Stressad helg framför mig!

Phu! Imorn ska jag först hjälpa till att pimpa lillebrors lägenhet inför fotograferingen de ska ha inför försäljningen! Sen är det dags att bege sig till Råsunda vid 15-tiden, matchstart AIK-GAIS kl 16. Den är färdig runt 18, då är det dags att springa hem för att sedan brumma ut mot Norrtälje och 30-års partaj! SENAST 19:30 ska vi va på plats, där emellan ska jag försöka göra mig i ordning, jises.. Men men! Sen på söndag finns det möjligtvis plats för lite vila, borde akut besöka en frisör dock. Se hur de går med det! Sen är det väl bara ladda om för att gå jobba på måndag igen.. Ikväll blir det iallafall filmmys!! Låt denna dag gå fort! :)

(För övrigt, vilken megabild de blev igår, men då vet jag att de funkar iallafall! )

Testar blogg-appen

Undrar hur de här blir med text och bild? Ha överseende! :) Var tvungen att roa mig med nåt när Fredrik njuter av sitt FIFA 12 som släpptes idag! Hittade en bild på mig från brudparet Lundbergs underbara bröllop!!

I´m feeling hot hot hot!

Vart tog hösten vägen? Har alldeles för varma kläder på mig för de här vädret! Phuuuuuu!!!!

Kollegorna göder mig! Det till vänster är ...

20110927498 (MMS)

Kollegorna göder mig! Det till vänster är det jag försöker vara duktig och stoppa i mig när jag är hungrig! Det till höger är det jag får av mina kära kollegor! Ändå är jag duktig och väljer det nyttiga alternativet, iallafall i de flesta fallen.. :)

Var är kikaren när man behöver den? Uselt ...

img_7866 (MMS)

Var är kikaren när man behöver den? Uselt att det inte ingår i biljettpriset i bortaklacken på den här arenan...

Måndag morgon

Ytterligare en helg till historien! Den bestod av nödvändig shopping, fotbollstittande och slappande! Mer än nöjd! :)
Idag efter jobbet ska jag till nåt hemskt, vill knappt skriva det här men ska besöka Skansens hemmaplan för att se DIF-Göteborg och dessutom stå i Göteborgsklacken, så kikare behövs när man står på kortsidan bakom alla löparbanor och skit på deras arena! Bara vi inte tvingas in i en buss ner till Göteborg efter matchen, de blir måttligt populärt kan jag säga! :)

Övriga planer i veckan är att på onsdag ska jag över till min syster för att fira hennes dotter som blir 6 år gammal. På torsdagen är det middag med jobbet på Vapiano sen ska de övriga iväg på teater men det har jag tackat nej till, INTE min grej! På lördag är det AIK-GAIS och sen 30-års partaj på kvällen! Full rulle! :)

:)

Fredag !
Lön !
Sol !

:)

Det blir en h*n! :)



Herregud vilken häftig upplevelse!! Nu har vi sett vår bebis! :)
Den mår bara bra i magen, rörde sig som tusan! Lägger upp lite bildbevis! :) 28/2 beräknas det bli dags för ankomst. Det är ju skottår så vi får se hur bra vi lyckas pricka in det! Hehe! :)

Åh vilken lycka! :)

Godmorgon onsdag!



Bra start på dagen, ingen kö på essingeleden och en fin regnbåge att beskåda! :) Hoppas dagen fortsätter såhär pass bra!

Kunde inte skrivit de bättre själv!



Djurgården var bäst i stan i 90 minuter. Grattis. Vi har varit bäst i stan i 25 omgångar.

Några minuter senare kom x antal tankar up...

Några minuter senare kom x antal tankar upp i huvudet! AIK gör verkligen sin sämsta insats för säsongen! Försvaret som brukar va som en mur va inte helt toppen ikväll! Mittfältet,va de ens på plan? Anfallet,que? Missa öppna målburar är inte okej i ett derby! När AIK väl vann bollar nångång passade eller nickade de till en gårdare,fel fel fel! Djurgårn ställde om hela matchen! Fy! Nu får de ladda om till nästa drabbning! Heja heja! En Europaplats vill jag ha! :) Godnatt! (ledsen för 2 inlägg ikväll men nu blev de så)

Jaha,torsk med 0-1! Men hatten av för djur...

Jaha,torsk med 0-1! Men hatten av för djurgårn,de spelade bra och det känns ändå ok att vi torskade mot dom när de spelade bra, de va de som anföll och hade chanserna, inte vi. Så jag hänger inte läpp! :) De tysta 10 minuterna va mäktiga och även när klackarna sjöng "svff - fotbollsmördare" med varandra! Nu blir det trängsel hem från Råsunda och sedan sovdags! Ciaooo..

Höst!

Oj, vilken höstmorgon! Kolsvart när man slog upp ögonen och ösregn och nån form av usa-storm utanför fönstret! Hej och hå! Men jag vill inte klaga, lite mysigt är det ändå tycker jag! Visst, stormen kan jag vara utan, men regnet är inte hela världen. Kom till tunnelbanan imorse, sen ville inte mitt paraply inte vara med i matchen längre.

Helgen var bra, gjorde inte överdrivet mycket! Rensade vinden, hela 6 flyttkartonger försvann och x antal påsar med kläder ska skänkas till Läkarmissionen! Annars blev de ryggläge i soffan mest, himla skönt! Ikväll är det derby på Råsunda mot Djurgårn. Visst, självklart vore det underbart med vinst men det känns ändå inte som hela världen går under vid förlust, vi kan ändå inte ta igen Helsingborg och snuva de på guldet och vi kommer ändå bli överlägset bäst i Stokholm efter Djurgårdens kaos-säsong. Så nu har jag en hyfsat skön känsla.. Värre blir det väl ikväll kl 19... Ska bli spännande och se hur stämningen blir efter de tysta 10 minuterna!

%*#!%*+=?! Lite så känner jag nu! Gick upp...

%*#!%*+=?! Lite så känner jag nu! Gick upp tidigt imorse,ordnade frukost och allt var frid och fröjd. Men kom bara till t-centralen innan jag kände att jag var tvungen att vända! Helt slut i både kropp och knopp! Så nu är jag på väg hem igen,himla skoj! Ska droga ner mig me alvedon för imorn SKA jag orka gå till jobbet! Heja Bea friskt humör!!

Nononooooo

Verkar som att Kenny Pavey lämnar AIK.. snart kommer väl Aftonbladet och Expressen ut me nyheten också.. Buhuu :(

Hittade nåt vettigt i dvd-hyllan att titta...

20110914495 (MMS)

Hittade nåt vettigt i dvd-hyllan att titta på! Vilka minnen! :)

Äntligen

Idag vaknade jag upp utan den extremt sprängande huvudvärken och jag orkar stå upp utan att storkna. Längesen jag hade såhär ont, men nu verkar det gå åt rätt håll. Hoppas och vill kunna gå tillbaka till jobbet imorgon!! :)

Så förhoppningsvis en sista dag här hemma där jag har ryggläge 99% av min vakna tid, imorn vill jag tillbaka till verkligheten!

Blä..

AIK lyckades vinna, fantastiskt skönt! Fick kämpa för att hålla mig vaken men nu checkar jag ut. Middagen hann inte ens komma ner i magen innan den ville upp igen så har noll energi och ork..

Godnatt!

Ajajajaj buff

Haft migrän sen inatt, tog min dubbeldos me alvedon som man får ta men de hjälpte inte alls! Imorse när jag kom till jobbet ringde jag barnmorskan för att få råd om vilka migräntabletter man kan ta som gravid, fick till svar "gå till apoteket". Men tack för det.. Lovar att när jag väl tar mig till apoteket kommer de hänvisa mig till min barnmorska om råd. Morr..

Helgen var bra annars! Trevlig 30-års fest i lördags, igår var jag ute på en 3 timmars långpromenad med Camilla, bla strosade vi runt i Hagaparken! Mys mys! :)

Ikväll när jag äntligen kommer hem blir det soffhäng direkt med filt och myskläder! Vore inte felt om AIK ville spela hem 3 poäng så man kan somna gott sen! :)

Fredagsmyyyys! :)

20110909491 (MMS)

Fredagsmyyyys! :)

Hemskt hemskt hemskt!!

Att ett helt hockeylag kraschar... Får alldeles ont i magen! Visst, det händer mycke flygolyckor runt i världen, men just när det drabbar en klubb, ett lag så känns det extra hårt för min del! Inte nog med släkt, vänner och familj som sörjer. Tänk alla fans som är förkrossade. Antagligen känner jag såhär pga att jag är så pass intresserad av sport.. Skulle de här hända ett AIK-gäng vet jag inte vad jag skulle göra..

R.I.P Stefan Liv

Helt otroligt! Tog en halvdag ledigt från ...

Helt otroligt! Tog en halvdag ledigt från jobbet och förväntade mig lugn och ro på tunnelbanan, men icke!Klockan är 13 = mitt på dagen, och jag fick knappt en sittplats, jobbar inte folk?! Annars är det väl jag, ledighetskommitén och bidragstagarna som är ute och härjar nu....

"Beas hitta rätt karta" fick jag av en snä...

20110906488 (MMS)

"Beas-hitta-rätt-karta" fick jag av en snäll kollega som försökte förklara gångvägen från jobbet till Blåsut, ska på äventyr efter arbetstid är tanken! :) Räknar med en skön promenad på ca 30 min tillsammans med Camilla i telefon! Ikväll skulle det blivit middag men de blev inställt och inte hinner vi ut till Norrtälje för att fira Fredriks syster som fyller år heller, köerna är kaotiska ut dit. Så det blir soffhäng ikväll med blanding av fotboll och idol.

Suck

Jag brukar inte vara den som använder ordet hatar, men jag verkligen avskyr en viss person att jag kräks på fanskapet!!!!!!!!!!! Jag önskar bara att du försvann från min vardag som du förpestar, men nej nej.......

Måndag igen

Det var den helgen det! Lugn och sansad helg, vilket uppskattades! I lördags gjorde vi ett ryck på hemmaplan och efter lite dammtorkning och skurning senare blev det faktiskt riktigt hemtrevligt igen! :) Var ett tag sen, vi hade inte ens packat upp all packning från semestern, det kanske säger det mesta.. På eftermiddagen och kvällen var vi hemma hos mina föräldrar och grillade, även lillebror och Elin va där, myskväll! Igår var vi i Almunge på 5-års kalas! Massa gott fika stod på menyn, som tur va blev det pizza till middag, de gäller att följa kostcirkeln ordentligt....

Veckan då? Imorn blir det middag me de gamla växelhäxorna, va alldeles för längesen vi sågs så nu är det äntligen dags! Annars inget speciellt inplanerat, på lördag är det dock time för 30-års partaj i Norrtälje! :)

Hörde jag någon säga fredag??

Jaaaaaaaaaa!!!

RSS 2.0