Fredag!!

Så härligt! Solen skiner, Hilda tog sovmorgon så jag hann med massor här hemma innan hon vaknade! Snart är det dags för frukost, sen en powerwalk i solen och resten av dagen blir det bus, lek och pusskalas med Hilda! Åh, just nu leker livet känner jag! :)
 
 
 
Nu har även jag duschat me Hilda! :) Den högra bilden består av mitt pysslande - klippa, klistra och skriva i hennes bok!

Bla bla bla

Hej och hå, här var det torka! Sorry för det, Hilda kräver mer och mer av mig och hon vill gärna bli sysselsatt hela sin vakna tid, skruttan!! :)
 
Annars händer det inte apmycket, Fredrik jobbar sin sista vecka sen har han hela 5 veckors semester! Ska bli mysigt! :)  Jag roar mig me städning, plockning och diskning när Hilda sover, men idag har jag och några från min mammagrupp vart ute och gått i nästan 4 timmar, himlans trevligt! Imorn ska jag och pappa besöka min 100-åriga farmor och på torsdag är det mammadejt på bvc, där de bla ska pratas om vilken MAT vi kan ge våra bebisar! Stor grej!! :)
 
Hildas nya sovstil, helst ska hela filten va över ansiktet.. Aningens ljuskänslig! :)

Midsommarhelg

Vi hade en fantastisk midsommar tillsammans med Viktor, Ninni och Ellie!
 
  
 
 Först var vi ute på landet, lapade sol, plockade blommor, gjorde kransar till våra små prinsessor och sedan efter vi ätit lunch åkte vi hem till Viktor & Ninni och bara myste!! :)
 
Idag har Hilda premiärduschat! Bada gillar hon och de här verkade inte heller så dumt! :)
 
 

Gammal blir äldre..

Jahapp, då var man 27 år! Imorse kom Fredrik med frukost på sängen, men det bästa var ljuset på tårtbiten! :-D Gull!!



(Om ni undrar varför min layout ser konstig ut så är ni inte ensamma.. den verkar go bananas eller nåt..)

Glad tjej

Trots att Hilda är lite snorig så är hon ändå glad!! :)
 
Skulle besökt jobbet idag men tog det säkra före det osäkra och stannade hemma. Känns dumt att utsätta henne för kanske ännu mer baciller, blir ju lätt mycket av den varan i kontorslandskap. Ikväll ska vi kanske till Norrtälje, Hilda ska få se sin första AIK-match isåfall.. Tragiskt nog blir det isåfall på Norrtälje IP! Men de är lite mer barnvänligt där än Råsunda! :)

Wohoo

NU har vi internet igen! Känns som att man befunnit sig i stenåldern under några veckor..

Redan midsommarveckan, vad hände? Har ingen riktig sommarkänsla än! Vad har det varit, 1 veckas sol och värme? Icke godkänt!  Fredrik jobbar denna och nästa vecka sen har vi hela 5 veckor tillsammans i sommar! Det enda vi har planerat är en mysvecka i Skåne med Viktor, Ninni, Ellie, Lisa, Alice och Olle! Då hoppas vi på kalasväder så man kan hänga på skånes fantastiska stränder. Även Köpenhamns Zoo ska få ett besök från oss! :)

Nu i veckan så står besök på jobbet på schemat, men då ska Hilda må bra! Tanken är att jag även ska hälsa på min syster och hennes barn, men samma sak gäller där, Hilda måste må bra då. På onsdagkväll ska vi eventuellt till Norrtälje och kolla på AIK-Sundsvall, se lite RIKTIG fotboll! Jag är ju som känt inte lika intresserad av landslaget utan de är AIK som gäller för min del! :) 



Lillskruttan fick ju sina två första vaccinsprutor förra veckan. Hon fick ju sin lilla kris där på kvällen men även under veckan har hon vart lite småförkyld och mer gnällig än vanligt och sovit massor och ätit sämre.. Dumma vaccin! Det kan ioförsig vara någon utvecklingsfas hon går igenom men ändå, vill inte att hon ska träffa massa människor när hon redan är lite småsjuk.

Smak och bus

Idag fick Hilda smaka på lite vattenmelon, konstigt till en början men sen ändå godkänt tror jag för hon snuttade på! :) Nu på kvällen busar hon med pappa Fredrik, riktigt lycklig tjej!

  

Vilken pers

Ojoj, igår var det en tuff kväll! Nu menar jag inte fotbollsresultatet utan så som Hilda va. Hon fick 2 sprutor igår med vaccin i, barnmorskan sa att hon kunde bli febrig, gnällig och ledsen på kvällen! SÅ rätt hon hade. Herregud! I 40 minuter (kändes som en evighet så verkligen lider me er som haft kolikbarn) bara gallskrek hon. INGET dög! Inte ens bröstet ville hon ha, hon skrek sig hes och var het som en kamin. De hjälpte ju inte att jag blev kokhet och dyngsur av svett när jag höll i och försökte trösta henne... Usch, det var hemskt.. Sved i mammahjärtat! Inser verkligen hur bortskämda vi är med en så pass snäll bebis hittills!

Idag har hon sovit massor, nästan 4 timmar per gång så jag blev nästan rastlös, vilket var nåt nytt! Men nu ikväll så har hon blivit sig själv igen!! :)

   

Gullhjärtat!
PS. Kolla valkarna! :D

Jahaaaapp

20120611_131152 (MMS)

TRÅNGT på bvc idag.. 3-månaders sprutorna står på schemat idag.. :(

Vad är det för en dag?

20120604_144609 (MMS)

De är ingen vanlig dag för de är Hildas 3 månaders dag hurra hurra hurra! Tänk att de är 3 månader sen du kom in i våra liv! <3 Lilla underbara krabat!! De är även hipp hipp hurra för Ninni som fyller år idag!! :)

Fin kväll

20120607_214258 (MMS)

På väg hem från Almunge stannade vi till vid utsiktsplatsen på Arlanda för att se planen landa! Man kommer närmare än vad det ser ut som!

Pics!

Hittade några blandade bilder som mina föräldrar tagit med sin kamera, blev lite halvchockad när jag såg gravidmagen, jag var stor på slutet.. Jises..



Nationaldagen!

Idag har vi vart riktigt effektiva, om man jämför med mina dagar då jag är själv hemma! :)
Det började med att vi åkte och inhandlade en födelsedagspresent till Ninni som fyller år på fredag. Sen strosade vi runt lite på outlet i Barkarby, men inte gjorde jag nå fynd inte.. Vidare hemmåt, tankade Hilda med mat och torr blöja, sen bar det av till Hagaparken för att spana in lite nationaldagsfirande, ingen höjdpunkt direkt men det var fint väder så det var trevligt ändå! :) Sen hem igen, ny tankning och torr blöja, sen hem till mina föräldrar på grillning och bygga ikea-bord. Sen lekte jag taxi, körde hem brorsan och hans tjej och sedan skjutsade jag Fredrik till bussen som tog han ut till Norrtälje.. Imorn ska han hjälpa sin pappa att bygga altan på landet, kommer bli himla stiligt! Jag valde att stanna kvar hos mamma och pappa och Hilda har precis somnat så snart väntar lite jordgubbar och glass innan jag ska få sällskap av John Blund.

Imorn ska vi hem till min farmors lägenhet och tömma den på lite saker, sen bär det av till Almunge och Lisa på kvällen! Treeevligt!! På fredag ska jag på ny mammadejt på dagen, sen på lördag ska Ninni firas och på söndag är det oklara planer!

Hej och hå vad skönt det va att skriva på ett tangentbord, vi har fortfarande inget internet hemma och skriva långa inlägg på mobilen tar evigheter!

Lite bilder från dagen! :)



Snutt!

20120606_135726 (MMS)

Ordet tröttmössa har fått ett ansikte! :)

Dopad och klar! :)

    

Kärlek!!!

20120601_154745 (MMS)

Kärlek!!!

RSS 2.0