Genidrag!

Vi är och tvättar bilen, men snart ska vi ut på lerig skogsväg och köra! Perfekt! :)

Fröken humörsvängningar

Det är jag det. Känns som att jag gör alla i min omgivning besvikna... Hur gör man för att börja tänka på dig själv och inte på alla andra hela tiden? Råd någon?

Känner för att ställa in ALLT jag har planerat denna helg, orkar inte.............

Börjar bli lite action

Varje dag känner jag mer och mer antydan till små sparkar där innefrån, de kitlas dagligen i magen och jag är konstant kissnödig (ni antecknar va?) Till och med Fredrik har känt en spark så det blir mer och mer verkligt för oss båda!! :) Häromdagen läste Fredrik att barnet även hör ljud rätt tydligt, då satte han igång låten "Daddy cool". Han är inte klok nånstans! :)

Annars mår jag helt okej, inga större krämpor men är sjuuukt trött och orkeslös bara. Är hyfsat seg när jag kommer hem efter en fullspäckad dag, minns inte när jag va vaken till längre än till kl 21:30. På helgerna vill jag helst sova eller bara vila, är riktigt social som ni märker... Ska till barnmorskan på tisdag, hon får nog kolla mitt blodtryck om jag behöver mer järn eller nåt så jag blir mer social och "normal" igen. Saknar den Bea jag brukar vara. 

Blablablaaaa nog om bebisprat för denna gång!

Suck

Vart tog glada Bea vägen? Har massor att vara glad över men näee.. Känner inte igen mig själv...

Önskar jag kunde gå i ide och vakna upp i februari.

Äntligen

Efter många om och men är sänggaveln på plats! Nu ska bara väggen bakom målas/tapetseras brun och vi ska hitta vita sängbord vi gillar, sen är jag helnöjd! :)

Snäll sambo :)

Ett sånt här smycke har Fredrik beställt åt mig och bebis! Det är en liten bjällra i den som bebisen kommer höra från magen och sedan känna igen ljudet när den kommer ut! :) Mysmys!

Ledig dag

Det här med att sova på mornarna är tydligen inte min grej längre. Vaknade innan Fredrik som ändå skulle upp och jobba idag. Gjorde i ordning en frukost innan storstädningen tog sin början. Jag har dammsugit, skurat, vikt och hängt upp tvätt. Satt i gång en diskmaskin och sedan totalsanerat båda badrummen. Vad är klockan? Jo, halv 10 och jag är klar med tråkigheterna!! Weeii!! :)

image description

Igår läste jag om någon Melissa Horn på Aftonbladet. Hade ingen aning om vem hon va så jag satte igång hennes låtar på Spotify för att ge det en chans tänkte jag och oj vilken härlig musik, me like!

Lite "naket" men ni är ju några som undrar så här är bildbevis på kulan som växer! :)

 

Som jag väntat!

Idag kom det - störningar på tunnelbanan pga halt spår! Tänk att det regnar, blåser och kommer fallande löv samtidigt i år igen! Märkligt!

Får godis via internposten,vem är den skyl...

20111017504 (MMS)

Får godis via internposten, vem är den skyldige? :) TACK iallafall!

Oh Kenny Pavey...

















Det var den eran det.. TACK FÖR ALLT! Himla trist när ikoner slutar....

Kö-tristess

Sitter i 2:a kön på några km, va i Hässelby och hälsade på mamma och pappa och sedan spanade vi in Fredriks bror när han sprang Hässelby-loppet! Nu på väg hem till Solna är det bilar exakt överallt! Vi ska hem och laga lunch till familjen Lundberg som kommer på besök,sen ska 4 av 6 av dom gå på fotboll, se AIK-Häcken! :) Jag står som vanligt på norra men de ska sitta på familjeläktarn, även Fredrik ska hänga me dom! Kalasväder är det ju också! :) Men avsked för Pavey...

Bäst!

Då är AIK-publiken utnämnd till den bästa publiken i Sverige med bla bäst tryck, mest folk och roligast ramsor! Knappast någon skräll! :)

Trevlig helg!

Godmorgon tisdag!



Börjar bli en tjockis!

Avtackning!

Av kära Kenny Pavey på söndag!

Gottegris!

Bakade lite morotskakemuffins kvällen till ära! Men är det lill-lördag så är det! :)

Sötnöt!

Efter en halvskoj dag på jobbet så fick jag middag när jag hem plus den här supricen! Vart nog lika glad som ett barn! Mmmm så gott! Tack älskling! :)

Tröööööötttt!!!

Vilken helg! Och vilken fest i lördags! :) Tack Malin och Tommy, de lyckades ni kanon med!! Ös hela natten och tom gravida jag höll mig vaken en bra bit in på småtimmarna. Däremot igår, PEST vilken dag! Kände mig jättebakis och sov i stort sett hela dagen! Huvudvärk och feberkänsla. Somnade runt 20 igårkväll, vaknade runt 10 gånger inatt, så är inte pigg nånstans idag! Smällar man får ta! :)

Annars var helgen i övrigt bra också, matchen jag va på i lördags slutade 2-1, vinst till mitt kära Gnaget - wohoo! :) 

RSS 2.0