Kenny Pavey

 
Han va och signerade tröjor i AIK-shoppen igår och jag va givetvis på plats och inhandlade en t-shirt som han signerade. Nördig som jag är, och vänlig som han är, så ställde han upp på bild med alla hans fans. Kände mig lite som ett barn på julafton! Nu ser jag fram emot att se honom på plan igen, 31/3 är inte såååå långt borta! :)
 
 

Äntligen lite snö

 
Jag är ju en som tillhörd den skaran som gillar snö, delvis för att jag gillar att åka slalom och hänga i fjällen under nån vecka på året men nu när man har en liten så står ju pulka-åkning högst på den listan. Och så roligt hon tycker att det är, hon ska inte åka i småbackarna utan hon ska va där de stora barnen är och åker. Hon ler och skrattar hela vägen ner och ska bara åka om och om igen. I börjar vägrades hjälmen (hörde jag 2-års trots?) men nu ska den va på jämt, hellre de en att behöva ta fighten varenda gång vi ska ut och åka.
 
 
 
Sen en annan fantastisk nyhet! Kenny Pavey har kommit hem till AIK igen. Min absoluta favoritspelare sen jag började följa laget och titta på fotboll under mitten av 90-talet. (Shit, hur gammal är jag?!) Jaja, han är tillbaka! Helt underbart!!!
 
 
Sköt om er!! :)

God fortsättning

 
 
 
RSS 2.0