Katastrof.........

Jaha, de var den matchen det. 1-0 i baken och sekunden senare rött kort, då rann det över för AIK-"fansen", då är det någon/några som börjar kasta smällare och bengaler på linjedomaren så han får tinitus! Vilka idioter!! Matchen blev tillslut avbruten, troligtvis kommer Syrianska vinna matchen med 3-0 och AIK kommer få skyhöga böter, troligtvis spel inför tomma läktare så frågan är när jag får gå till Råsunda och titta på fotboll igen? Tack för det! I värsta fall kan det tom bli poängavdrag.. Jag blir så himla less för att jag nu ska behöva stå till svars, för det som hände för många människor som kommer fråga mig vad "vi" AIK -"fans" gör! Det är några få puckon som förstör för hela klubben, så på dom, inte oss osyldiga som går och hejar fram laget oavsett medgång eller motgång! Medierna blir väl alldeles överlyckliga nu också när de äntligen får skriva lite svarta rubriker om AIK igen, som de har längtat!

Tycker mest synd om de riktiga fans som ändå hade tagit sig till Södertälje, betalat för en matchbiljett och sedan bli utskickade och ivägskickade med buss! Hoppas de som har gjort de här skäms och att de inte visar sig på en arena på mycke länge! Fy fan vad tråkigt, blir så förbannat arg!!!!!!!!!!!!!! Konvertera till Skansen istället! De bästa vore ju om fega Sverige kunde göra som i England, ut me bild och namn på idioten som gjorde detta, ge den anmälningsplikt under matcher plus att den alla böter då kanske sån här idioti försvinner! Tyvärr så är det ju klubben som får alla böter nu, inte den enskilda individen! Och eftersom den som gjort de här troligtvis inte bryr sig om fotboll så skiter den ju även i böterna! SUUUUCK!!

Kom på x antal fel också nu i stundens hetta, väldigt lätt att säga med facit i hand men ändå:

Fel nr 1. Man kastar inte saker in på arenan. Punkt.
Fel nr 2. Bojkotten skulle fortsatt vara en bojkott.
Fel nr 3. Man spelar inte sån här match i Södertälje, för dålig säkerhet, de säger tom kommentatorerna som "skyller" lite på det.
Fel nr 4. Man tar inte in ett oerfaret domarteam, skyller absolut inte på domarna nu men nån med lite mer erfarenhet hade tagit åt sig kaptenerna efter första heta situationen och lugnat ner dom och lagt en ribba där.
Fel nr 5. Man ställer inte en klack på den läktaren klacken stod, samt man har inte familjeläktare 5 meter ifrån utan att ha några snutar däremellan. Tråkigt att det måste var så i och försig, men så är det tyvärr.

Sen undrar jag varför Lasse Granqvist skäller ut AIK-supportrarna som tittar på matchen via TV´n??? Jag gillar Lasse annars men idioterna som skämmer ut AIK är i publiken på matchen.
Kanske skulle han gått ner till AIK-supportrarna i publiken och säga dom "väl valda orden" personligen istället.

Suck.. vilken skit :(

Måste sägas: Vem vaare som kasta? För att fösöka få in lite humor i det hela...




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0