Tlööööött!!

Ojoj, har nog haft världshistoriens sämsta natt! Hur jag än ligger i sängen så går det inte att hitta en skön sovställning! Gaah!! Blir tokig, är dödstrött såhär på mornarna! Men hej och hå, om 4 timmar har jag gjort mitt jobb för dagen och en middagslur väntar när jag kommer hem! Gud vilket slappt liv de låter som att jag har.. Men nu får det va så! Snart vänder det ordentligt! :)

Kontring!

20120128_132441 (MMS)

Min familj va väldigt snabba på att kontra! :)

Fredrik´s presenter

20120125_173513 (MMS)

Fredrik blev avtackad på sitt jobb idag och kom hem med det här... Plus en whiskey som hette nåt med Glenn, himla genomtänkt av hans arbetskamrater om inte annat! :)

Fy farao

Nu tänker jag tycka lite synd om mig själv! Fredrik har vart sjuk i några dagar och jag klarade mig bra från bacillerna, fram tills igår.. Hade ont i halsen under dagen men på kvällen fick jag hög feber och näsan bara rann och rann. Orkade varken äta eller dricka! Perfekta förhållanden när man är gravid.. Tänkte att jag skulle gå lägga mig i tid, men vad hjälpte det? Vaknat 3-4 gånger varje timme under hela natten. Frysit, svettats, frysit, svettats osv osv, varvat me att snyta mig plus att jag fick äran att gå på toa x antal gånger pga att lilltjejen i magen tror att min kissblåsa är nån form av klämleksak.
Usch, mår inge bra alls.. :(

Men, sålänge febern går ner och matlusten kommer tillbaka är planen att jag ska kunna gå tillbaka till jobbet på torsdag igen! Lite snoreri har ingen dött av iallafall så det kan jag jobba med! :)

Pensionärsvarning?

Att bli glad och nästan hoppa av lycka över att "Så ska det låta" kom på tv´n och dessutom sitta och sjunga med?? Herregud...

Haft den överlägset segaste dagen på länge, kom upp ur sängen vid 11:30, men intog ryggläge i soffan direkt efter jag rest mig. Kollat på både alpint och skidskytte under dagen, men nu som sagt -  Så ska det låta! Tjohoo!

:)

17 dagar kvar

Till första träningsmatchen! Den 4/2 smäller det på Skytteholm mot Norrköping! Den ska jag och kaggen gå på! :)

V 35 symptom

"Börjar du bli trött på att vara höggravid? Hm, det var konstigt! De flesta älskar att väga 10-25 extra kilo, ha rygg- och höftsmärtor, känna att de aldrig får tillräckligt med vila, men ändå inte kunna sova på grund av magen som är i vägen, ha förvärkar och åderbråck, vara andfådd och täppt i näsan och ganska växlande humör. Tyvärr är det inte sällan att man upplever allt detta på en gång."

Underbara tider! Men jag njuter ändå! :)

Älskade vän!

Vill bara att du ska veta att jag finns här för dig!

All kärlek och styrka till dig!



50% sjukskriven

Efter morgonens besök hos barnmorskan blev jag vidareskickad till en läkare, de båda bedömde att mitt blodtryck ökat lite för mycket + nåt annat som jag inte minns. Det var ingen fara för varken mig eller barnet men jag är nu sjukskriven 50% fram tills det är dags. Det här är ett tecken på att jag verkligen måste tänka på att slappna av mer, vila när tillfälle ges och tänka mer på mig själv och på hur liten ska få det sista veckorna i magen! Är lite arbetsmyra av mig men får inse att jag inte orkar lika mycket som icke gravid...

Så hej Försäkringskassan, här kommer jag!! Kommer ropa på hjälp när alla papper därifrån ramlar ner i brevlådan, så var beredda alla vänner!

Dagens lunch!



Man får verkligen valuta för pengarna i personalmatsalen!
Yummie..

Burr!

Idag var det kallt!! 8 minusgrader imorse när jag gick hemifrån! Första gången för den här vintern jag behövde använda vinterskor och vinterjacka, klarat mig med höstgrejerna hittills! Men kom ju inte i min normala vinterjacka.. Nej nej! Så tack underbara Malin för lånet av din gravidovinterjacka!! :)

Ååå



Titta så fantastiskt! Drömmer mig bort! :)

Hyllar de som hyllas bör!

img_4252 (MMS)

Hyllar de som hyllas bör! Den som fick mest hyllningar av mig var AIK's Nemeth! Det va ju ändå han som låg bakom segermålet genom att han stannade upp pucken vid sargen så gårdaren enkelt kunde plocka upp den och göra mål! ;)

Jaaaaaarå!!! :)

Jaaaaaarå!!! :) VM-Guld! Sjukt trött nu.. Godnatt!

Oh lord!

Tack gode gud att hela 4 dagars ledighet väntar efter idag! Känner mig helt slut och sönderstressad och inte alls utvilad efter jul- och nyårshelgerna så nu ska här vilas! En bilbarnsstol ska införskaffas i helgen, de är det enda vettiga vi ska göra, sen blir de bara slapp! :)


Kärt återseende!

Min vetekudde har vart på språng och i fredags hade jag så ont i ryggen att jag inte visste vad jag skulle ta mig till! Hur jag än låg, satt eller stod blev det fel... Fredrik hällde kokhett vatten i en petflaska som fick funka som en nödlösning! Men idag av en ren slump hittade vi honom! Min rygg är mer än tacksam! Bra start på nya året!! :)

 

 

RSS 2.0