Den helgen, den sorgen..

 Wow vilken positiv rubrik det blev.. Men det har såklart med fotbollen att göra. AIK hade chans att fortsätta resan mot sm-guldet men så blev det inte.. Vi fick se ett 1-1 resultat mot syrianska, det ska bara INTE hända! När jag stod där igår så slog det mig att det är nu på söndag det hela avgörs. AIK har i praktiken ingen chans att ta guldet, men det har Malmö, som vi möter i sista matchen. De har en väldigt bra chans också. Men de är ju något som man inte vill ska hända, att de tar guldet i den sista allsvenska matchen någonsin på Råsunda.. Vill heller inte att plast-Elfsborg ska vinna, men något av de lagen kommer det bli, känns som pest eller kolera..! TUR är iallafall att AIK har två matcher i Europa League kvar att spela på Råsunda, och de är mot PSV och Napoli, inga dåliga matcher! :)
 
Förutom det så var helgen faktiskt bra! Lördagen bestod av lite städning här hemma innan vi va ute i de härliga höstvädret! På eftermiddagen åkte vi iväg till Täby och köpte en varm vinteråkpåse till Hilda, som vi hittade via blocket! Nu kan lillstumpan inte frysa!
 
Jahapp, vad ska jag mer hitta på att skriva då? Idag blir det mammaträff på bvc, ska prata om barnsäkerhet, om jag inte minns helt fel.. Hilda röjer, rullar runt, ålar och har sig och man är lite nojig över alla kanter man har hemma, vad vi har i de nedersta kökslådorna osv. Hoppas på nå bra tips! Hilda blir snart 8 månader.. De går alldeles för fort. Hon är i en underbar ålder nu så vill gärna trycka på paus! Vem löser det?
 
Eftersom vi vred tillbaka klockan i helgen har Hilda vart vaken sen 6 imorse, annars vaknar hon alltid 7.. Hon sover redan sin första lur för dagen.. Inte bra, alldeles för tidigt! Hon går fortfarande på sommartid helt enkelt och de kanske blir en utmaning att ändra hennes rutiner, trots att det bara är en timmes skillnad!
 
Ha en fin dag allihopa! :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0