Spänningen stiger

Idag börjar budgivningen på ett radhus (!) vi är intresserade av. Efter många (läs: väldigt många) plus- och minusdiskussioner med radhus kontra 3:a/4:a så har vi kommit fram till att ett radhus är det bättre alternativet. Man får ett radhus i Hässelby för samma pengar som en 3:a i Solna, och i ett radhus kan vi bo så mycket längre.
Vi hade spanat på ett radhus på Hemnet under 1 veckas tid, va på visningen både i söndags och igårkväll, då tog vi även med våra föräldrar för att höra någon annans åsikt. De gav det mer än godkänt. Så nu väntar vi bara på att mäklarn ska höra av sig med bla besiktningsprotokollet och sedan höra vad de andra på visningen har/om de gjort anspråk eller ej. Är vi de enda som vill ha det? Ska vi lägga skambud? Eller direkt lägga acceptpriset för att eventuellt skrämma bort andra? Avvakta och låta några andra ta första steget? Gaaahh!!
 
Fortsättning följer iallafall! :)
 
Dags att återgå till husmor-görat - tvätta, städa, diska, plocka undan och laga lite mat!
 
'
Min älskade gosunge!


Kommentarer
Camilla

Låter underbart spännande med budgivning! Hilda ser harmonisk och söt ut. Ta hand om dig/er!

Kram Camilla

2013-02-13 @ 08:43:29
Micha

Jaaa vad kul! Hoppas ni flyttar till Hässelby, då blir det närmre oss emellan och vi kanske till och med skulle kunna ses? ;-) Skulle väl kunna det redan nu egentligen :) Hoppas allt är toppen med er!

2013-02-14 @ 16:24:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0