan för att kolla på öppningsmatchen. Nej är inte avis, stannar meeer än hemma med Hilda, jag går när AIK spelar. Tog en promenad med bort till arenan för att se den upplyst, sen gick jag mot strömmen på väg tillbaka.. Snacka om att jag kände mig ivägen med vagn! Hilda sover gott och jag sitter i soffan och gör absolut ingenting!! De 3 senaste kvällarna har vi sett de 3 nyaste Johan Falk-filmerna, me like! Hett tips om ni behöver filmtips!
 
 

Goooodmorgon!

 
Igår satt vi och tittade på Zlatang.. nej, landslagsg.., nej förlåt FOTBOLLSgalan. Men så mycke Zlatan och landslaget de är, de räcker ju me att man spelar där så vinner man priserna. SVFF som bestämmer alla vinnare? Deras lilla gullegrisgala! Hoppas maten smaka, de va väl vi skattebetalare som pröjsade den.. Tycker de va i flera kategorier där andra borde vunnit istället för våra ädla landslagsspelare, inte bara AIK-spelare nu.. Största skämtet var nog årets målvakt.. Isaksson? Nej, bojkott blev det tillslut av oss, blev bara irriterad!
 
Nog om det! Hilda gör framsteg, hon har börjat resa sig mot saker. Va på bvc igår där barnmorskan frågade om hon bla gjorde det. Nej sa jag och de är något de ska börja intressera sig av vid 10 månader sa hon då. Kommer hem, och Hilda ställer sig upp.. Så nu är man livrädd att hon ska ramla bakåt, eller framåt, från stående.. Nu blir ju fallet lite högre! Tog lite bilder nu imorse..
 
 
 
 
Idag blir det dejt med några mammor, ska bli trevligt! Härligt väder är det också så ska se om jag hinner med en långprommis innan vi ska hem till henne!
 
 
 

Fars dag!

 
Världens bästa pappa! Jag och Hilda är glada att vi har dig!!
<3
 

Polarn

 
Även kallas Friends Arena. Den växer i mina ögon, tyckte ståplatsläktarn var liiite för liten dock, men vi får väl se hur de andra sektionerna runtomkring beter sig när de är match!
 
 
Jag, Fredrik, Hilda och brorsan besökte den idag när AIK hade öppet hus för oss säsongare!

8 månader

Idag var det 8 månader sen jag blev mamma, ÅTTA (!!!) månader! Jag verkligen älskar det och jag kan inte tänka mig hur mitt och Fredriks liv vart utan Hilda, hon betyder allt för oss! Lilla hjärtat!
<3
 
För 8 månader sedan var detta en klänning, idag en munktröja! Storlek 56 (!). Så tack Tommy och Malin, mest användbara plagget hittills!! :)
 
 
 

AIK

 
Vad ni alla icke fotbollsälskare inte gillar min rubrik, men ska fatta mig kort. Sista allsvenska matchen på Råsunda är över, AIK vann över Malmö med 2-0, Elfsborg tog guldet! De va ca 28000 på plats, i underkant tycker jag men så var det, stämningen va helt okej, den var bättre när vi endast va 10000 mot de polska laget Poznan tidigare i höstas, då var det GRYMT! Nåja, endast 2 matcher återstår, en nu på torsdag och den sista sista matchen den 22 november! Då kommer de tom finnas chans att ta med sig en souvenir från Råsunda, t.ex lite gräs, en del av målnätet eller en stol! Härligt!!! :)
 
 
 
Måste passa på att gratulera Annelie och Magnus som fått sin söta son Adam!
Stort stort grattis till er!! :)

TGIF

 
Thank god it´s friday helt enkelt! Fredrik jobbar dessutom bara till klockan 13 idag, party party! Vi åker direkt vidare till Norrtälje och hälsar på hans föräldrar, men åker sedan hem ikväll igen så vi har heeela lördag och söndag kvar! På söndag ska jag visserligen på den sista allsvenska matchen på Råsunda, NÅGONSIN! Som jag skrev tidigare i veckan har Malmö ett bra läge att tyvärr ta guld, det försämrades lite igår! AIK behöver vinna för att kunna ta 3:e platsen, kommer bli en spännande dag för oss fotbollsälskare!
 
 
Hilda är en morgonpigg filur, gör inte mig nånting, man får ut så mycket av dagarna om man går upp i tid! Så imorse rivstartade hon med ett bad, för att sedan glupska i sig frukosten, krypa runt och nu har hon däckat i sin säng, trots att grannen renoverar badrummet och allt borrande gör mig tokig. Skönt att hon inte bryr sig! Kolla in lårvecken på bilden, GOOOOS!!!
 
Ha en fin helg!

*** Korr ***

 
Okej, glöm vad jag sa.. Nu kryper hon! Fick tips om att man kunde lägga något framför henne som lockade lite och vips, hon va där på 2 sekunder. Så så svårt va de tydligen. Har ju provat de tidigare men då har de alltid legat leksaker runt omkring som hon nått och då struntat i att försöka ta den leksaken jag valt ut. La henne på köksgolvet när jag skulle tömma och fylla diskmaskinen nyss, hon va där direkt.. Så nu är det igång! De här med att kunna sätta sig upp själv från liggande verkar vara de roligaste som finns, hon gör det hela tiden och varje gång sitter hon och asgarvar åt det.. Tokunge!
 
 
 
RSS 2.0