Slutspurt

 
Nu börjar jag iallafall se en ljusning tills det är dags för semestern. 16 arbetsdagar till, sen bilar vi direkt till Skellefteå. De och en weekend till Göteborg är det enda vi hunnit boka än. Hoppas på att sommarvärmen vill komma tillbaka så vi kan njuta här på hemmaplan!
 
Fredrik och Hilda ljuvstartar sitt sommarlov om redan 1 vecka, lyx för dom. De kommer dock bo en del på landet under de 2 veckor jag fortfarande jobbar.. Kommer bli ensamt hemma men de har roligare där än hemma. :)
 
 
 

Lite bilder

 
 
 
 
Vi har fått massa fina bilder från bröllopet, här är några! :)
 
 
Här är även en fin bild från idag på min hjärtan.
 
 

Midsommar!

Trevlig midsommar!!
 
 

Supriiice

Skansens drop-in bröllop idag!
 
 
 
 
Är numera lyckligt gift och vårt nya efternamn är Lindblom! :)

Dop

Idag va vi i Norrtälje för att söta Ebba skulle bli döpt. Vi kände oss bra igår så vågade oss dit. Dock fick vi avvika efter maten pga att jag inte kände mig 100. ( Jag mådde inte bra i torsdags på jobbet och jag låg i sängen hela fredagen.. Så klarade mig inte ) Trist, riktigt trist, men man får väl bara inse att man inte är sig själv efter nåt dygns magsjuka.
 
Lillhjärtat mår bra nu iallafall! :)
 
 

Sjukstuga

 
Jaha, kräk- och magsjukan har nu nåt 2/3 av oss. Vabbade igår efter kräkfest natten innan, nu idag när jag skulle upp och göra mig iordning säger Fredrik att han bott på toan inatt.. USCH! Så bara fortsätta vabba, han orkar inte ta hand om Hilda säger han.. Jag äter hela vitpepparkorn och lever på hoppet att jag ska slippa drabbas..
 
Mina älsklingar, lider med er! 
 
 
♡♡♡
RSS 2.0