Krypställning!

 
  


Hilda har de senaste veckorna börjat ställa sig i krypställning.. Hon har ålat omkring på golvet och förflyttat sig i en månad men nu står hon som på bilderna och skjuter sig bakåt, tillslut är hon vid elementet och precis då får hon för sig att vända sig om och dundrar i med huvudet i elementet, gång efter gång.. Hmm! Men hon är glad iallafall!
 
Idag var vi på 6-månaders kontroll och det gick finemang! Hon följer sin kurva och de är väl tur de! Stor donna, 9,5kg. Fast nu är viktökningen seg när hon börjat käka mat och rör sig konstant!
 
Annars då? Ja-a.. Imorn spelar AIK mot Napoli i Neapel så jag följer matchen från tv soffan! Nästa gång det bär av till Råsunda är på onsdag nästa vecka. Men däremellan spelar de mot Norrköping på bortaplan.
På lördag ska vi till Norrtälje, ett frisörbesök är sen låååångt tillbaka inbokat och efter det ska vi på Tommy´s 30-års firande! På söndag ska vi förhoppningsvis ha mammapappabarn dejt med mammagruppen, hoppas på bra väder så vi kan ses ute för de blir lite trångt om vi ska ses inomhus hos någon eftersom vi alla bor i lägenheter!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0