Lördagskväll i Almunge City

Inleder inlägget med denna bild!

Fick den här fina buketten med rosor som en överraskning, idag har jag och Fredrik varit förlovade i 2 år, helt sjukt vad fort tiden går när man har det bra!

<3

 

Lördagskvällen har spenderats hos våra bästa kompisar - Lisa och Lumpan! :) Här nedan är en del av bordet (Lumpan ville promt att denna bild skulle läggas upp) Vi har ätit alldeles för mycket gott, vårt nyttiga liv går så dåligt det bara kan.. Ingen disciplin alls, men imorn, alternativt på måndag, kör vi.. (igen!) :)

 

 

Tidigare under kvällen satt grabbarna grabs i hallen med varsin öl i handen, Lisa och Ninni pratade om gradivitet och barn, så tog tillfället i akt att skriva några rader här! Jag och Fredrik sover över här så imorgon bitti vaknar vi nog av 4 härliga ungar som vill kolla på tv i vardagsrummet, har man tur kanske någon av de vill gosa med oss i bäddsoffan! :)

 

Nu börjar kvällen närma sig sitt slut, de talanglösa Fredrikarna har återigen intagit sina platser i tv-spelssoffan, de påstår att de ska sitta och spela hela natten, kul för dom.. De får troligtvis sällskap av Barbro/Babbsan som jagar bollen på tv´n, rolig katt de där! :)

Jag och Lisa tackar för oss och är iallafall hyfsat kloka som går och lägger oss när klockan passerat 12!

 

Over and out! :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0