Goooodmorgon!

 
Igår satt vi och tittade på Zlatang.. nej, landslagsg.., nej förlåt FOTBOLLSgalan. Men så mycke Zlatan och landslaget de är, de räcker ju me att man spelar där så vinner man priserna. SVFF som bestämmer alla vinnare? Deras lilla gullegrisgala! Hoppas maten smaka, de va väl vi skattebetalare som pröjsade den.. Tycker de va i flera kategorier där andra borde vunnit istället för våra ädla landslagsspelare, inte bara AIK-spelare nu.. Största skämtet var nog årets målvakt.. Isaksson? Nej, bojkott blev det tillslut av oss, blev bara irriterad!
 
Nog om det! Hilda gör framsteg, hon har börjat resa sig mot saker. Va på bvc igår där barnmorskan frågade om hon bla gjorde det. Nej sa jag och de är något de ska börja intressera sig av vid 10 månader sa hon då. Kommer hem, och Hilda ställer sig upp.. Så nu är man livrädd att hon ska ramla bakåt, eller framåt, från stående.. Nu blir ju fallet lite högre! Tog lite bilder nu imorse..
 
 
 
 
Idag blir det dejt med några mammor, ska bli trevligt! Härligt väder är det också så ska se om jag hinner med en långprommis innan vi ska hem till henne!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0